Şimdi Ara

::::... silinebilir...::::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanka -- 19 Temmuz 2004, 10:18:30 >

• ben şahsen ederim .. karizma olarak birebir ..

Yalnız biraz da özellik düşünüyorsan CX65 almanı öneririm..
  • Benimde içimde bu soru vardı.Bende almayı düşünüyorum ama görüş almak daha iyi olur.
    Bir de fiyatları ne civarda T630 ların ayrıca sizce T610 dan daha mı iyi__?
  • t610+birkac ozellik= t630 t610 dan pek bir farkı yok
  • PEki fiyatları ne civarda ikinci el falan bulunur?
    yada kaçak fln alsam
  • Kaçak alabilirsin ama garantili alırım diyosan cx65 derim-kesinlikle müthiş bir telefon, karizması da war + her açıdan daha üstün.
  • Bende onu inceliyorum hakikaten üstün görünüyo ama bende biraz sonyericsson tutkusu var çok seviyorum sonyericsson ları. Ama düşüneceğim biraz araştırayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SE tutkusu doğaldır ama siemens kalitesini düşün
  • görüntü acısında bir sorunum yok güzel bir cihaz ama beni özellik acısından doyururmu bilmiyorum
  • hayır, özellik açısından CX65 al dediğim gibi .. özellik düşünüyorsan biraz daha ..

ama yok ben estetiği severim dersen T630 mükemmel.. (Siyah alırsın ayrıca karar verirsen ..)
  • t610 mu t630 mu diyen arkadaslara ekranlari cok farkli 630 tft ekrandir ve kalitesi 610 unukinden cok farklidir ama onun disinda hersey ayni
    goruntusu haric oda zevke kalmis
  • T630 a güneşte falan dışarda bakabiliyorsunuz, net görünüyor ..
    Ama T610 a dışarda güneşli bir havada baktıgınızda ekranı görebilmek için zorlanmanız gerekiyor..

Bence o fiyat farkına deger T610-T630 arasındaki ..
    Ama 3 lü seçim durumunda mesela

T610-T630-CX65

tabiki CX65 ..
  • +1 Negativee
  • baya baya kafama soktunus su CX65
  • CX65 nedir bu telefonun fiyatı ?
  • http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=604170&aType=product&catId=3471

Takılabilir flash kamerası ile, T630 dan ucuz.. Ve özellikleri daha süper..
    İlgilen derim ben ..
  • arkadaşlar iyide daha bluethoot yok cx65 nesi iyi anlamadım,bence T630 daha iyi sadece hafıza farkı var arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=604170&aType=product&catId=3471

Takılabilir flash kamerası ile, T630 dan ucuz.. Ve özellikleri daha süper..
    İlgilen derim ben ..

arkadaşım bilgiler icin sagolda t630 dan ucuz degilki bu aglet ben t630 440 6 ay taksitle alıyorum bu 484 milyon ucuz olsa kafama yatmıştı ama param ucu ucuna

• bu t630 degiş tokuş kapak degildimi bir arkadaşım ısrar ediyorda bilen varsa yardımcı olsun özelliklerinde yazmıyor
  • iirenc bi tel. sakın alma :D sadece TELEFON... alo demeye yarar... kamera sıfır goruntu desen eh siyahı fena diil... ama o parayı kesinlikle hak etmiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.