< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceqn -- 15 Mayıs 2021; 19:52:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oceqn -- 15 Mayıs 2021; 19:52:42 > |
Adama eksiyi basmıssınız ama dua olayını hafife almayın.Yıllar önce elimde pekde önemli olmayan siğil vardı.Sonradan irili ufaklı dağılmaya başladı.Anneannem gördü bir dua okudu soğan ile bişiler yaptı tam hatırlamıyorum sonra farkettim eser kalmamış çok şaşırmıştım.
Hatta kendi kendime dalga geçiyordum ulan böyle şeymi olur diye Çok geçmiş olsun |
Vallahi bende de var bu illet.Ama kesin çözüm yazmışssın.Kesin çözüm olduğunu düşünmüyorum bunun.O hastalık tekrardan nüksedecektir.Ben artık kafama çok takmıyorum,burun çevremde seboreik var.Birkaç haftada bir nüksediyor,advantan krem sürüyorum pek sorun kalmıyor.Ama bu hastalık gerçekten çok yaygın ve dermatologların artık basit kremler yerine başka bir şey yapmaları lazım
|
Kafayi H&S Clinic Strength ile hallettim burun kenari cok azdigi zaman dusta kafamdaki kopukten biraz burnuma suruyorum kizariklik kaliyor fakat kasinti ve dokuntu bayagi azaliyor zaten hemen hemen her gun dus aldigim icin rahatlatiyor.
Lakin son senemi hatirliyorum lisede sinava hazirlaniyom test cozerken bi kasinti geliyordu kitabin ustu yarim kilo deri canim sikiliyordu cok Allah kimseye vermesin bu illeti. |
Ben de 8 yıla yakındır çekiyorum bu illeti.
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|