Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün toplama bilgisayar alacaktım.Gittim mağazaya saat 10.30 civarı. Toplama bölümünde Yakup Sarı ( yanlış görmediysem ) adlı abi çok güzel davrandı. Bilgisayarın parçalarını söyledim. Toplayacak. Yarın eve gelecek.

Geldiğinde bakacağım.Eğer düzgün yapılmışsa puanım 10/10 olacak.Bu arada R9 280 aldım. AMD 3 oyun hediye verecek ama bunu nasıl temin ederim ?

Bir de ekran kartı, işlemci vb kutular onlarda mı kalacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansahin58 -- 24 Ağustos 2014; 14:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kutular sende kalıyor, 3 oyun için de aşağıda ki konuda bilgi var.

http://forum.donanimhaber.com/m_92496506/tm.htm
  • Ekleme : Vatan'a ilk gittiğim zaman başka bir abi 2300'e rezil bir kasa toplamıştı. Ben de keriz değilim. Tüm parçalar Donanımhaber garantili :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansahin58 -- 24 Ağustos 2014; 11:46:07 >
  • Şubeden şubeye değişir.Bana kasayı 600w 80+ olarak vermişti.Meğer 408w mış verimliliği.Gitmedende asla dinlemicem diyordum vatan çalışanlarını.Mesela (asla kötülemek maksadım yok) potur hocamda ses kartı olması yönünde tavsiye veriyor fakat normal kullanıcı için anakartın üstündeki yeterli.Ama o demiyorki bunu almazsan sesin kötü gelir diye.Sadece alırsan iyi olur diyor.Olmayan bir şey söylemiyor.

• oyun kampanyası ne zamana kadar geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

oyun kampanyası ne zamana kadar geçerli

31 Ağustos.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansahin58

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

oyun kampanyası ne zamana kadar geçerli

31 Ağustos.

eyvallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • furkansahin58 F kullanıcısına yanıt
    pc toplayıp vatan evemi getiriyor ? :D bide böyle konu açmışın ya 1 ay sonra tam 32. gün bi parça bozulursa ben sana sorrum :D
  • Cok bilgisiz elemanlar calisiyor fx 8320 dedigimde intel degilmi demisti bende sesimi cikarmayinca raflarda intel fx 8320 yi arayip bulamayimca mudurunden iyi azar yedi bazilari kizabilir fakat kisinin hakim oldugu isi yapmasi taraftariyim

• quote:

Orijinalden alıntı: ezoy

pc toplayıp vatan evemi getiriyor ? :D bide böyle konu açmışın ya 1 ay sonra tam 32. gün bi parça bozulursa ben sana sorrum :D

Montaj mağazada yapılacak.Yarın eve servis getirecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

Cok bilgisiz elemanlar calisiyor fx 8320 dedigimde intel degilmi demisti bende sesimi cikarmayinca raflarda intel fx 8320 yi arayip bulamayimca mudurunden iyi azar yedi bazilari kizabilir fakat kisinin hakim oldugu isi yapmasi taraftariyim

Valla benim denk geldiğim kişi bilgiliydi. Biraz da şans işi.Ayrıca sabah gittim.OEM bölümünde 3 kişi vardı. Sadece ben vardım OEM'de de :D Birisi LEVENT PEKCAN'a benziyordu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkansahin58 -- 24 Ağustos 2014; 14:02:26 >
  • Bu arada sistem :

970A UD3P Gigabyte 2000 MHz O.C anakart
    FX 8320 işlemci
    R9 280 Dual-X Sapphire Ekran Kartı
    2×4 Gskil 1866 MHz RAM
    WD Blue 1 TB 64 MB Cache 7200 RPM
    Zalman Z3 Plus + Corsair VS650
    Xigmatek Red Scorpion İşlemci soğutucu ( Hyper T4 mü alsaydım ? )
    AOC 23" E2370SD Monitör

• furkansahin58 F kullanıcısına yanıt
    anladım hocam hayırlı olsun ama böyle konular açmaya gerek yok ürün bozuk çıksa vatan da haklı olabilir sizde ama her türlü mağdur siz oluyorsunuz bunu bilin yani orası mağza herhan gibi bir mobilya mağzasınada gitsen orda seninle ilgilenirler onların işi bu e birazda dili bilgisi varsa sana bu hoş gelebilir bunları fazla büyütmeye gerek yok malını al çık sohbet falan filan ama sadece vatan için değil mağdur olduğunda mağduriyetini en hızlı şekilde halledilmesi önemli olan o yüzden ne vatan ne yatan ne kalkan :D malı aldın bozuk çıkmadı mı tamam ama olaki 32. gün bozulursa yandı gülüm keten helva başına gelen çok adam var forumda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezoy

anladım hocam hayırlı olsun ama böyle konular açmaya gerek yok ürün bozuk çıksa vatan da haklı olabilir sizde ama her türlü mağdur siz oluyorsunuz bunu bilin yani orası mağza herhan gibi bir mobilya mağzasınada gitsen orda seninle ilgilenirler onların işi bu e birazda dili bilgisi varsa sana bu hoş gelebilir bunları fazla büyütmeye gerek yok malını al çık sohbet falan filan ama sadece vatan için değil mağdur olduğunda mağduriyetini en hızlı şekilde halledilmesi önemli olan o yüzden ne vatan ne yatan ne kalkan :D malı aldın bozuk çıkmadı mı tamam ama olaki 32. gün bozulursa yandı gülüm keten helva başına gelen çok adam var forumda :D

Haklısın hocam.

• Burda iyi demenizin sebebi ne anlamadim zaten adamlarin isi pc toplamak islerini yapmislar iste, dua edinde nasil olsa gormucek diye sizede kullanilmis mal kaktirmasinlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.