iirenc bi tel. sakın alma :D sadece TELEFON... alo demeye yarar... kamera sıfır goruntu desen eh siyahı fena diil... ama o parayı kesinlikle hak etmiyo
peki aynı fiyata 6 taksit ne telefon ala bilirim hadi bir de onu söyle tama
hmmm cx65 derim?!?!
yada 3650... nitelikli tel. istersen...
e365 e katılıyorum t630 alacağına kesinlikle cx65 al....
tabe abi...
fiyat acısından uygun gelmiyor gende sagolun biri 484 miyon biri 430 milyon (6) taksit param ucu ucuna yetiyor
Tamam da 54milyona tamamen değer aradaki farklar öyle düşün:)
Ya bu telefonların hafızaları ne kadardır birde hafıza kartı fln takılabiliyor mu_? Ayrıca ikinci el temiz 300 milyona T610 buldum sizce iyi mi fiyat_?
T630-T610-Z600 aynı platform ve 2mb dinamik hafıza war, artırılamıyor..
cx65: 11mb hafıza var artırılmıyor ama gayet yeterli. 360 milyona spot T610 war bu arada yani dediğin fiyat iyi mi bilmiorum
Ya offf ya bu iki telefonun birleşimi olan ve fiyatıda uygun olan bir telefon yok mu;_? bune ya birinde blu yok diğerinde hafıza yok ne bilem öbürü video kaydetmiyo off ya ne yapsam kafam karıştı.
Ya Cx65 in spot fiyatı ne civarda_?
Spot var mı ki ?? İzmir'de yok mesela ?
siemens'in kacak telefonunu bulmak cooooooooooooooooooook zor ya dostum...
Peki normal fiyatı ne kadar 1. el en ucuza kaça bulabilirim.
2 yıl garantili sıfır + Flash hediyeli 500 milyon .. www.bascuda.com
Telefonlarda var ..
Ya o kadar param yok ben galiba t610 alacam ikinci el 1.5 garantisi de devam eden bir telefon buldum 300 milyon onu alacam galiba siz ne dersiniz_?
bence bluetooth sizin için önemli değilse aynı paraya samsun sgh e715 şiddetle öneririm.
T630 un fotoloru gercekten boktan sadece cok isikli mekanda cektiginiz kisnin fotosuna bakip a bu ahmet lan felan demeye yarar ama bana göre t630 tam olarak bekleme telefonu adam gibi kameralari ve isletim sistemli ve ufak telefonlari bluetooth bu arada super bi rahatlik
Bluetooth yoksa kamerlaı bir aletin bir anlamı olmaz. Biraz mantılı düşün t630 bende var işıklı oratm da güzel ama dedikleri gibi kamera olayı iyi değil. ama geri kalan bütün özl süper. karizma ve kullanışlı bir telefon
doğru bluetooth olmayan fotolu telefon alınmaz yeterince özgür olmaz. t610-t630 bu iş için iyi. Fakat benim t610 da kamera gerçekten iğreç-ötesi fakat çok işine yarıyor gprs falan yapıyorum bluetooth ile
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme