Şimdi Ara

Silinebilir, teşekkürler. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

Şu an paragon 16 yım (Demon Hunter). Seninle MP10 da kasarsak ne kadar atlamış olurum ?

Birde şunu ekleyim act 3 de run atarsak direk 1. görevden başlayıp 10. göreve kadar gidebiliriz değil mi?

Yarım saat, 40 dk'da 50-60m exp deneyebiliriz Mp10'da. Tabi hellfire ve %31 gem olsun kafanda.
    1. görev 2. görev değil; kill azmo açıyoruz ve 5-6 harita giriyoruz mp10 run'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Mart 2013; 0:29:28 >
  • İdolümüz benim cm nasıl olmus ancak bu kadar yapabildim, life on hit düsük kaldı biraz. Apoc da 17 yeterli mi sanki yetmiyo gibi geldi bana. Kafalığı değiştirsem mi ki cc li wizard hat ile bu sefer atack speed düsecek.Gerçi para da kalmadı :D Sence ilk hangi itemimi degistirmeliyim?? ya da böyle iyi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korn454545 -- 15 Mart 2013; 9:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korn454545

İdolümüz benim cm nasıl olmus ancak bu kadar yapabildim, life on hit düsük kaldı biraz. Apoc da 17 yeterli mi sanki yetmiyo gibi geldi bana. Kafalığı değiştirsem mi ki cc li wizard hat ile bu sefer atack speed düsecek.Gerçi para da kalmadı :D Sence ilk hangi itemimi degistirmeliyim?? ya da böyle iyi mi?

Loh 750 civarında bence sıkıntı yok; diğer breakpoint'ler de aşılmış, her şey yerinde güzel olmuş bence. Amulet ve shoulders güzel çıkmış.
    Bundan sonrası yüzük ve eldivene chd koymak; ama işte unity ve nata. ile gidince yüzüklerde chd ve dolayısıyla dps sıkıntısı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

İdolümüz benim cm nasıl olmus ancak bu kadar yapabildim, life on hit düsük kaldı biraz. Apoc da 17 yeterli mi sanki yetmiyo gibi geldi bana. Kafalığı değiştirsem mi ki cc li wizard hat ile bu sefer atack speed düsecek.Gerçi para da kalmadı :D Sence ilk hangi itemimi degistirmeliyim?? ya da böyle iyi mi?

Loh 750 civarında bence sıkıntı yok; diğer breakpoint'ler de aşılmış, her şey yerinde güzel olmuş bence. Amulet ve shoulders güzel çıkmış.
    Bundan sonrası yüzük ve eldivene chd koymak; ama işte unity ve nata. ile gidince yüzüklerde chd ve dolayısıyla dps sıkıntısı oluyor.

Eyvallah sağol. Bütün itemleri dizdikten sonra eldiven gözüme çarptı :D yine bir craft deneyim bakalım cok ballı cıktım craftlardda :D

• quote:

quote:

quote:

Eyvallah sağol. Bütün itemleri dizdikten sonra eldiven gözüme çarptı :D yine bir craft deneyim bakalım cok ballı cıktım craftlardda :D

Ayrıca frost nova'da bone chill kullanırsan daha iyi olur; ias ve cc yerinde olduğu için cold snap kullanmana gerek yok.

• quote:

quote:

quote:

O ne güzel amuletmiş öyle, güle güle kullan. 18k DPS veriyor ben taksam.. Şu craft konusunda bir şey çıkmıyor bana, 200 shoulders craftladım yüksek int, vit, all res çıkmadı. Bu işin bir sırrı mı var gençler? :)

• Totem yapıyom usta skiller basıyom craft yaparken saga sola gidiyom degisik batıl inanclar iste :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

Şu an paragon 16 yım (Demon Hunter). Seninle MP10 da kasarsak ne kadar atlamış olurum ?

Birde şunu ekleyim act 3 de run atarsak direk 1. görevden başlayıp 10. göreve kadar gidebiliriz değil mi?

Yarım saat, 40 dk'da 50-60m exp deneyebiliriz Mp10'da. Tabi hellfire ve %31 gem olsun kafanda.
    1. görev 2. görev değil; kill azmo açıyoruz ve 5-6 harita giriyoruz mp10 run'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.PainKiller -- 15 Mart 2013; 17:54:08 >
  • yardımları için teşekkürler.
  • Her şey için teşekkürler
  • Ya benim wiz dayanamıyo mp 10 sebebi nedir acaba
  • quote:

Ya benim wiz dayanamıyo mp 10 sebebi nedir acaba

Dayanamamaktan kastın nedir? Bence gerekenler sağlanmış durumda.
    Bundan sonrası daha fazla chd ve AR eklemek; ancak yüzüklerde unity ve natalya kullandığın için chd koymak sıkıntı oluyordur. Biraz daha uzun sürüyordur kesmek sadece.
    Biraz fazla öldüğünü düşünüyorsan, meteor yerine teleport koyabilirsin ya time warp; kesme süren biraz daha uzar ama ölüm sayın daha azalır.
    Ayrıca, evocation pasif'i kullanırsan, biraz daha uzun süre freeze'de tutabilirsin.
  • Cok öldüğümü düşünüyorum, teleport deneyim bir de. Monk bile daha saglam oldu mp7 de cok rahat kasıyorum monkla artık. Ona da 1-2 item aldım cm wize sinirlenince :D
  • quote:

Cok öldüğümü düşünüyorum, teleport deneyim bir de. Monk bile daha saglam oldu mp7 de cok rahat kasıyorum monkla artık. Ona da 1-2 item aldım cm wize sinirlenince :D

Meteor yerine time warp kullan, öldürme süren çok etkilenmez bu şekilde. Kiss'in dediği gibi pasifte de conflagration yerine evocation. Allresin armorun kaç bilmiyorum ama prizmtic yerine storm armor deneyebilirsin hızlı kesmek için, çok ciddi fark yaratır. Energy Armor kullanımı nedeniyle zaten Arcane Power seviyen de düşüyor, bu sıkıntı yaratıyordur.

Benim gördüğüm kadarı ile ayrıca iki konuda sıkıntı yaşıyorsun, birisi APOC, diğeri de LOH. 17 APOC yeterli değil, en az 18 mümkünse 19 seviyesine çekmek lazım. Loh da 200 filan daha yüksek olsa güzel olur. Genel olarak item seçimlerimiz beniyor. Ben loh veren natalya ring öneririm, bendekine bakabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.