Kimsenin Seni Anlamaması Bambaşka bir konu.Maddiyat Herşeyin Önüne Geçti İlişkiler Arkadaşlıklar,Dostluklar,Hatta Evlilikler Bile Çıkar Üzzerine kurulmaya başlandı.bu ortamda kim seni beni dinler anlar ben bulamadım
katılıyorum. Ama ben başkalrının sorunlarını dinlemeyi onlara yardımcı olmayı seviyorum
Seversin,içinde büyütürsün aşkı...Büyütürsün.büyütürsün..büyür ...Sonu Allah kerim...Ya mecnun ya deli...Yada zamanla bitirirsin,bitirilir,biter...(Ne zaman bilinmez)..O kadar büyük sevgi,aşk kaldı mı artık o da bilinmez ya..
Bende Severim Dinlemeyi Yardımcı Olmayı Ancak Dinlenmeyede Arasıra ihityacım oluyor o zamanda dinlediğim insanları nedendir göremiyorumetrafta
quote:
Orjinalden alıntı: egemensahin
Bende Severim Dinlemeyi Yardımcı Olmayı Ancak Dinlenmeyede Arasıra ihityacım oluyor o zamanda dinlediğim insanları nedendir göremiyorumetrafta
Beni sıkılmadan dinleyen ayıcıklarım var onlarla konuşuyorum her ne kadar başkaları açısından komik olsa da onlarla konuşuyorum hiç sıkılmıyolar zaten sıkılamazlarda
Sevginin en temizi en yücesi karşılıksız beslediğin sevgidir.Acı çekersin acı çektikçe sevgin dahada artar.Tabi bu gerçek sevgiler için geçerli günümüzde yaşanan 2 gün sonra biten sevgiler için değil.
Bende Çok Sevdiğim Arabama Binip Konuşayım
hepimiz burdayız...
quote:
Orjinalden alıntı: egemensahin
aşk tek kişiliktir, bir ikinciye bilet yoktur. .. çünkü herkes kendi sevgisini sever!
Saçlarıma düşen aklar geçmişimi anlatırlar Her telinde yaşadığım acıların izleri var Söyleyemem mazideki sevgilimi gizlidir Alev alev çıra gibi yakan sevgisidir
Dertlerimi zincir yaptım Birbirine ekliyorum Geleceksin diye bir gün Seni hala bekliyorum
Düşen yapraklar misali ömrüm böyle geçip gitti Senle olan aşkımızda bilmem neden burda bitti Meğer ne çok severmişim ayrılınca anladım Geri dönmek istedimde gençliğimi bulamadım
haklısın..ben de bendeki sevgiyi çok sevdim...
quote:
Orjinalden alıntı: ReBeR
aşk tek kişiliktir, bir ikinciye bilet yoktur. .. çünkü herkes kendi sevgisini sever!
DAHA GİDERKEN BİLİYORUM YERİME BASKASI GELİR
EGER YOLDA KARSILASIRSAK SEVGİLİM YÜZÜNÜ ÇEVİR
AĞIR AĞIR AŞK ÇOK AĞIR YÜREĞİM YA SUS YA BAĞIR
AŞKI SEN BÜYÜTTÜN İÇİMDE YALAN OLSA DA ÇAĞIR
YARI YOLDA KALMA
SON ÖPÜŞÜN YİNE CANIMI YAKIYOR
AŞK KADIN RUHUNDAN HİÇ ANLAMIYOR
O GİDİŞİN YİNE CANIMI YAKIYOR
AŞK KADIN RUHUNDAN HİÇ ANLAMIYOR............
........................................
SANKİ SANA HAPSOLDUM
BAŞKA ADIM ATMADIM
GÖZLERİMİ UNUTTUM SENDE
KİMSELERE BAKMADIM
VE ŞİMDİ YAŞIYORUM
VE SENİ SEVİYORUM
BİLMEM HANGİ DÜNYADAN GELDİM
NEREYE GİDİYORUM.........................
burası şiir topiğne dönmüş tam benlik neyse;
Üzerine Gün doğmamış düşler, Sayıkladığında kırık rüzgar baladlarını Kaç aşk boyudur zaman Bilir misin? “
Sessizliğime saklanıp Dolaşırken kuytularımda Hayat yalınayak bir öpücük, Baharsa düşmekte saçlarından.
Kahküllerinde damıttığım gözyaşlarım Ruhunda imbiklenişler , Hayallerimi yatırışlarım!!! Sonrası bir dala tutunma arzusuyla Goncalarında jale olmak.
O gecenin sabahında Sen daha gözlerini açmadan, Süren rüyalarının bir yerinden Sokuluvereceğim irem bahçelerine.
Biliyorsun ki Dünden kalan ve de yarına ait Her şeyi yaktım gözlerinde...
Şimdi senle sarılıp sımsıkı Poz vereceğiz güneşe ve Ölümsüz kılmak için zamanı Tâb olacağız gökyüzüne.
Odanın bir yerlerinde unutulmuş Bir zamanların şaşaalı Müzik Dolabından Bir kırkbeşlik sarıverecek sevdayı. Ardından Sana yazdığım o şarkının La minör çırpınışları aksedecek Şöminenin alaz senkromlarında.
“Gözlerine uygun renk bulamadım Hangisi olsa içim yanıyor Tenine uygun çiçek bulamadım Hepsi kokusunu senden alıyor…” ***