arkadaşlar resimlerim videolarım ve bazı gerekli evraklarım silindi geri getirilirmi?? varsa full program varmı elinizde
silindi derken nasıl silindi ?
pc ye format mı attın yoksa doslarını silip, geri dönüşüm kutusundan da mı sildin ?
aslında format atıldı ama aynı bilgiler harici harddiskten sildik
Format atılsa dahi silinen verileri geri getirmenin yolu var. RecoverMyFiles ve benzeri programları verileri kurtarabilirsin. Ancak verileri kurtarmanın herhangi bir garantisi yok.
recover my files kurtarıyor ama hiç bir yerde full programını bulamadım demolarda sadece kurtarılacak verileri gösteriyor tekrar geri gelmiyor full sürüm olmadıgı için
Get Data Back kullandım bir kaç kez ve formattan sonrada shift + delle silinmiş dosyaları da kurtardım... Yeterki harddiskinde dosyların olduğu alanların üzerine veri yazılmamış olsun....
Smart data recovery, bu konuda çok iyi
quote:
Orjinalden alıntı: pasaTUNIG
recover my files kurtarıyor ama hiç bir yerde full programını bulamadım demolarda sadece kurtarılacak verileri gösteriyor tekrar geri gelmiyor full sürüm olmadıgı için
kardeş internette ilaçları var be ya.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme