Merhaba zaten char larla ilgilenemediğimden eksiltme yapmayı ve aciliyeti olduğu için biran önce satmayı düşünüyorum,fiyat 150 uygun ama hemen irtibata geçersek bir 20 tl daha indirp 130 a bırakırım kolay gelsin.
120 tl ye tamam dıyorsan ozelden ıban numarası gonder hemen hesabına geceyım parayı
quote:
Orijinalden alıntı: tumer_77
120 tl ye tamam dıyorsan ozelden ıban numarası gonder hemen hesabına geceyım parayı
Pm atıldı teşekkür ediyorum konu güncel iyi günler.
Hayırlı satışlar . Kendisi serpens serverında gerçekten saygı duyduğum bir insandır. Umarım tüm charlarını satmazsın Hakan hocam
Çok teşekkür ederim burak kardeşim satılmazdı hepsi ama senin bu güzel yorumundan sihirli değnek ile dokunuşundan sonra sanmıyorum char kalacağını bu listede
LvL up olan char konuları güncellendi ve istediğiniz buildde char yoksa eğer söylemeniz yeterli misal 118 clerik/bard 2 gün içinde wiz/clerik e döndürülüp satış yapılabilir.İyi günler.
Upp güncel.
Upp güncel iyi günler.
Upp güncel.
Upp güncel charlarda pazarlık var teklifde bulunmanız yeterli iyi günler.
kardeşim teşekkür ederim hızlı bir alış veriş oldu aynı zamanda charı sattıktan sonra banane demediğin ve hala alakadar olduğun için ayrıca teşekkür iyi bir dost edindim.
quote:
Orijinalden alıntı: tumer_77
kardeşim teşekkür ederim hızlı bir alış veriş oldu aynı zamanda charı sattıktan sonra banane demediğin ve hala alakadar olduğun için ayrıca teşekkür iyi bir dost edindim.
Rica ederim ünlü bir atasözü sro bahane dostluk şahane nacizane elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum alışveriş sonrasıda ben teşekkür ederim yorum için.