Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR BOŞŞ....SATILDI HEPSİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
8.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

Güncel

Teşekkürler. Charların fiyatlarına yeniden indirim geldi konu düzenlendi ve birden fazla char alana daha daha indirim yapılacağı anons edildi iyi günler diliyorum.
  • Serpens # Big_WizarDi # 120 LvL # Wizard/Clerik ==> 250TL. <==[SATILDI] hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _H@K@N_ -- 7 Eylül 2012; 4:34:44 >
  • hayırlı satışlar hocam charların gayet güzel inşallah degerinde satılır 3 sene önce oyunu bıraktım daha öncesinde 5 sene hararetli şekilde kastık 5 senede hiç sun düşüremedim som da oyuna başladıgımda 40 yada yanlışsam 50 en yüksek lwl di senelerdir kastım sun çok kullandım charlardaki itemlere bakıyorum ya itemler çok degişti yada çok şanslısın nası yaptın bu kadar itemi gerçekten çok merak ettim hocam eline saglık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ert_x

hayırlı satışlar hocam charların gayet güzel inşallah degerinde satılır 3 sene önce oyunu bıraktım daha öncesinde 5 sene hararetli şekilde kastık 5 senede hiç sun düşüremedim som da oyuna başladıgımda 40 yada yanlışsam 50 en yüksek lwl di senelerdir kastım sun çok kullandım charlardaki itemlere bakıyorum ya itemler çok degişti yada çok şanslısın nası yaptın bu kadar itemi gerçekten çok merak ettim hocam eline saglık

Şu an en yüksek lwl 120 yani size ilginç gelmesi normal itemlerin 3-4 sene geçmiş evet baya değişti itemler,nası yaptığıma gelınce alchemy-item yapma konusunda biraz uğraşarak emek ve masraf harcadığınızda cokta zor değil istediğinizi yapmak.Teşekkür ediyorum bu güzel yorum için birde yeniden başlamayı düşünürseniz fiyatlar gayet uygun yukardaki listeye göz atmanız yeterli takıldığınız her konuda yardımcı olabilirim iyi günler.

• saolasın hocam teşekkürler Silkroad ın bendeki yeri çok ayrıdır ilk göz agrım ama o pvp sistemini şu ana kadar hiç bi oyunda bulamadım şu an rift oynuyorum 50 ayrı pvp var silkroad ın bir pvp tadını vermiyor ama 80 lwl dayken pvp kalmamıştı açıkcası şu an nası bilmiyorum politikalar silkroadın yanlış geldi açıkcası bana bıraktım sana bi şey sorayım hocam alchamy-item demişsin orada sun mu yapılıyor merakımdan çok koydu hep parayla almak gerçi hep dedigime bakma sadece 1 degree kullanabildim benim oynadıgım dönemlerde sun araplarda bulunurdu regal parayla Tüylü ok vardı korkulu rüya 42 lwl di sanırım +5 gördünmü fotagraf çekilirdik +7 varsa elinde kraldın o zamanlar hakikaten yoktu silkroad gibisi çok zevkliydi açıkcası şu an dönsemde umdugumu bulamayıp hafızamda kötü olarak hatırlamakdan korkuyorum silkroad efsanedir benim için
  • Upp güncel iyi günler.
  • Up güncel.
  • Upp güncel.
  • Upp güncel iyi günler.
  • UP Upp Güncel.
  • LvL up olan char konuları ve fiyatları güncellendi iyi günler...
  • Upp güncel charlar hakkında ++ başka bilgiler öğrenmek isteyen varsa çekinmesin sormanız yeterli iyi günler.
  • Upp güncel.
  • Upp güncel.
  • Upp güncel.
  • UP Upp Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.