Şimdi Ara

Silinecek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
10.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: palet

quote:

Orijinalden alıntı: myigitoguz

quote:

Orijinalden alıntı: serawara

Merhaba

1 aydan fazla süredir C5 max kullanan biri olarak;

*Telefon sağlam. Plastik ama kalitesiz değil.
    *Pili sabit yerinden çıkmıyor.
    *Üzerinde android 5.1 var. android 6 güncellemesi yüksek ihtimal gelmeyecek. Detaylarını yazacağım.
    *Kamerası gündüz için oldukça iyi. Fakat gece çekimleri berbat.Bu lenslerin yada donanımın kalitesizliğinden değil yazılım probleminden kaynaklanıyor. Adam gibi bir kamera yazılımı yok. 3. parti yazılım kullanarak oldukça iyi gece görüntüleri elde ettim.
    *Oldukça hızlı bir cihaz. Kasma ve ısınma yapmıyor.
    *Pil genel olarak 24 saat civarı gidiyor bu da benim için yeterli bir süre. Önceki s5 mini yarım günü çıkarmıyordu.
    *Kendi şarj cihazıyla çok hızlı şarj oluyor. çok beğendim.
    *GPS oldukça iyi ve hızlı çalışıyor. (çok şükür). Daha önceki s5 minim devamlı kopuyordu uydulardan ve yollarda kayboluyordum. 1,5 sene sonunda çok kritik bir zamanda yanlış bir yola beni soktu ben de fırlattım kırdım. ilk 15-20 sn müthiş bir rahatlama sonrası pişmanlık.
    *Pratik yazılım konusunda başarısız. Sesli çağrı geldiğinde telefonunu tek tuşla susturamıyorsunuz.
    *Harici hoparlör vasat. Kulaklık ses çıkışı oldukça net temiz.
    *Full hd ekran çok berrak ve canlı.
    *Wireless çekimi çok iyi hot spot çok hızlı. Zaten turbo download adında seçeneği var. iki kaynaktan çok hızlı veri indirebiliyor.
    *4g si de oldukça hızlı.
    *En sevdiğim özelliklerinde biri konuşma kalitesi. Karşınızdakini çok net duyuyorsunuz. Parazit önleme sistemi sayesinde etrafınızdaki gürültüleri filtre ediyor öyle ki eşime canlı müzik dinleteyim dedim hiç bir şey duyamadı :)
    *Bildirim ledi var ve renklerini siz belirleyebiliyorsunuz.
    *Kılıfı aliexpressden aldım türkiyede yok.
    *proximity sensor bazen hassaslığını yitiriyor ama kesinlikle yazılım kaynaklı. Çok sorun olmuyor.
    *Default gelen yazılımlar oldukça kötü şükür ki 3. parti yazılımlar hayat kurtarıyor.
    *Kısacası tp link c5 max modelinde donanım yönünden çok kaliteli fakat yazılım konusunda oldukça başarısız bir cihaz üretmiş. O yüzden zaten yeterince satışı olmayan bir cihaz için android 6 güncellemesini yapacağını hiç sanmıyorum.

Merhabalar,

Yarın c5max almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum var bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim.

1- galaxy note2 kullanıyodum şuanda kırıldı acaba karşılaştırabilir misiniz,?

2- uzun süre kullandıktan sonra batarya sıkıntısı çıkarsa yeni batarya bulabilir miyiz?

3-bazı arkadaşlardan kutusundan kırılmaz cam çıkıyor demişler. Bende çıkmazsa uyabilecek bulabilir miyim?

4- kılıf olayını nasıl çözebiliri, Türkiye de daha satılmaya başlanmadı mı?

Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim..

Telefonun distrübütörü GENPA sıradan bir ithalatçı değil pil yada yedek parça konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Ekran için piysa da K5 Note un 9H Tempered olarak satılan cam filmi oluyor.
    Silikon kılıfı ben aliexpressten aldım sıkıntı yok.
    kendi şarj aleti ile yarım saatte neredeyse % 50 doluluğa ulaşıyor ki zaten % 50 şarj size günün sonunu getirir. Tavsiye ederim.

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. Banada dün ulaştı telefon. Daha 24 saat olmadı ama gayet hoşuma gitti. Cam yaptırdım artık silikon kılıfıda bir şekilde çözerim.

• Arkadaşlar öncelikle telefonu (C5 MAX) dün aldım.Eğer marka takıntınız yoksa cidden alınabilecek bir telefon.Uygulamalar gayet rahat çalışıyor.Gayet hafif ve şık bir arayüzü var.telefonun kameraları muazzam ancak arka kameranın karanlık ortamlarda çekim kalitesi baya düşük.Onunda çözümü google playde geek camera diye bi uygulama buldum onu kullanarak daha iyi sonuçlar elde ediyorum.Başka hiçbir donanımsal veya yazılımsal problemi yok.Zorluk yaşayacağınız tek konu kılıf ve kırılmaz cam. Kırılmaz cam olrak lg g3 camı uyuyor ama kılıfı aliexpress ten getirtmeniz gerekecek.Önemli bir diğer konu telefonun fiyatı baya hızlı yükseliyor almayı düşünüyorsanız geç kalmayın.Ben n11.com dan 600 tl ye aldım.şuan yaklaşık 650-750 seviyesinde bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_CYBER

Arkadaşlar öncelikle telefonu (C5 MAX) dün aldım.Eğer marka takıntınız yoksa cidden alınabilecek bir telefon.Uygulamalar gayet rahat çalışıyor.Gayet hafif ve şık bir arayüzü var.telefonun kameraları muazzam ancak arka kameranın karanlık ortamlarda çekim kalitesi baya düşük.Onunda çözümü google playde geek camera diye bi uygulama buldum onu kullanarak daha iyi sonuçlar elde ediyorum.Başka hiçbir donanımsal veya yazılımsal problemi yok.Zorluk yaşayacağınız tek konu kılıf ve kırılmaz cam. Kırılmaz cam olrak lg g3 camı uyuyor ama kılıfı aliexpress ten getirtmeniz gerekecek.Önemli bir diğer konu telefonun fiyatı baya hızlı yükseliyor almayı düşünüyorsanız geç kalmayın.Ben n11.com dan 600 tl ye aldım.şuan yaklaşık 650-750 seviyesinde bulabilirsiniz.

Kesinlik katılıyorum. İllaki piyasadaki 2000-3000 tl'lik telefonlarla karşılaştırmak yanlış olur ama ikinci el bir telefon alınacağına bu telefon kesinlikle denenir. Bu arada aliexpress'ten baktığımda da silikon kılıf C5 Max için bitmiş. Forumdaki bir arkadaş bu konuya mesaj yazmıştı kılıf bulamazsanız benimle irtibata geçin yardımcı olayım diye, 2 gün önce mesaj attım ama daha dönüş olmadı. Kılıfıda tamamlarsam tadından yenmez olacak :)

• myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    tuhaf ama hakikaten şuan için silikon kılıf kalmamış koskoca aliexpress te C5 Max için :)

diğer kılıf çeşitleri (C5 Max)

https://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=neffos+c5+max+case#/

sipariş vermişken ekran koruma camıda alın yedekte bulunsun..

bilgi amaçlı olarak ben düz C5 modeli için ayrı satıcılardan kılıf ve ekran koruma camı aldım, 5 cam + 2 silikon kılıf toplamda 20 liraya geldi(kargosu bedava) kargonun biri 19 günde digeri 24 günde geldi Bursa'ya, ortalama 20-21 günde geliyor diyebiliriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 20 Mayıs 2017; 13:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar düz C5 modeli için ekran süresi rekorumu paylaşmak istiyorum, tam dolu şarj ile 8sa 14dk ekran süresi yakaladim..

28nm işlemci ve büyük olmayan 2200mah batarya ile bana bu ekran süresi oldukça iyi geldi, batarya anlamında cihaz oldukça verimli çalışıyor diyebilirim, sizce nasıl arkadaşlar?

Silinecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 30 Mayıs 2017; 17:34:45 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    bence çok iyi..
  • Arkadaşlar, benim C5 Max ta "Gelen cevaplanmamış çağrı yada SMS, e-mail, whatsup mesaj" larını hatırlatması için yanması gereken bildirim ışığı yanmıyor. Bu ışık sadece Şarj olurken kırmızı dolduğunda yeşil olarak yanıyor. Acaba sizde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 1 Haziran 2017; 20:58:59 >
  • palet P kullanıcısına yanıt
    Benim C5 Max ta Gelen cevaplanmamış çağrı yada SMS, v.b. hatırlatması için yanması gereken bildirim ışığı yanıyor. Tam dikkat etmedim ama belli bir süre sonra yanmıyor.

Ayrıca kilit ekranındaki resimleri nasıl değiştiriyoruz?
  • maktommi kullanıcısına yanıt
    galeri ile resmi açın, alt kısımdaki ikonlardan en sağda üç nokta -> duvar kağidi ayarla

sonraki ekranda sol üstten kilit ekranını seçin (sarı renkli olacak) kırpma alanını belirleyin ve tamam deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 3 Haziran 2017; 2:21:19 >
    Ayarlarınızı paylaşırsanız belki bendeki durumu çözebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 29 Haziran 2017; 11:3:47 >
  • serawara kullanıcısına yanıt
    bu telefonu kullanırken hiç hafif bir kulağınızda bir sızlama veya telefon elinizdeyken veya size yakınken herhangi bir ağrı sızı hissettinizmi radyosyonu etkiliyormu özellikle uzun süre kullanımda?
  • möhendist kullanıcısına yanıt
    Karşılaştırmalı SAR değerlerini görebilmeniz için "C5 MAX SAR" yazıp aratın gelen siteden (devicespecification) kontrol edin. Standart değerlerin altında olup endişelenmeniz gerekmemektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 6 Haziran 2017; 19:24:49 >
  • palet P kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim ama yinede sar değeri mümkün olduğunca düşük almak gerekiyor.
  • Arkadaşlar halen kılıf bulamadım. Aliexpresste bile yok. Yardımcı olabilecek var mı? 😁

• @suatcagdas
    Teşekkür ederim yaptım.

@palet
    Sistem yönetimi Bildirimlerde Cihaz kilitliyken ayarı kapalı, Push yönetiminde tüm uygulamalar açık. (Push yönetimi ne demek?), uyarı penceresi yönetimindeki uygulamarın hepsi kapalı.

@möhendist
    c5 max 1000 tl'ye kadar satılan birçok telefondan sar değeri daha düşük.
  • myigitoguz M kullanıcısına yanıt
    genpa ile iletişime geçip bi sorun, linkteki haber doğru ise 16 mayis'tan itibaren genpa kanalı ile tr ye aksesuar gelmiş deniyor?

https://www.google.com.tr/amp/s/www.chip.com.tr/haber/tp-link-neffos-c5-serisi-aksesuarlar-satista_69508.amp.html

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    ben sordum genpaya genpa.com.tr de varsa oradan alabilirsiniz dediler ama genpa.com.tr de yok
    nasıl bi iş yapiyolar anlamadim çok garip

aliexpress ten bulmaya çalişin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 6 Haziran 2017; 22:39:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.