Şimdi Ara

Silinebilir, teşekkürler. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam bende tecrübe ettim,gerçekten arkadaş hızlı ilerliyor.Üzerimde exp bonus herhangi bi item olmadığı
    halde çok iyi exp kasdım.
    Teşekkür ediyorum

Emeğine Sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanobot

Dün akşam bende tecrübe ettim,gerçekten arkadaş hızlı ilerliyor.Üzerimde exp bonus herhangi bi item olmadığı
    halde çok iyi exp kasdım.
    Teşekkür ediyorum

Emeğine Sağlık

Teşekkürler, görüşmek üzere.
  • Bugün Kiss Of Death ile ilk hellfire ring'imi yaptık. İlk iki kapıyı sololadı kardeşim benim Artisan level'ım 8di, sağolsun gerekli matsleri vererek yardımcı oldu, 10 yapıp ilk hellfire ring'imi yaptım.
    İyi olmasa da işte ilk ring'im

Silinebilir, teşekkürler.

Çok zevkliydi, tekrar teşekkürler hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 3 Mart 2013; 13:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLotus

Bugün Kiss Of Death ile ilk hellfire ring'imi yaptık. İlk iki kapıyı sololadı kardeşim benim Artisan level'ım 8di, sağolsun gerekli matsleri vererek yardımcı oldu, 10 yapıp ilk hellfire ring'imi yaptım.

Yüzük çok kralmış hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Grommash

quote:

Orijinalden alıntı: DeathLotus

Bugün Kiss Of Death ile ilk hellfire ring'imi yaptık. İlk iki kapıyı sololadı kardeşim benim Artisan level'ım 8di, sağolsun gerekli matsleri vererek yardımcı oldu, 10 yapıp ilk hellfire ring'imi yaptım.

Yüzük çok kralmış hacı

Teşekkürler Kiss sağolsun

• quote:

Yüzük çok kralmış hacı

Bence oyunun çok başında olan birisi için hellfire gayet değerlidir; sonuçta MP0 oynayacak biri ve exp daha seri gelecek, paragon başına main stat geliyor. Şansa dmg. çok yüksek çıkmışken cc, chd ya da ias gelseydi 2. yüzüğü yapmasına bile gerek yoktu belki de...
    Ben zaten söylemiştim arkadaşa yapmayalım acele ediyorsun diye, ama isteyince yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Yüzük çok kralmış hacı

Bence oyunun çok başında olan birisi için hellfire gayet değerlidir; sonuçta MP0 oynayacak biri ve exp daha seri gelecek, paragon başına main stat geliyor. Şansa dmg. çok yüksek çıkmışken cc, chd ya da ias gelseydi 2. yüzüğü yapmasına bile gerek yoktu belki de...
    Ben zaten söylemiştim arkadaşa yapmayalım acele ediyorsun diye, ama isteyince yapacak bir şey yok.

Hocam yaptığınız işi takdir ediyorum birçok arkadaş da aynı şekilde demiş zaten acaba gearınızı gösteren bi link atarmısınız hp dps resist degerlerinin falan nasıl olması gerektigi hakkında bi fikrim yok benim için örnek olması açısından istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

quote:

quote:

Yüzük çok kralmış hacı

Hocam yaptığınız işi takdir ediyorum birçok arkadaş da aynı şekilde demiş zaten acaba gearınızı gösteren bi link atarmısınız hp dps resist degerlerinin falan nasıl olması gerektigi hakkında bi fikrim yok benim için örnek olması açısından istedim

Çoooooooook özür zaten paylasmıssınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzük çok kralmış hacı

Estafurrah. Hem konu başlığında yazdım, hem de imzamda var.
    Tekrar diyeyim madem; 260k dps CM wizard bilmeyen için az gelebilir ama saniyede 3m damage üzerinde vurduğum düşünülürse herkes bir kez daha düşünecektir. Bence 1 şans verin düşünün party için en azından. Zaten çoğu gelen az gold istiyorsun diyor. Bakalım. =)
    Yakında 300k dps görürsünüz; 1-2 değişecek item'ım var ama hep doğru zamanı beklemişimdir. =)

• kolay gelsin kiss hocam :)) 300 k yapınca eskilerine talibim :P
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yüzük çok kralmış hacı

Estafurrah. Hem konu başlığında yazdım, hem de imzamda var.
    Tekrar diyeyim madem; 260k dps CM wizard bilmeyen için az gelebilir ama saniyede 3m damage üzerinde vurduğum düşünülürse herkes bir kez daha düşünecektir. Bence 1 şans verin düşünün party için en azından. Zaten çoğu gelen az gold istiyorsun diyor. Bakalım. =)
    Yakında 300k dps görürsünüz; 1-2 değişecek item'ım var ama hep doğru zamanı beklemişimdir. =)

Hocam sizinle ilgili en ufak tereddütüm yok .ama yeni 60 oldum paramı 700 k ya zor getirdim hocam ondan pek yapacak durumda degilim

• Ücretlerde zam yaptım, özellikle uber.
    Çünkü halen talep bana fazla geliyor; 5m gold 1 kapı (makine sizden) 8m gold 1 kapı (makine benden)

MP10 1 run 5-6map sürecek; 5m gold.

0'dan 60'a istediğiniz sınıfı hızlıca yaparız. = 8m gold. 2,5 saat civarında sürüyor. Cain set 23 level'da veriyorum.

Yeni giriş: paragon level, exp run:
    MP1 archon olarak giriyorum; 1 saatte 60m civarında exp alıyorsunuz. 2m gold = 1 run.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Mart 2013; 18:56:57 >
  • alla alla :) bizdede 299.763 k lik wd var bizdemi ticarete girelim:) bi vodooyla barbarlarin damage i iki katina cikarilir:))) saka bi yana hyrli isler:)

• quote:

Ücretlerde zam yaptım, özellikle uber.
    Çünkü halen talep bana fazla geliyor; 5m gold 1 kapı (makine sizden) 8m gold 1 kapı (makine benden)

MP10 1 run 5-6map sürecek; 5m gold.

0'dan 60'a istediğiniz sınıfı hızlıca yaparız. = 8m gold. 2,5 saat civarında sürüyor. Cain set 23 level'da veriyorum.

Yeni giriş: paragon level, exp run:
    MP1 archon olarak giriyorum; 1 saatte 60m civarında exp alıyorsunuz. 2m gold = 1 run.

Hocam 2 saat sonra musaitsen paragon level yapmak istiyorum?
  • 0'dan 60'a istediğiniz sınıfı hızlıca yaparız. = 8m gold. 2,5 saat civarında sürüyor. Cain set 23 level'da veriyorum.

Lütfen zamanınız yoksa 0'dan 60'a istemeyiniz. Baştan ne kadar süreceğini söylüyorum; madem zamanınız kısıtlı ona göre baştan konuşalım, belli bir level'a kadar yapalım; sonrasını başka zaman tamamlarız.

Neyse bakalım, bir süre daha devam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 10 Mart 2013; 20:57:55 >
  • Dünkü xp run için çok teşekkürler

• Cem sen işi baya ilerletmişsin :).
    Merak ettiğim şey ise hala nasıl oynuyorsun bu oyunu sıkılmadan etmeden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwarm

Cem sen işi baya ilerletmişsin :).

Heheh işte böyle kendime yeni uğraş bularak devam ediyorum. =)
    Wizard'ın gelişmesinin durmaması, craft'lar ile sürekli geliştirmenin mümkün olması beni DH'dan sonra oyunda tutan şeyler oldu. DH'da kalsam oyunu bırakmış olabilirdim şu anda. Sana da söylemişimdir oyundayken, kasım-aralık ayına kadar oynamaya devam edeceğimi düşünüyorum. Sonrasında mecburi bir ara olacak; daha sonra geri döner miyim bilmiyorum.

İşten dönüp kafa dağıtmak, stresi, can sıkıntısını atmak için halen gidiyor benim için oyun.
    Mesela bu konumu da yakında bitirmeyi düşünüyorum, bakalım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkwarm

Cem sen işi baya ilerletmişsin :).

Heheh işte böyle kendime yeni uğraş bularak devam ediyorum. =)
    Wizard'ın gelişmesinin durmaması, craft'lar ile sürekli geliştirmenin mümkün olması beni DH'dan sonra oyunda tutan şeyler oldu. DH'da kalsam oyunu bırakmış olabilirdim şu anda. Sana da söylemişimdir oyundayken, kasım-aralık ayına kadar oynamaya devam edeceğimi düşünüyorum. Sonrasında mecburi bir ara olacak; daha sonra geri döner miyim bilmiyorum.

İşten dönüp kafa dağıtmak, stresi, can sıkıntısını atmak için halen gidiyor benim için oyun.
    Mesela bu konumu da yakında bitirmeyi düşünüyorum, bakalım...

Azim ve başarı örneği diyorum başka bişey demiyorum . 1.05 de 82 paragon Dh bırakıp 0 dan wizard kasıp paragon 100 yapmak .

NERF KissOfDeath!

• Şu an paragon 16 yım (Demon Hunter). Seninle MP10 da kasarsak ne kadar atlamış olurum ?

Birde şunu ekleyim act 3 de run atarsak direk 1. görevden başlayıp 10. göreve kadar gidebiliriz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.PainKiller -- 14 Mart 2013; 23:02:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.