Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NP-Anathema -- 16 Nisan 2014; 22:04:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elim ayağım titriyor az önce kapattı telefonu ışığımı açık görünce geldi söyledim herşeyi duydum nasıl bi adamsın çık dışarı diye yok öyle bişey başka kız bilmem ne geliştirmeye çalıştı arkadaş şeytan diyor al bıçağı sök bağırsaklarını yıllarca baba dediğim insan ne yüzsüzmüş meğerse

• Allah sabır versin diyecemde ne çare. Ne bilim arkadaş yaşlı başlı adam yani yaşın en az 14-15 vardır bu forumda olup neti kullanabildiğine göre. Ayıp ya bi kere hiçbirşey diyemiyorum gerçekten
  • geçmiş olsun kardeşim. zor bir durum. sakin olmaya çalış.
  • Gençliğinde onca sevgili değiştiren bir nesilin bugün karısını aldatmaması alkışlanacak bir olay. Baban kendine hakim olamamış. Büyük geçmiş olsun.

• Biberiye kürü kesinlikle...Saraçoğlu anlatıyor...

http://www.birazsaglik.com/2014/04/migren-hastalarina-biberiye-kuru.html/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_tonguc -- 16 Nisan 2014; 21:54:11 >
  • babamla sıkıntılarım vardı dövdüm onu sol elim kırıldı yere düşünce tekmeledim suratını falan hiç bir şey yapamadı yakın zamanda annemle boşanacaklar şahsen baba annemi aldatsın onun için çok kötü olur ki bizde bu kadar sorun olmamıştı
    pişmanım çünkü onun patlayan kaşı 1 haftada iyileşti benim elim 1 ay alçıda kalıyor
    git vur suratına çok büyük şerefsizlik yapmış ağzını gözünü patlat onun
    kışkırtmaya çalışmıyorum ancak ona verebileceğin en büyük ders bu olur sanırım biraz daha bekle tam aldattığından emin olunca git vur suratına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.