Şimdi Ara

silinemeyen bir dosya, yardım edin sileyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben avi uzantılı bir video dosyası indirmiştim 2 hafta önce dc den. ancak bu dosyayı 2 haftadan beri silemiyorum. en az on kere denemişimdir silmeyi. her silme deneyişimde bir program tarafından kullanılıyor ve silinemiyor diye hata veriyor. bu dosyayı nasıl silebilirim.

• güvenli modda aç öle sil muhtemelen silinir o şekilde
  • evet büyük ihtimal silinir. ancak öyle de silinmezse.

cd den ya da disketten boot edip dos ortaminda silebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitman009

evet büyük ihtimal silinir. ancak öyle de silinmezse.

cd den ya da disketten boot edip dos ortaminda silebilirsin

ewt dostum haklı güvenli moddada olmassa dostan delete komutuyla yada deltree komutuyla silebilirsin en olmadık c:\format de kesin siler :P
  • unlocker diye bi program var istersen bide bunu dene

http://rapid share.de/files/14624883/Unlocker.v1.7.6..rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgu -- 4 Mart 2006; 1:37:43 >
  • dc++ den çok virus gelmeye başladı ya gecen banada bulastı temızleyene kadar canım cıktı
  • güvenli kipte aç ve shift+delete yöntemiyle sil bi daha istesende geri getiremezsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • norton commander programıyla guvenli kipte rahatlıkla silebilirsin. efsane programdır norton commander
  • Unlocker var ama bazen işe yaramıyor tavsiyem iolo system mechanicte junk files removal ile remove broken short cuts diye sekmeler var o poğramı bulup yükleyebilirsen ve bu özelliklerini çalıştırabilirsen sorun kalmaz.
  • en güvenli çözüm:

öncelikle hiren's boot cd ile bilgisayarı başlat...
    oradan file managers/volkov commander'ı seç...
    sana ntfs desteğini istiyor musun diyecek evet de
    hem yazma hem okumayı seç... daha sonra sorulan soru
    dos'un klasik 8.3 formatında değil de uzun dosya isimlerini
    destekleyeceğini belirtir ona da evet de...
    bundan sonra dosya nerede ise volkov commander'I
    kullanarak git ve kolayca sil...
  • Gerçi olgu arkadaş unlocker in adını ve sitesini vermiş ama asıl sitesihttp://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.7.7.exe burada ve silemediği dosya görmedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcodemir

güvenli modda aç öle sil muhtemelen silinir o şekilde

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

norton commander programıyla guvenli kipte rahatlıkla silebilirsin. efsane programdır norton commander

Asla unutlmayacak bi efsane Ne yusuflar cekmistik
  • Ya bi de XP yüklü sistemde MSDOS'a nasıl girebiliriz. Başlangıç disketi oluşturarak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazcelik

Ya bi de XP yüklü sistemde MSDOS'a nasıl girebiliriz. Başlangıç disketi oluşturarak mı?

Başlat>Programlar>Donatılar>Komut İstemi!
  • Evet hocam Technics nickli arkadaşımız da silemiyordu, o da konu açmıştı ona da ben önermiştim, silmişti.
    quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

Gerçi olgu arkadaş unlocker in adını ve sitesini vermiş ama asıl sitesihttp://ccollomb.free.fr/unlocker/unlocker1.7.7.exe burada ve silemediği dosya görmedim...

• O yöntemi biliyorum. O komut istemi oluyor. Yani yine windows üzerinden çalışıyor. Windows başlatılmadan direk MSDOS'a girmeyi kastediyorum. Hani win98'lerde kapatma seçenekleri arasında vardı; "MSDOS Kipinde Başlat" diye bi seçenek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olgu

unlocker diye bi program var istersen bide bunu dene

http://rapid share.de/files/14624883/Unlocker.v1.7.6..rar.html

kesinlikle bunu dene pisman olmazsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazcelik

O yöntemi biliyorum. O komut istemi oluyor. Yani yine windows üzerinden çalışıyor. Windows başlatılmadan direk MSDOS'a girmeyi kastediyorum. Hani win98'lerde kapatma seçenekleri arasında vardı; "MSDOS Kipinde Başlat" diye bi seçenek.

f8 e bas!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.