Şimdi Ara

Silinebilir çünkü bu forumda artık paylaşım ve katılım göstermeme kararı aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silinebilir çünkü bu forumda artık paylaşım ve katılım göstermeme kararı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 21 Ocak 2020; 0:20:58 >

• dh yazilim gelistirme bolumu kuruldugundan beri herkes iddaa orani cekip duruyor bir yerlerden. nasil bir fetis'tir bu yahu? 2 adim ileri gidin artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

dh yazilim gelistirme bolumu kuruldugundan beri herkes iddaa orani cekip duruyor bir yerlerden. nasil bir fetis'tir bu yahu? 2 adim ileri gidin artik.
    haha laf atıyortsun iyide sen benim forumdaki paylaşımları gördünmü de laf atıyorsun bu nasıl bir fetish tirde bir üretim de bulunmadan anca laf atıyorsun ?

laf atmadan önmce profil incele acılan kounu ve paylaşımlara bak öyle yorum yap yorum kasmak için yada sadece konuşmak için forumda gezme

hade şimndi git kendi fetishini kendi içinde yaşa
  • Kodlamanın 1 adimi önce domaini bilmelisin veya bilen biri dökümante etmeli. bir "uzman" bul ona anlat, o sana süreci anlatsın. Ben olsan en düşük puanlı kuponu yapmaya çalışırdım. Teorik olarak o en az riskli olan olacaktır böylece 10 koyup 10.50 alabilirsin. (0.5 için neden 10 koyuyorum dersen zaten kumarda mantık mı var ki bunda olsun derim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

Kodlamanın 1 adimi önce domaini bilmelisin veya bilen biri dökümante etmeli. bir "uzman" bul ona anlat, o sana süreci anlatsın. Ben olsan en düşük puanlı kuponu yapmaya çalışırdım. Teorik olarak o en az riskli olan olacaktır böylece 10 koyup 10.50 alabilirsin. (0.5 için neden 10 koyuyorum dersen zaten kumarda mantık mı var ki bunda olsun derim)
    aslında kodları paylaşasım geldi tıpkı diğeri gibi :) Ben iddia konusunda sıfırım her en kadar kodlama kısmında iyi olsamda işin mantıgını ( iddia) bilmeyince olmuyor birde heveste olamyınca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.