Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nova37 -- 19 Mart 2014; 15:22:37 >

• Spordan önce karbonhidrat ağırlıklı beslen. Spordan sonra protein + karbonhidrat şekilde beslen.
    Eti Lifalif Yulaf ezmesi yiyebilirsin karbonhidrat ve protein açısından fena değil.
    Haftada 3-4 gün idealdir.
    Programda bacak çalışması olması normaldir. Sakın bacak çalışmayayım diye yapmamazlık yapma.
    Ben de aynen senin gibiydim 9-10 kilo aldım 5.5 ayda.
    Dikkat edince oluyor kardeşim iyi çalışmalar
  • benimde boyum 180 ve kilom 65.bende ektomorfum.al bak buda gelişim konum.vücudum gelişirmi soruna cevap olur umarım

http://forum.donanimhaber.com/m_85247855/f_//tm.htm#85247855
  • yorumlar için teşekkürler yulaf alıp öğünlerime ekleyeceğim.

ClassımDeğilsin,
    Dostum seni gördükçe insan hırslanmadan edemiyor.Örnek bir gelişimsin.Bakalım bizde nasıl duracak:)

Ayrıca programı bölge bölge ayırsam mı yoksa full body devam mı etsem.Pazartesi salı çarşamba cuma şeklinde.Saygılar
  • yaşım 31, ectomorph üstüne birde skinny fat'im.

boy 1.82 kilo 76. Vucudumunda 15 kilo yağ varmış, yani vücudumun yüzde 20'si yağ ve hemen hepsi göbek bölgesinde.

2 aydır evde 3 haftadırda salonda çalışıyorum, ben bile daha şimdiden şekil almaya başladım.

Herşey şey azimde bitiyor. Sen azmettikten sonra hiçbirşey karşında duramaz.

Gerçekten kararlı isen başla ve sakatlık harici ne olursa olsun bırakma bir kaç ay sonra vucudunun aldığı hale sen bile inanamıyacaksın.
  • Elimden geleni yapacağım,bakalım neler olacak.teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova37

yorumlar için teşekkürler yulaf alıp öğünlerime ekleyeceğim.

ClassımDeğilsin,
    Dostum seni gördükçe insan hırslanmadan edemiyor.Örnek bir gelişimsin.Bakalım bizde nasıl duracak:)

Ayrıca programı bölge bölge ayırsam mı yoksa full body devam mı etsem.Pazartesi salı çarşamba cuma şeklinde.Saygılar

büyük hacimli bölgeleri (bacak ve sırtı yani) tek bölge olarak çalışabilirsin.ama diğer bölgelerini antreman başı 2 bölge olarak çalışmanı tavsiye ederim.aslında büyük hacimliyle küçük hacimli bölgeleri kombine de edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendime böyle bir program düzenleyeceğim sağolasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.