Şimdi Ara

silinen dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayara format attım bu sabah. c ye. ama format atarken büssürü deleting orphan file fln gibi yazılar çıktı . neyse bitti sonra. açtım pc yi bi sorun yoktu. ama bi baktım d de bikaç dosya kalmış.... nasıl silindi anlamadım. bu silinen dosyaları kurtarmanın bi yolu var mı? 30+ gb müzik + oyunlar vs vardı. 150 gb uçtu ya ağlıcam. yardım ederseniz sevinirim..olcağını pek sanmıyorum ama.... :(

• yok mu bilen ya
  • Easy Recovery programı var onunla verileri kurtarabilirsin
  • www.kitapgibi.com da Easy Recovery pro 6.04 var onunla kaybettiğin dataları kurtarabilirsin
  • getdataback ile kurtarabilirsin ama d : ye bir yükelem yapmaman lazım bu süreç içinde
  • arakadaşım bu sorunla ben de karşılaşmısşıtm. veri kaybetmenini ne demek olduğunu çok iyi bilirim... sana şimdi bu işin içinden kısmen de olsa nasıl çıkacağını anlatayım hemen... ben bir çok recovery programı denedim... ama en kesin çözüm ise belki biraz uzun sürüyor ama en azından ses dosyaları resimler vb. vb.. bütün dosyaları bulabilecek bir program keşfettim.. hemde defalarca format yemiş bir HDD'den ...

şimdi o programımız...

recover my files... sana url'sini de vereyim... full çalışan bir url olmalı elbette işine yaraması için...

url:http://phazeddl.com/dl.php?id=93338

bu siteden bu programı indirebilirsin... crack'ı ise program files içinde recover my files klasörüne koyala ve programı çalıştır...

sonra porgram açıldığında hangi formatta dosya kurtaracağını gösteren bir ekran açılacaktır.. orda formattan ve ya diğer seceneklerden birini seç... ben format recover!i seçtim...

• quote:

Orjinalden alıntı: MJKA

getdataback ile kurtarabilirsin ama d : ye bir yükelem yapmaman lazım bu süreç içinde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya nası oldu annamadım. kendisi düzeldi. format atarken "deleting orphan file ...." falan yazıyodu. bugün res attım bi sp2 kurup falan . baslarken mavi bi ekran cıktı. kendi başladı "recovering orphan file...." ve soora da aynı şey replacing diye oldu. ve sorun olduğu kadar garip bir şekilde çözüldü.:D yine de yardımınız için sağolun.:)
    not: bazı videolar azcık karısmıs galiba:) cradle of filth -her ghost in the fog klibinin ortasında 2 saniyeliğine falan rammstein çıkıyo:D:P başka bi sorun yok:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.