Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Eğer dediklerin doğruysa o iş yeri %90 kapanır. Maaş bordrosuna imza attınmı düşük Maaş alırken? Bu önemli.

imza attım ama bilgisayarda ne kadar maaş verildiği her ay yazılıyor.

Düşük Maaş Aldığınız zaman o imza çok önemli maaş konusunda birşey yapmazlar ama sigortasız işçi konusunda hey yavrum hey maliye öttürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışma saatlerinde pek bi şey yok, işin yoğunluğunu zorluğunu bilmiyorum ama 2 yıl sigortasız çalıştırmak büyük şerefsizlik kesin üç kuruşa çalışıyorsunuzdur. Baskını ansızın yapıyorlardır umarım çünkü bu iş yerleri sahipleri sigortasız çalışanları hemen sepetliyor denetim haberini aldıkları gün denetimler bitince hemen eski düzen devam ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla çalıştırmadan pek bir şey çıkmaz da, elden maaş verme ve sigortasız işçi çalıştırmaya gelirler. çünkü burda devleti vergi kaybına uğratıyor yani kaçakçılık var.

bizim şirkete de geldiler. girer girmez kaçan olmasın diye hemen kimlikleri topladılar. bizde sigortasız olayı yok ama elden maaş var. rastgele 5 kişi seçip sordular. e tabi 5 koyuna denk geldi. almıyoruz diye inkar ettiler.

bu işi ihanet diye düşünmeyin. patronlar asgari ücretten sigorta yaparak sizin geleceğinizden çalıyor. emekli olmayı becerebilirseniz o zaman alacağınız maaşın daha düşü yatmasına neden oluyor.
  • Hocam iki yıl sigortasız çalışmanıza yaptırım uygulanacak tek taraf işyeri olmayabilir.
  • konuyu sil bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.