Bildirim
silinen dosyaları geri getirmek

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Datanın üzerine bilgi yazılmadıgı sürece kuratarabilirsin
Recovery My Files programı önerebilirim forumda arattınmı linkini bulursun -
quote:
Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D
Datanın üzerine bilgi yazılmadıgı sürece kuratarabilirsin
Recovery My Files programı önerebilirim forumda arattınmı linkini bulursun
RECOVER MY FILES DİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM.AYLAR ÖNCE FORMAT ATTIĞIM FLASH DİSKİN DOSYALARINI BİLE BULDU -
Yazımızın konusu olan programın adı "Rest2514": 161 KB'lık boyutuyla, boyundan büyük işler başaran programlarlardan.
Rest2514 ile, bilgisayarınızdan sildiğiniz dosyalarınızı kurtarabilirsiniz. Bilgisayarınızdaki dosyaları tarayıp, eskiden sildiğiniz dosyaları arşivleyen Program, eğer dosyanın bulduğu konuma bir bilgi yazılmamışsa rahatlıkla o dosyayı geri getirebilmekte. Benzerlerine nazaran ufak boyut ve hız sunan program, bu alanda etkili çözümlerden biri olarak karşımıza çıktı....
http://www.turktekno.net/index.php/content/view/670/ -
http://www.pcinspector.de/file_recovery/tr/welcome.htm ben bunu kullanıyorum sitenin Türkçe desteğide var -
bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.. -
easy recovery 6.04 pro edition öneririm formt attıktan sonra dosyalarımın hepsini geri getirdi -
easy recovery programının full versiyonunu verebilir misiniz arkadaşlar?internette 3 günden beri arıyoruz,bulamiyoruz,yardımci olursaniz onemli dosyalarimizi sayenizde kurtaracagiz arkadaşlar,simdiden tesekkurler... -
???? -
RECOVER MY FILES -
Son attığın formattan geri döndürebilir, ancak öncekileri sanmam.. -
şimdi arkadaşlar,bize verdiğiniz pc incpector,recover my files falan hepsini denedik,formattan sonrakileri döndürüyor ancak,son bir çaremiz sanırım easy recovery programı kaldı,diğerleri formattan önceki dosyları getirmedi ne yazık ki, o yüzden şimdi easy 'nin full sürümünü arıyoruz,eğer bir yerlerden link falan bulup yardımcı olabilirseniz çok iyi olacak,iyi geceler... -
şimdi arkadaşım şöle açıklayım.
bu işi yapan programların hepsinin ana mantığı şudur:
dosya silindikten sonra hard disk üzerinde iz bırakır.
ve bu iz sonucu bu programlar sildiğin verileri geri getirir.
en kaba anlatımı bu
taa ki o izlerin üstüne yeni dosyalar yazılana kadar.
yani senin sorununda formattan sonra diskin boş olan kısmındaki (ki burda bahsetttiğim boş
silinmiş dahi olsa üstüne formattan sonra hiç dosya yazılmamış olması..) dosyalar geri getirebilir.
eğer formattan sonra hiç bişey yazmadıysan diske tüm verileri kurtarabilirsin.
geriye kalan kurtarabileceklerin şansına üstüne bişey yazılmamış şeylerdir.
benimde başıma geldi easy recovery kullandım işe yaradı.
umarım yardımcı olabilmişimdir. -
Aşağıdaki linkten trial ini indirebilirsiniz.
http://www.ontrack.co.uk/free-recovery-software/
Ayrıca bu ayki PC WORLD dergisindede yer alıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X