Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR BOŞŞ....SATILDI HEPSİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
8.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm LvL up olan char konularındaki resimler ve fiyatlar güncellendi elimde kalan son charların bir an önce satılması için fiyatlar çook çok aşşağıya çekildi talip olacaklara şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _H@K@N_ -- 22 Ağustos 2013; 14:32:38 >
  • Upp güncel iyi günler.
  • UP Upp Güncel.
  • Upp güncel.
  • Upp güncel iyi günler.(takas yok yapmıyorum malesef,başka charlar teklif etmeyiniz arkadaşlar)
  • Upp güncel satışa devam
  • Öncelikle saol abi Serpens # Alcapon_War_ # 119 LvL # Warior/Clerik ==> 130TL. Karakteri ben aldım hakan abi sözünün eri adam vallaha Bursa dan Ankaray'a alış veriş yaptım çok saol çok teşekkür ederim abi canavar gibi karakter yapmışsın yukarıda yazan bilgilerin fazlası var azı yok alacak kişiler gönül rahatlığıyla hakan abiden karakter silk gold alabilir ben aldım bukadar uygun fiyata satınca çekindim ilk ama isteyen oyuna gelsin beni bulsun hem vs yaparız :D bu arada öyle forum baltalayan arkadaşlar varki yok o fiyata karakter olmaz yok olsada kandırılırsın kardeşim bildiğin dolandırıcı varsa açıklarsın yoksa milleti zan altında bırakmanın ne alemi varherkez o fiyata öyle karakter olmaz dedi aldım memnunum.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ttomanS

Öncelikle saol abi Serpens # Alcapon_War_ # 119 LvL # Warior/Clerik ==> 130TL. Karakteri ben aldım hakan abi sözünün eri adam vallaha Bursa dan Ankaray'a alış veriş yaptım çok saol çok teşekkür ederim abi canavar gibi karakter yapmışsın yukarıda yazan bilgilerin fazlası var azı yok alacak kişiler gönül rahatlığıyla hakan abiden karakter silk gold alabilir ben aldım bukadar uygun fiyata satınca çekindim ilk ama isteyen oyuna gelsin beni bulsun hem vs yaparız :D bu arada öyle forum baltalayan arkadaşlar varki yok o fiyata karakter olmaz yok olsada kandırılırsın kardeşim bildiğin dolandırıcı varsa açıklarsın yoksa milleti zan altında bırakmanın ne alemi varherkez o fiyata öyle karakter olmaz dedi aldım memnunum.....

Rica ederim kardeşim klavyesi olan yazıyo işte yapacak bişe yok ben de teşekkür ederim satın alıpta yorumsuz bırakmadığın için hayırlı olsun tekrar'dan iyi eğlenceler,hayırlı bayram'lar herkese.

• Upp güncel
  • Upp güncel
  • Upp güncel
  • Satılan 13 adet char listeden çıkartıldı tekrar'dan hayırlı olsun son 19 char konu düzenlendi iyi günler.
  • Upp güncel
  • UP Upp Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.