Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araXis -- 22 Nisan 2019; 22:25:43 >

• E hadi şeytana uydun baktın resimlere falanda,niye indiriyorsun kardeşim ? Tabi erkeksin şeytana uymuşsun falan ama kendini frenlemesini bilmen lazım.Ayrıca bu sapıklık değil benim gözümde,sapıklık bambaşka birşeydir ama bu konuda %100 hatalısın kız haklı
  • Suc sende.Niye indiriyosun ki?Erkeksin tamam ama bari indirip silseydin.Uzuldum senin adina gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araXis A kullanıcısına yanıt
    17 yaşındayım hocam geçen sene sevdiğim bir kız vardı kendimi ona baya bi bağlamıştım gerçi önce obenle ilgileniyodu neyse daha birbirimize açılmadan tam iki ay ergenlik dönemindeki ben malum işi hiç yapmadım ve tv de pcde dışarda nerde kız gördüysem yüzümü çevirdim ama olabilir herkes hata yapabilir işte böyle bi küçük durum nelere neden olmuş gördük yani artık daha dikkatli olmalıyız senin için üzüldüm Allah yardımcın olsun biraz sinirleri geçsin birdaha konuş

ha benim kız mı kaşar çıktı neyse iki aylık bir rekora imza atmış oldum 2 ay sürmesinin nedenide beni kandırmış olması ondan sonra gne ergenliğe devam ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 6 Eylül 2014; 21:15:16 >
  • Boş ver be kanka, karı mı yok sana

Not: Şimdi bana kızacak olsan da, elbet bir gün bu mesajı hatırlayıp haklı olduğumu sen de göreceksin.
  • Onun gözünde sapık damgası yemişsin.Sana dönmesi zor hem dönerse de artık eskisi gibi olur musunuz,şüpheli.

• Yorumlariniz için teşekkür ederim bir nebze beni anlamanız içimi rahatlattı. Bitmesine birşey yapamam gibi gözüküyor cevap vermiyor ariyorum açmıyor bile. Tek isteğim beni yanlış tanımaması ve aklında öyle kalmak istemiyorum olurda bir gun karşılaşırız bilemiyorum yüzüne bile bakamam ki. Umudum sıfır kendimden nefret ediyorum ben gerçekten sevmiştim dostlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazık etmişsin,keşke affetse,ins affeder.hiç o haltlara girmemek en doğrusuda..girmişsin kötü yan basmışsin.ispat edip yırtacağın bi durumda yok gibi duruyo.seni zaten o şekil görmese ilişkiyide kurtarırsin değil arkadaş olarak kalmak...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.