Şimdi Ara

silinen dosyaları geri getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu isi yapan programlar var, bu programlar onceden format attigimiz windows dosyalarini da

geri dondurur mu?yoksa son formattan sonra sildigimiz dosyalari mi sadece geri donduruyor?simdiden tesekkurler...

• Datanın üzerine bilgi yazılmadıgı sürece kuratarabilirsin
    Recovery My Files programı önerebilirim forumda arattınmı linkini bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

Datanın üzerine bilgi yazılmadıgı sürece kuratarabilirsin
    Recovery My Files programı önerebilirim forumda arattınmı linkini bulursun

RECOVER MY FILES DİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM.AYLAR ÖNCE FORMAT ATTIĞIM FLASH DİSKİN DOSYALARINI BİLE BULDU
  • Yazımızın konusu olan programın adı "Rest2514": 161 KB'lık boyutuyla, boyundan büyük işler başaran programlarlardan.
    Rest2514 ile, bilgisayarınızdan sildiğiniz dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları tarayıp, eskiden sildiğiniz dosyaları arşivleyen Program, eğer dosyanın bulduğu konuma bir bilgi yazılmamışsa rahatlıkla o dosyayı geri getirebilmekte. Benzerlerine nazaran ufak boyut ve hız sunan program, bu alanda etkili çözümlerden biri olarak karşımıza çıktı....

http://www.turktekno.net/index.php/content/view/670/
  • http://www.pcinspector.de/file_recovery/tr/welcome.htm ben bunu kullanıyorum sitenin Türkçe desteğide var
  • bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar..
  • easy recovery 6.04 pro edition öneririm formt attıktan sonra dosyalarımın hepsini geri getirdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • easy recovery programının full versiyonunu verebilir misiniz arkadaşlar?internette 3 günden beri arıyoruz,bulamiyoruz,yardımci olursaniz onemli dosyalarimizi sayenizde kurtaracagiz arkadaşlar,simdiden tesekkurler...
  • ????
  • RECOVER MY FILES
  • Son attığın formattan geri döndürebilir, ancak öncekileri sanmam..
  • şimdi arkadaşlar,bize verdiğiniz pc incpector,recover my files falan hepsini denedik,formattan sonrakileri döndürüyor ancak,son bir çaremiz sanırım easy recovery programı kaldı,diğerleri formattan önceki dosyları getirmedi ne yazık ki, o yüzden şimdi easy 'nin full sürümünü arıyoruz,eğer bir yerlerden link falan bulup yardımcı olabilirseniz çok iyi olacak,iyi geceler...
  • şimdi arkadaşım şöle açıklayım.
    bu işi yapan programların hepsinin ana mantığı şudur:
    dosya silindikten sonra hard disk üzerinde iz bırakır.
    ve bu iz sonucu bu programlar sildiğin verileri geri getirir.
    en kaba anlatımı bu
    taa ki o izlerin üstüne yeni dosyalar yazılana kadar.
    yani senin sorununda formattan sonra diskin boş olan kısmındaki (ki burda bahsetttiğim boş
    silinmiş dahi olsa üstüne formattan sonra hiç dosya yazılmamış olması..) dosyalar geri getirebilir.
    eğer formattan sonra hiç bişey yazmadıysan diske tüm verileri kurtarabilirsin.
    geriye kalan kurtarabileceklerin şansına üstüne bişey yazılmamış şeylerdir.
    benimde başıma geldi easy recovery kullandım işe yaradı.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Aşağıdaki linkten trial ini indirebilirsiniz.

http://www.ontrack.co.uk/free-recovery-software/

Ayrıca bu ayki PC WORLD dergisindede yer alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.