Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR BOŞŞ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _H@K@N_ -- 22 Ağustos 2013; 12:58:02 >

• Hem glavie var hem de nuker mi? Spear olsaymış o silah iyiymiş. Hem itemlerin bu parayı hak etmiyor bence. Hayırlı satışlar diyelim gene de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain_Ivy

Hem glavie var hem de nuker mi? Spear olsaymış o silah iyiymiş. Hem itemlerin bu parayı hak etmiyor bence. Hayırlı satışlar diyelim gene de...

Evet bu modeller böyle hem glavie hem nuker? Aklın karışmış cvp vereyim senin gibi bikaç soran daha olmuştu,nuker spear takar mag atack pure int olduğundan doğru ama nuke fazla kullanıyorsa gerekli bu char çoğu zaman solo kasıldığından(pwp ve uniqe dahil) nuke skilleri kullanmıyordu çok geç atıyor çünkü.Birde 111+mob azlığından dolayı zaman kaybı yaratıyordu heuksal skilleri çok daha seri+crit vurma imkanı var bizzat aynı ozellıkteki spear-glavie weaponla denendi heuksal skilleri nukerde olsa char glavie ile daha çok vuruyor ++önemli bir etken 13 degre spear a göre şekil bakımından glavie weapon daha yakışıklı geldiğinden yapıldı.Para mevzusunada gelince bu işler böyledir sana pahalı gelir bir başkasına normal gelir burda sadece item satılmıyor chn char kastınmı emek harcadınmı bilmiyorum chn-eu chardan daha yavaş alır level sade 320 item parası değil + arkadaşın item yapmak için harcadığı gold mıktarınıda biliyorum hakediyor neyse saymama gerek yok aydınlandıysan ne mutlu bana bunlar harici sorun yada anlamak istediğin takıldığın yer olursa özel mesaj atarsan cvp larım yada tel no yazıyor yukarda,baktın mesaj kesmiyo tel no bırak ben arayım seni.Teşekkürler diyelim gene de...

• hayırlı satışlar bence hak ediyor kardeş bende bow kasıyorum o yüzden anlıyorum nasıl zor oldugunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator467546

hayırlı satışlar bence hak ediyor kardeş bende bow kasıyorum o yüzden anlıyorum nasıl zor oldugunu

Teşekkürler
  • Char'ın statları(str-int) ve skill'leri verilmemiştir hediye scroll ile sıfırlandı,talip olan arkadaş istediği buildden char açabilir sp durumu; 4.448.979 exp durumu; %89 herşey dahil fiyat 200 TL.
  • SATILDI hayırlı olsun konu kilitlenebilir teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu silinebilir.
    4 yıl önce açıldı
    Konu silinebilir
    4 hafta önce açıldı
    Konu Silinebilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.