Şimdi Ara

silinen fotoğrafları kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, telefonu bilgisayara bağladıktan fotoğraf klasörlerinden birini sildim. yaklaşık 600 kadar fotoğraf gitmiştir diye tahmin ediyorum.

normalde bilgisayarda böyle bir şey yapmış olsam recover my files tarzı bir programla silinen fotoğrafları kurtarıyordum. ancak bu program bilgisayara bağlı olan telefonu bir sürücü ya da usb bellek olarak algılamadığı için bir şey yapamıyorum. ne yapabilirim?

• iphone için kurtarma yazılımları biraz pahalı gözüküyor. o yüzden bu seçeneği düşünmüyorum.
    • iphone'u bağladığımda 30.1 gb boş gözüküyor, yani sildiğim fotoğraflar henüz telefonu kapatıp açmadığım için o bellekten düşmemiş. ama galeride gözükmüyor o fotoğraflar. ben telefon belleğini komple bütün halinde bilgisayara kopyalarsam acaba o klasör içinde kurtarma yaptığımda işim görülebilir mi?
    • ya da telefonu büyük bir iso dosyasına çevirsem yine onda kurtarma yapabilir miyim?
    • ya da klasik windows'ta çalışan kurtarma programlarının iphone saklama alanında çalışmasını sağlayacak bir yöntem var mı?

not: hiçbir yedek dosyam yok malesef.

• Bi dene en başarılı yazılım bu diye biliyorum, ios için. Daha başarılı bir yazılım varsa arkadaşlar konuya ekler.

global.drfone.biz
    Mac ve Windows için en iyi 9 Bedava iPhone Data Recovery yazılımı
    http://global.drfone.biz/tr/iphone/free-iphone-data-recovery-software.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 17 Mart 2021; 19:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.