Şimdi Ara

silinen hdd veri kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
8.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 gb seaget hdd ilk önce partition görmüyordu biçimlendirme istiyordu. Birçok proğram kullandım, sadece Active partition programında görebiliyordum. Yalnız serialini bir türlü bulamadığım için bir sonuç alamadım. Daha sonra forum sitelerinden yardım alamaya çalıştım, easus partition master proğramı ile creat yaptım. (Yazılanları tam anlamadan işlem yaptım) sonuç olarak hdd düzeldi. ama bilgiler yok. yaklaşık 10 yakın recover proğramı kullandım. Ama bir tane bile dosya geri getiremedim, bu konuda bilgisi olanlardan acil yardım rica ediyorum, bu hdd geri getirme durumu varmı?

• Veriler çok önemliyse değişik programlar kullanmaya devam et geri getirmek için.
    Eğer çok çok önemli ise bu işi profesyonel yapan firmalar var onlardan yardım alabilirsin.
  • Partition yapısı total olarak diskte kucuk bir alandır. Bir önceki yapıya erişememenin nedeni diskte oluşan bad sectörlerle ilgili olabilir. Harddiskin sağlık durumunu kontrol ettinm,?
  • verilen çok önemli 7-8 yıllık fotoğraf arsivim var. diğerleri çok önemli değil.... çokproğram kullandım henüzbir sonuç alamadım. birde şuan yurt dışında olduğumdan dolayı profesyonel yardım almam zor... bulunduğum ülkede bu imkan yok...
  • Artık yazılımsal çözümleri bir kenara bırak o zaman tr ye donene kadar diski kaldır muhafaza et. İçine veri yazmadığın sürece mutlaka tüm verilerin gelecektir.
  • tamam h muhafaza edeyim. Yalnız sürekli farklı programları denememin bir sakıncası olurmu, suan gunde iki kez farklı programlarla tarama yapıyorum. Tesekkürler
  • hangi yazılımları kullandınız.recuva yı denedinizmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Format Sonrası Veri Kurtarma
    18 yıl önce açıldı
    Veri Kurtarma Programları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • easy recovery
    active file recovery
    handy recovery
    easeus deleted file recovery
    aidfile recovery
    eassos recovery
    getdataback
    disk test
    diskdigger
    stellar data recovery
    recovery my files
    remo recovery
    bunları kullandım.

(handy recovery taradığımda bazı partları buluyor ama bir sonuç alamıyorum.)
    lost partitions on physical disk 2
    NTFS 465 GB
    BULUYOR
    onu taratıyorum hiç bir şey sadace pek anlamadığım bazı dosya uzantıları var

ayrıca bad sector varmı diye tarattım çıkmadı,
  • Piyasadaki en iyi yazılımları bile kullansan kardeşim eğer verilerin silinmişse hasarsız olarak kurtarman çok düşük bir ihtimal.Seagate veri kurtarma hizmeti veriyor diye hatırlıyorum yanılıyor da olabilirim.Ayrıca yeni veri yazmak verilerin kurtarılmasını zorlaştırır.Yeni veri yazmak da illa bir dosya kopyalamak gibi gelmesin aklına hard diski taktığın anda windows bile hard diskine ufak tefek veriler yazabilir.Senin yapacağın eğer çok önemliyse verilerin paraya azcık kıyacaksın ve veri kurtarma hizmetine yollayacaksın hard diskini ama dediğim gibi içine bakmayı bırak bilgisayara bile takmamanı öneririm şu durumda :)
  • recovery dene derim derilemesine taramayı aç ayarlardan işini görebilir
  • Bilgidiğim kadarı ile veri silme yapmadım. İlk önce hdd bilg. taktığımdan bicimlendirme istiyordu, hiç bir şekilde açılmıyordu. Active partition recovery tarama yaptıktan sonra verilerimi görebiliyordum. Ancak proğramın şifresini bulamadığım için geri alamadım. sonra bir tavsiye ile easeus partition master prog. dan creat işlemi yaptım. hdd gözüktü ama veriler yok....
  • Son kez hdd problemi açıklayıp yardımlarızına başvuracağım. İlk önce hdd bilg. takdığımda bicimlendirme istedi, bir çok bildik yöntem uyguladım, başka kutuya takma veya başka lap toba takma şeklinde ama olmadı. Bunun yanıda bir çok recovery partition proğramları denedim yine bi sonuç alamadım, linux açmayı da denedim olmadı. En son Active partition recovery programı ile kayıp partition buldum ve benim için en önemli verilerim gözüküyordu, hatta içlerine girip bakıp kontrol yaptım. Bir sorun yoktu. Ancak bu programın ilacını uzun süre araştırmama rağmen bulamadım, satın almaya karar verdim derken bu sefer başka bir programın yöntemini alacağanı düşündüm, oda easeus partition master proğ. bu proğramda aynen şu işlemi yaptım. ( RAW’a dönüşen disk soluk gri renkte idi ve “unallocated” yazıyordu. Disk’i temsil eden pencereye sağ tıkladım ve gelen menüden “create”e tıkladım. Ardından sol alttaki "Apply"a tıklayarak onayladım. İşlem bu kadar. 2 saat sonra tanımsız diski NTFS’ye çevirdi. Başına 7-8 mb.’lık minik bir kullanılmaz alan koydu. ) sorum şu ben bu işlem ile var olan dosyalarımı sildim ? hdd format mı attım? yada bunların dışına bir işlem mi? Asıl derdim bu işlemden sonra verilerimi kurtarma şansım varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: maydinsuper

Son kez hdd problemi açıklayıp yardımlarızına başvuracağım. İlk önce hdd bilg. takdığımda bicimlendirme istedi, bir çok bildik yöntem uyguladım, başka kutuya takma veya başka lap toba takma şeklinde ama olmadı. Bunun yanıda bir çok recovery partition proğramları denedim yine bi sonuç alamadım, linux açmayı da denedim olmadı. En son Active partition recovery programı ile kayıp partition buldum ve benim için en önemli verilerim gözüküyordu, hatta içlerine girip bakıp kontrol yaptım. Bir sorun yoktu. Ancak bu programın ilacını uzun süre araştırmama rağmen bulamadım, satın almaya karar verdim derken bu sefer başka bir programın yöntemini alacağanı düşündüm, oda easeus partition master proğ. bu proğramda aynen şu işlemi yaptım. ( RAW’a dönüşen disk soluk gri renkte idi ve “unallocated” yazıyordu. Disk’i temsil eden pencereye sağ tıkladım ve gelen menüden “create”e tıkladım. Ardından sol alttaki "Apply"a tıklayarak onayladım. İşlem bu kadar. 2 saat sonra tanımsız diski NTFS’ye çevirdi. Başına 7-8 mb.’lık minik bir kullanılmaz alan koydu. ) sorum şu ben bu işlem ile var olan dosyalarımı sildim ? hdd format mı attım? yada bunların dışına bir işlem mi? Asıl derdim bu işlemden sonra verilerimi kurtarma şansım varmı?

evet bu şekilde format attın ve içindekilere elveda dedin, recuva programını ayarlar kısmında derinlemesine taramayı aç, tamamını değil ama dosyalarının bi kısmını kurtara bilirsin bence
     silinen hdd veri kurtarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _erdal_ -- 8 Ekim 2012; 11:11:08 >

• Çok teşekkürler , şuan denemeye başladım, inş. sonuç alırım...

Denedim malesef olmadı. Hiç bir sey kurtaramdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydinsuper -- 8 Ekim 2012; 19:40:26 >
  • quote:

maydinsuper

bundan sonra başına öyle birşey gelirse sakın biçimlendirme.get data back i kur.hepsini sorunsuz alırsın.benim başıma bir kaç defa gelmişti.bölüm bozuk görünüyordu.anlattığımı yaptım sorunsuz aldım herşeyi.şimdi alabilirmisin bilmiyorum ama dene.o yazılımların çoğu hikaye.ben bir defasında 5 dk önce sildiğim fotoğrafı bulamadım nasıl birşeyse artık. get data back'i de yönetici olarak çalıştırmayı unutma.
  • Tamam, teşekkürler onuda denemiştim ama tekrar denerim. Zaten benim anlamadığım bu bir çok yorum okudum yaklaşık 20 den fazla proğram denedim, bir dosya bile kurtaramadım, nasıl oluyor tavsiye eden kurtarıyor ama biz hiç bir şey kurtaramıyoruz???
  • eğerki üzerine veri yazılımı olduysa bu piyasadaki programlarla kurtaramazsın. kurtulur diyenleri bana gönder

biçimlendir hemen akabinde tarama yaptır hepsini kurtarırsın. aksi durumda bunu yapan yerler var ama para çok gider. yada komser amcan falan varsa emniyetin bilişim kısmı bu işi iyi yapar
  • Tekrar mı bıcimlendireyim anlamadım. İkinci kez yaparsam verileri kurtarmam zor olmazmı?
    Tr den çok uzaktayım. Amcam da yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydinsuper

Tekrar mı bıcimlendireyim anlamadım. İkinci kez yaparsam verileri kurtarmam zor olmazmı?
    Tr den çok uzaktayım. Amcam da yok zaten.

yok biçimlendirme artık yeter :) o bölüme birşey kaydetmeden piyasadaki bütün verikurtarmaların son sürümlerini dene.
  • Tamam, hepsini denedim, en son getdata back denedim, sonuç sıfır. başka deneyebileceğim proğram var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.