Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rs3ri1907 -- 17 Temmuz 2014; 2:18:53 >

• 3.16 ti compact otomatik düşünebilirsin.Hem genç işi hem 1.6 motor ekonomik olur.

Onun dışında manuel bakarsan punto multijet olabilir ekonomiktir.
  • alfa 156 120hp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam derdim yakıt ve sorunsuzluk demişsiniz. Mazda3 ve puntodan gerisini silin derim. İbizayı poloyu da anlarım ama bmw Audi filan uzak durun. Focusu golfü modeli düşük olacağından eledim. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s3rs3ri1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam 7 ay önce 21.800 tl ye 2011 symbol aldım.Full donanım 1.4 expression.Kaza darbe değişen boya yok araç 17500 de idi.Nerdeyse sıfır kokusu duruyordu içinde.
    1500 e son çıkan lpg kitli brc taktırdım.
    Günde en az 30 km yapıyorum haftanın her günü.
    Sadece 1 kere yağ değişimi yaptırdım.Onun dışında maşallahı var tıkır tıkır işliyor.
    Yakıtı da çok az yakıyor.Tavsiye ederim.
    Genelde insanlar renault olunca farklı gözle bakıyorlar ama bütçemiz bu kadar napalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

Hocam 7 ay önce 21.800 tl ye 2011 symbol aldım.Full donanım 1.4 expression.Kaza darbe değişen boya yok araç 17500 de idi.Nerdeyse sıfır kokusu duruyordu içinde.
    1500 e son çıkan lpg kitli brc taktırdım.
    Günde en az 30 km yapıyorum haftanın her günü.
    Sadece 1 kere yağ değişimi yaptırdım.Onun dışında maşallahı var tıkır tıkır işliyor.
    Yakıtı da çok az yakıyor.Tavsiye ederim.
    Genelde insanlar renault olunca farklı gözle bakıyorlar ama bütçemiz bu kadar napalım.

• Mitsubishi Colt 2006 invite kullanıyorum şehir içi 6 litre yakıt tüketimim var(benzin) ki zaman zaman trafiğe bağlı olarak 5 ltye kadar da düşebiliyor(Ankaradayım). Sorunsuzluğunu araştırın onu da ben anlatmayayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.