Bildirim
silinebilir (5. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
coresatin ilacı bende alayım mı arkadaşlar ya burun çevresinde geçmedi gitti bi türlü of dün dermovate aldım o biraz iyi gibi geldi ama aynı hala -
kremi bugun aldım 2,3 gün kullandıktan sonra sonucu buraya yazacağım inşallah iyi gelir.
---------
kremin çok faydasını gördüm ALLAH razı olsun konuyu açandanda kremi çıkartan kişidende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonClaw -- 14 Aralık 2014; 20:42:11 > -
Bilmeyenler için elma sirkesini kesinlikle deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bana çok iyi geldi allaha çok şükür alın kullanın beyler.. -
Arkadaşlar ekstradan şunu da belirteyim. temizlik amaçlı olarak sebemed kullanıyorum. coresatin ve sebamed ikilisi güzel bi ikili oldular. sebamed hem hassas ciltler için hem de dermatit tedavisine yardımcı oluyor ki zaten üzerinde de yazıyor. yağlı cipsler, kuruyemişleri tüketmemeye ve stres yapmamaya dikkat edin. ben bu şekilde konuyu açtıktan bu yana kontrol altına aldım. -
Birebir aynı problemi yaşadım yıllar boyunca. Verilen kremler vs bir çare olmadı.Travazol isimli kremle 2 gün içerinde hiç bir şey kalmadı yüzümde.Artık saçımdaki pullu deri dökülmesi yüzünden saçımı 3 numara kestiriyordum.Bi kaç kerede saçıma uyguladım.Çok memnun kaldım.Kozmetik açıdan çok rahatsız edici bir durum hele o kaşların içinden pul kıvamında fışkıran deri döküntüleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keopstr -- 29 Aralık 2014; 5:59:10 > -
Seboreik Dermatit tanısı koydu ise hiç uğraşmayın kendi haline bırakın. Çözümü olmayan kronik tedavisi kısa süreli zararsız rahatsızlıklar için üzmeyin kendinizi
vakti zamanında profesöre 500 TL verip bir seans yüzüme kortizonlu kokteyl bile yaptırdım çözüm olmadı. Çok doktora gittim iyi niyetliler kroniktir uğraşma dedi para niyetinde olanlar şöyle geçer böyle geçer dedi.
Kısacası uğraşmayın cilt tipi işte -
sanırım ben de aynı hastalıktan müzrabirim. Sürekli bi şekilde burnumda, burnumun kenarları ve yanaklarıma dağılacak şekilde kızarıklıklar oluşup pul pul dökülüyorlar. Travocort krem kullanıyodum 3 senedir, artık düzeltmemeye başladı adam akıllı. Tekrar doktora gittiğimde farklı bi krem verdi sanırım bu kortizonlu olduğu için 2. günün sonunda direk yok ediyor. Ne kullanmalıyım şu sarı dediğiniz kremden mi almalıyım? kortizon neden bu kadar tehlikeli? -
quote:
Orijinalden alıntı: sleepydragon
sanırım ben de aynı hastalıktan müzrabirim. Sürekli bi şekilde burnumda, burnumun kenarları ve yanaklarıma dağılacak şekilde kızarıklıklar oluşup pul pul dökülüyorlar. Travocort krem kullanıyodum 3 senedir, artık düzeltmemeye başladı adam akıllı. Tekrar doktora gittiğimde farklı bi krem verdi sanırım bu kortizonlu olduğu için 2. günün sonunda direk yok ediyor. Ne kullanmalıyım şu sarı dediğiniz kremden mi almalıyım? kortizon neden bu kadar tehlikeli?
kortizon deriyi inceltir diye biliyorum hiç uğraşma yüzünü temiz tut kafi -
quote:
Orijinalden alıntı: Skylined
quote:
Orijinalden alıntı: sleepydragon
sanırım ben de aynı hastalıktan müzrabirim. Sürekli bi şekilde burnumda, burnumun kenarları ve yanaklarıma dağılacak şekilde kızarıklıklar oluşup pul pul dökülüyorlar. Travocort krem kullanıyodum 3 senedir, artık düzeltmemeye başladı adam akıllı. Tekrar doktora gittiğimde farklı bi krem verdi sanırım bu kortizonlu olduğu için 2. günün sonunda direk yok ediyor. Ne kullanmalıyım şu sarı dediğiniz kremden mi almalıyım? kortizon neden bu kadar tehlikeli?
kortizon deriyi inceltir diye biliyorum hiç uğraşma yüzünü temiz tut kafi
hocam olmuyor ya, ne kadar denesem de bir yerde direk dağılıyor yüzüm. Hani yüzümü hergün şu dove yüz sabunuyla yıkasam geçer mi dersiniz?
-
3-4 yıldır kullanmadığım ilaç losyon krem şampuan kalmamıştı, en sonunda bildiğimiz toz kili bir çorba kaşığı cam tabağa koyup çamur haline getirip başıma komple sıvadım iyice kuruduktan sonra yıkadım yaklaşık 45-60 dakika bekletiyordum,
yalnız saçı uzun olanlar saçlarını sıfır tıraş ettirsinler, bir haftadır ne kaşıntı kaldı ne sivilce, saçlarım biraz uzadı 3 numara ayarına geldi yine keseceğim ve kil maskesine devam edeceğim
kil aldığım yer n11.com ayvalık baharat 500 gr kil maskesi şeklinde yaklaşık 9-10 tl.
mutlaka denemelisiniz. -
[Deleted by Admins]quote:
Orijinalden alıntı: unalozturk
8 yılı geçti. Ilk başlarda gözüküyordu saçlarım uzundu kafaya takmadim pek. Ama suan felaket durumda ve saç kırana doğru gidiyor.Herhangi bir doktora gitmedim gitsem bir sonuç olmayacak gibi internette okuduklarım ve çevredekiler hep öyle dedi.
Resim bu. Ne kullanmam lazım BITTOM sabunu kullanıyorum ama etki göremedim. Ama şu da etkili sanırım hayatımdan stres eksik olmuyorolmuyor.
https://yadi.sk/i/G7UiLLdJchLdD
-
20 yıl boyunca herşeyi denedim ve bir mucizeyle karşılaştım diyebilirim. Her türlü şampuanı denemiştim en iyi doktorlara gittim pahallı ucuz ne varsa aldım senelerce kullandım,ama banyodan çıktığım an yine kaşıntı başlıyodu. Zaten kortizonlu şampuan kullanmasan yaşanacak gibi değildi. Ama düzenli kullansam da tam olarak geçmiyodu ve kaşıntı psikolojimi bozuyodu. Sonunda Selsun diye bi şampuan keşfettim her yerde satılmıyor ama internette bulabilirsiniz. Sanki bende hiçbir zaman seboreik dermattit yokmuş gibi hissediyorum. saçımda tek bir kepek olmuyor ve kaşınmıyor. Asla ve asla birdaha oluşmuyor fakat her banyoda kullanıyorum şişe şişe aldım. Aşırı güçlü bir şampuan zaten yoğun mentollü olduğundan çok rahatlatıyor. Mutlaka denemelisiniz bu mucize bir şampuan. kullandıktan sonra bu mucize ve insanlar bunu bilmeli dedim. bu yüzden bu foruma yazıyorum. satıldığını gördüğüm linki yolluyorum ürün bu.https://www.bakimstore.com/selsun-blue-medicated-kepek-sampuani.htm
-
saç için selsun blue önermiştim yüz için de bioderma sebium jel öneriyorum,zzaten fazla yağlı ciltlerde oluşuyor bu hastalık, bu jel yağlanmayı azaltıyor seboreik dermatitli alanları da azaltıyor onunla yüzünüzü yıkayın ve sonrada kızarık yerlere advantan krem sürün. Jeli düzenli kullanmanın bir zararı yok ama advantan kremi hastalık alevlenince kullanın yalnızca. artık yılların tecrübesiyle yazıyorum bunlar çok iyi geliyor. Selsun şampuanın da banyoda saçınızdan akan köpüklerini avucunuzla yüzünüze sürün. benim mucizem bunlar:)https://www.dermomarket.com/Bioderma-Sebium-Foaming-2li-Gel-500ml,PR-6099.html?gclid=CIvj-qi--8ICFcPMtAodt2wAjA
-
Saç için prozinc kullanıyorum ama benimki ileri seviyede değildi. Sarı sarı pullanma ve altında kızarıklık yapıyordu, uyuz gibi de kaşınma. Prozincle tanıştım tanışalı unuttum.
Kaşlarda, burun kenarlarında ve bıyık bölgesinde oluyor ufak noktalarda. Onlar içinde Elocon kullanıyorum birşey kalmıyor. 1-2 hafta arayla nüksediyor 1 gece yatmadan önce sürüyorum ertesi güne geçiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
Saçlarında olanlar prozinc kullansınlar bidaha hiç yaşamayacaksınız bu sorunu benim 2 senedir yaşamadığım gibi.
Prozinc in bir çok ürünü var siz hangisini kullandınız renk serisi hangisi..Prozinc in bir çok ürünü var siz hangisini kullandınız renk serisi hangisi.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ffkrl
quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
Saçlarında olanlar prozinc kullansınlar bidaha hiç yaşamayacaksınız bu sorunu benim 2 senedir yaşamadığım gibi.
Prozinc in bir çok ürünü var siz hangisini kullandınız renk serisi hangisi..Prozinc in bir çok ürünü var siz hangisini kullandınız renk serisi hangisi..
Benim saçlar kuru olduğu için yeşil kutu olanı kullanıyorum hocam. -
Bu başlığı okuduktan sonra bende tecrübelerimi paylaşayım istedim.
Bende saçlı deri, kaş, kulak içi ve kulak arkası ve memesinde kepeklenme ve yüzde kızarıklık oluyor.
Birçok dermo kozmetik ürün kullandım.
Şampuanlar arasında bioderma, vichy, hamadi vb.
Bunların arasında en beğendiğim şampuan neutrogena t gel şampuan oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Yüzdeki kızarıklık için elidel, travazol krem kullandım ama beğenmedim.
Burada arkadaşların bahsettiği 32 tl lik kremi deneyeceğim.
Umarım iyi gelir.
Ama bu şampuanı kullanmayanlar var ise muhakkak denemesini tavsiye ederim. Fiyat olarak da çok pahalı bir ürün değildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu illet bende de var sürekli olmuyor arada bir çıkıyor,ama yüzüm burun çevrem al al herkes soruyor niye kırmızı diye.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X