Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:2:42 >

• ABD cihazları hariç evet süre sınırlaması olmaksızın hizmet veriliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:2:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potter34

hocam o zaman telefonu bozalım hep sıfırını alalım

ciddi değilsinizdir inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miorled

quote:

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:2:35 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

yok hocam şaka maka öyle olmaz mı? yani her telefon bozulduğunda bunlar sıfırlar o halde yanlış mıyım

valla bilmiyorum pek ilgilenmiyorum ama bu kafada olanlar olduğu için apple türkiyeden kapar gider :)
  • Potter34 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı ürün için 1 yurtiçi ürün için 2 yıl garanti süresi vardır onun dışında ücretsiz servis diye birşey yok.
  • Affedersiniz ama cılkını çıkarmasanız olmaz değil mi? Yıllarca Apple Store yoktu sürekli ithalatçı firmalar ile süründük. Telefona dair Hiçbirşey bilmezler bir sorun oldu mu restore edip gönderirler. Ararsın ulaşamazsın. Bu sorundan Apple Store ile ile kurtulduk siz hemen sabote etme peşindesiniz.

Kullanıcı kaynaklı olmayan hiçbir hata da Apple Store ücret talep etmez.
    Darbe, kırık, cam çatlamadı vs.. Durumlarda garanti olsun, olmasın 250/750 tl arasında yeni cihaz verilmektedir.

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potter34 -- 14 Ekim 2021; 1:2:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Affedersiniz ama cılkını çıkarmasanız olmaz değil mi? Yıllarca Apple Store yoktu sürekli ithalatçı firmalar ile süründük. Telefona dair Hiçbirşey bilmezler bir sorun oldu mu restore edip gönderirler. Ararsın ulaşamazsın. Bu sorundan Apple Store ile ile kurtulduk siz hemen sabote etme peşindesiniz.

Kullanıcı kaynaklı olmayan hiçbir hata da Apple Store ücret talep etmez.
    Darbe, kırık, cam çatlamadı vs.. Durumlarda garanti olsun, olmasın 250/750 tl arasında yeni cihaz verilmektedir.

Hocam olur mu hiç öyle şey.....

Evet kullanıcı hatası olmayan sorunlarsda ücret talep etmiyorlar ancak GARANTİ SÜRESİ İÇİNDEYSE.

Yani garanti süresi dolmuşsa (bu süre TR de tüketici kanunları gereği 2 yıldır) kullanıcı hatası olsada olmasada ancak ücretini ödeyerek servihizmet alabilrsiniz

• quote:

ABD cihazları hariç evet süre sınırlaması olmaksızın hizmet veriliyor

Ücretsiz hizmet sadece garanti süresi içinde geçerlidir...

Garanti sürsi dolduktan sonra da hizmet alabilirsiniz tabii ancak ücret karşılığında
  • quote:

Peki Türkiye herhangi biryerden aldığımız bir iphone'u zorlu centerdan garantiye gonderebiliyormuyuz ? Atıyorum üstünde kvk etiketi olan bir iphoneu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Peki Türkiye herhangi biryerden aldığımız bir iphone'u zorlu centerdan garantiye gonderebiliyormuyuz ? Atıyorum üstünde kvk etiketi olan bir iphoneu

hocam benim teleservice garantili 1,5 yıl oldu apple yaptıgın görüşmede 1 yıl apple garanti veriyor diger 1 yıl için ise servis saglayıcı garantisi altındaymış

• echelon34 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam benim kasıt ettiğim ister telefonu alalı bir ay olsun ister üç yıl bir süre sınırlaması olmaksızın hizmet alabiliyoruz. Yoksa dediğiniz doğru. Ücretsiz hizmet süresi sizin dediğiniz şekilde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.