Şimdi Ara

silinen hdd veri kurtarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maydinsuper

Tekrar mı bıcimlendireyim anlamadım. İkinci kez yaparsam verileri kurtarmam zor olmazmı?
    Tr den çok uzaktayım. Amcam da yok zaten.

kastım ilk biçimlendirmendendi. ilk biçimlendirme sonrası eğer üstüne birşeyler yazmadıysan kurtarma ihtimalin yüksekti. ama veri yazdıysan yani dosya falan atıldıysa zor ama çıkmadık canda ümit vardır. birde power data recovery tool dene.
  • Atomik kuvvet mikroskopisi hariç kurtaramazsın
  • otamik kuvvet mikroskopisi nereden bulacağız. Artık umudu kestim, kutuya koyacağım hdd ne zaman tr ye gelirsem o zaman bu işi yapan yerlere göstereceğim. Acaba bu konuda en güvenilir, en iyi hangisi ?
  • Recuva File Recovery

basit, ücretsiz, Türkçe mutlaka dene derim. Ben neler denedim olmadı, bu program kurtardı zamanında beni(askerde komutanın 250GB harici hdd, 5-10 filim alalım derken silmiştik adamın 8-10 yıllık resim arşivini/ askerliğimiz yanacaktı nerdeyse)
  • demiştim bu proğramı ama sonuç yok , teşekkürler
  • Bak dostum öncelikle biçimlendirme yapmadan önceki dosya sistemin ile biçimlendirme yaptıktan sonraki partition yapısı arasında fark var ise (NTFS, FAT, eXfaF, ext1,ext2. vs.. ) bu taramalarının boşuna olması gayet normal. Ama yüzde yüz hepsi kurtarılır. Yanlızca panik halinde tüm programlara sarılıyorsun. Öncelikle nerde yanlış yaptığını bulalım ki çözümü bulmak kolay olsun. Kafan karıştıysa pm at yardımcı olacağım
  • Easyrecory tarama yaptım şu şekilde dosyalar buldu ama açılmıyor DIR3.TOC ne olabilir?
    ayrıca magic partition recovery ile tarama yaptım. oda yaklaşık 230 gb FILE 0003.GZ isminde dosya buldu bu acaba benim silenen dosyalar mı?
  • Merhaba, en son magic partition recovery ile tarama yaptım. 232 gb veri buldu, bu verileri yaklaşık bir gün boyunca geri yükledi (file 0003.gz) (winrar dosyası) ama açılmıyor. Lütfen yardım
  • Merhaba, en son magic partition recovery ile tarama yaptım. 232 gb veri buldu, bu verileri yaklaşık bir gün boyunca geri yükledi (file 0003.gz) (winrar dosyası) ama açılmıyor. Lütfen yardım
  • kötü olmuş aga senin iş. nette bakarmısın o uzantılar nasıl açılıyormuş. .gz dediği tar.gz gibi birşey olmasın.ama linux da kullanılıyor o windowsda hiç duymadım.
  • kurtarabildinmi acaba verileri aynı sorun bende de olduda kurtardıysan nasıl yaptıgını anlatırsan sevinirim
  • Merhabalar size yardımcı olması adına,(uzun diye okumamazlık yapmayın çok önemli bilgiler içeriyor)
    Evelsi gün 2 tb lık yan diskim durup dururken kilitlendi,baktım tüm veriler yok olmuş.
    Daha önceleri çok uğraştığım bir konu,sayısız program denedim.Ama yinede daha iyisi varmı diye araştırdım.
    Kat torrent sitesinden en popüler recovery programını bedava full indirdim.
    EaseUS Data Recovery Wizard Professional Full 5.6.1 89.95$ (Bilen Bilir Mükemmel Bir Pro)

2 tb 'ı full tarattırdım 17 saat sürdü,birde baktım 4.7 TB bilgi buldu.Yani tüm bilgilerimi buldu.Tüm dosyalardan üçer adet buldu.
    Bu programın handikapı,benim mi başıma geldi bir tek bilmiyorum ama tüm dosylarım üçer tane.
    Kurtarma operasyonuma,tüm dosyalarımdan 1 er tane seçip kurtar dedim.Yaklaşık 6 saat sürdü kurtarma.
    Win 8 de kurtama yaparken görev yöneticisinden program sn de kaç mb yazıyor diye bakmıştım.
    Sata 3 diğer hdd'ime kopyalama ortalama 100mb/s olduğu için çabuk bitti.Kurtarma Hdd hızı ile doğru orantılı oluyor.
    Sonuç mükemmel.Tüm Video,Müzik,Film,Resim,Belge Arşivimi kurtardı.1,4 TB (170bin dosya) verimi kurtardı.

Kurtarma yapacağınız hdd'nize,veriler gittikten sonra üzerine tek işlem yapmadan kurtarma yapın,yoksa bilindiği gibi üzerine yazılabilir.Ve kurtarma yapamayabilirsiniz.

Herkese tavsiye ederim arkadaşlar.
    Kolay gelsin.

http://img838.imageshack.us/img838/8238/easeusdatarecoverywizar.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXXeLanCCe -- 13 Aralık 2012; 10:26:30 >

• ben'de EaseUS Data Recovery bu programla ciddi bir kurtarma yaptım geçen gün ama sana özel olmuş sanırsam 3'er adet bulması

Gayet başarılı bir program evet uzun sürüyor taraması kurtarması ama sonuna kadar hakediyor istenilen parayı
  • r-studio internetde kullanımı ve crackli versiyonları var. ben denedim baya bir dosyayı geri getiriyor tabi ben bazı dosyaların üzerine yenisi yazdırmışım onlar gelmedi ama sen öyle bir şey yapmadığın için senin dosyaların hepsi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

ben'de EaseUS Data Recovery bu programla ciddi bir kurtarma yaptım geçen gün ama sana özel olmuş sanırsam 3'er adet bulması

Gayet başarılı bir program evet uzun sürüyor taraması kurtarması ama sonuna kadar hakediyor istenilen parayı

hocam bende lisans istiyor kurtarmak isterken key istiyor?
  • arkadasim keyli birini indir ya da satin al. torrent sitelerinde bulabilirsin keyli full programlari.

ayni olay bugun basima geldi 600gb lacie hdd bicimlendir uyarisi verdi acilmadi.
    pek birsey yapmadan sadece forumlari okudum oncelikle. turk torrent sitesine baktim neler var.. easeus data recovery wizard ve seagate file recovery indirdim. Su an easeus calistirdim yarim saattir calisiyor ve 6 saati var daha.. sonuc alirim insallah ama alamassam seagate denerim.
    o da olmadi 2.5inc bos harddisk kutusu alip kutuyu degistirmeyi dusunuyorum oyle cozenler olmus insallah gerek kalmaz.

edit: seagate uzantilara gore ayirdi karman corman bir liste cikti... easeus sonuc olarak daha iyiydi klasor olarak ama daginik bir sekilde listeledi.

ve en son;

cmd yonetici olarak acarak chkdsk /r J: komutuyla 7-8 saat sonunda hdd tamamen eski haliyle geri geldi, ve kullanilabilir durumda.
    (J: yerine surucu hangi harfde gorunuyorsa o yazilacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNGo -- 11 Ağustos 2014; 13:16:21 >

• EnCase ve Forensic tollkit (FTK) isimli programlarından başka bir program haricinde kurtaramazsın
  • maydinsuper M kullanıcısına yanıt
    mrb hocam r-studio format oncesini bile bulan progranlar var birde bunu dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.