Şimdi Ara

Silinen fotoğrafları geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb belleğe fotoğrafları atarak kendi cihazıma taşıyordum. Laptoptan kes yapıştır yapıp masaüstü bilgisayara atıyordum. Usb yi masaüstüne takınca klasörlerdeki fotoğrafların hep yarısı açılıyor yarısı fotoğraf hasarlı bozuk çizik yada çok büyük boyutta gibi bir hata verip açılmıyor. Laptoptan kes yapıştırla aldığım iiçin ordan da gitti. Sistem geri yükleme yapayım dedim o da fotoğraflarınızı videolarını etkilemez sistem dosyalarını içerir yazıyor. Nasıl geri getirebilirim henüz 24saat bile olmadı. Düğün fotoğrafları filan vardı başka kimsede de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• recuva programını indir. Bu program resimleri geri getirir. yine de bulamazsan yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet51 -- 11 Eylül 2019; 11:29:24 >
  • Programı indirdim tarattım. Bikaç fotoğraf bir de video buldu. Onları indirdim ama onlar da açılmadı malesef. Zaten bulması gereken fotoğraf sayısı 150filan. Kesin çözeceğini bilsem ücretli indirecektim ama bulamayınca demoda bıraktım.

• O zaman sana süper bir program söylüyorum. Active File Recovery Pro. Bu programı indir, bütün dosyalarını bulursun. Full olarak indirirsen hepsini geri getirisin. Saygılar...
  • En son çare olarak HDD içinden data kurtarma operasyonu yapabilirsiniz :)

• Şimdi bu active file recovery i deneyeceğim de ücretli mi alayım kesin çözer mi acaba? Yoksa ücretsiz de işimi görür mü? Kendi sitesinde bi demo var bide satın al var.

• ücretsiz indir. googlede ara full olarak indir. denem amaçlı flash diskimi sildim. İnan hepsini geri getirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • appreciate-k A kullanıcısına yanıt
    DiskDrill ve GetDataBack for FAT'da çok sağlam programlardır. Kullanacaksanız GetDataBack for FAT programının 4.33 versiyonunu kullanın.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yardımlarınız için teşekkürler yeniden full indirip deneyim o olmazsa getdataback i deneyim. Tekrardan sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.