Şimdi Ara

Silinen iş dosyalarimi kurtarmaliyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: UstaMuro

baska program önerisi olan varmi. bütün programlar karisik ve eksik buldu. dosyalari düzenli bulan program yok mu.

veri kurtarma programları temelde aynı mantıkta işler bu yüzden aşağı yukarı bulunan şeyler aynıdır ama illaki program istiyorsanız active@ file recoveryi kullanıyorum ben
  • UstaMuro U kullanıcısına yanıt
    Dosyaların çok önemli olduğu anlaşılıyor. Bu durumda bence bu işi profesyonel olarak yapan firmalarla görüşmelisiniz. Kaldı ki onların bile % 100 kurtarmayı garanti edebileceklerni zannetmiyorum.
  • Oha telefon actim 1000 liradan basliyo. Gidip 100 dolarlik program alsam becerememmi. yok mu tam tesekküllü bi program. 100$ versek kurtulsak.
  • UstaMuro U kullanıcısına yanıt
    Kovulmaya kadar gidiyorsa bu iş, hiç boşuna üzerine yazma dosyaların ve profosyonel yardım al. Bu işi yapan şirketler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

İnternetde harddisk veri kurtarma diye arama yapın. Bazı veri kurtarma şirketleri var onları bir inceleyin derim. En azından bir arayıp sorun belki yardımcı olurlar.

Dosya Kurtarma Hizmetleriwww.dosyakurtarma.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Kovulmaya kadar gidiyorsa bu iş, hiç boşuna üzerine yazma dosyaların ve profosyonel yardım al. Bu işi yapan şirketler var

+1 Kesinlikle yardım al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz HDD'de daha çok işlem yaptıkça geri getirme olasılığınızı düşürüyorsunuz. 19 GB birden silinmez, dosyalar tutulur ve üstüne yazılır. Size önerim bilgisayarınıza daha fazla program yüklemeden bu konuda profesyonel olan birilerine götürüp verileri kurtarmaya çalışmanız.

• Arkadaslar dün gece hdd yi bi sirkete verdim. bu sabah teslim aldim. Dalga gecildim resmen. Sorun fiziksel ise fiyat 400$ dan baslar dediler. neyse ben sadece yazilimsal deneyin dedim. 60$ ödedim. Kurtarilan dosya boyutu 100mb. sadece yazi dosyalarim 2-3 resim, biraz pdf dosyasi ve zipli dosya kurtarmislar. Evde denedigim programlar bile daha cok sey bulmustu. Yani 60$ onlara verene kadar trial versiyon denedigim programlardan birisini satin alsaydim daha cok dosya kurtarmis olucaktim. O yüzden kimseye, bi sirkete gidipte yazilimsal kurtarma yaptirmasini tavsiye etmiyorum. Ona vericeginiz parayi gidip direk saglam bi programa yatirin. En az sirketin buldugu kadar dosya bulursunuz. Zaten adamlarin kullandigi programlarda farkli degil. Programlariyla show yapmayi hic eksik etmediler. Neymis efendim cok pahali programlarla calisiyoruz, eger biz bulamiyosak baska programlarda bulamaz. Adamin masaüstü gözüme takildi, recuvanin kisayolu falan vardi. Baska programlarda vardi ama sonucta ayni programlarla deniyolar. istedikleri kadar 500$ lik versiyonlar kullansinlar, hic bi faydasi yok. Buda bana ders olsun. ilerde basiniza böle bise gelirse diye tavsiyemide yaptim. Gidin programlari trial versiyondan deneyin. dosyalarinizi buluyosa satin alin, yada forumdan crackli falan sorusturun.

• çok acemilikle bilinçsiz iş yaptınız.

bilgisayarı kapatıp harddiski söküp başka bilgisayara takmalıydınız. bu şekilde taratarak en az zararla bulurdunuz. bulamasanız bile zarar vermezdiniz.

quote:

Tamam bu kadar giydirme yeter. Bırakınız shift+del ile silmeyi, format atılmış bilgisayardan bile veri kurtarılabilir. Bilgisayara birşeyler yükleyecekseniz (kurtarma programı gibi) bunları dosyalarla aynı sürücüye (masaüstünde olduklarına göre C olduğunu varsayıyorum) yüklemeyin. Harddiski C ve D gibi 2 sürücüye bölmüş olduğunuzu umuyorum. BÖLMELİSİNİZ! Bölünmüş değilse geçmiş olsun. Kurtarma programlarını D'ye kurun. C'de yeterince yer olduğuna da emin olun, gerekirse lazım olmayan birkaç bişeyi silin ya da D'ye atın. Daha sonra PM attığım kurtarma yazılımının Recovery özelliği ile silinen dosyalarınızı geri alabilirsiniz. C ne kadar dolu bilmiyorum ama dolu olduğu kadar da boş alana ihtiyaç olacak. Yani C: için 150GB yer ayrılmışsa ve bunun 80GB'ı doluysa (silmeden önce), kurtarma için C'de 80GB boş alana ihtiyacınız olacak. O yüzden bu örnekte 10-15GB kadar verinin D'ye aktarılması gerekiyor. Fazla teferruata girmeyeyim, program yönlendirecek zaten. Beceremezseniz tekrar yazın, görür görmez yardımcı olmaya çalışırım.

bu da işe yaramaz hocam. yazınız yanlış bir bilgiyi refere ediyor. Hdd C ve D olarak bölünmüş bile olsa D ye yazdığınız şeyler, daha önceden C ye yazdığınız şeylerin üstüne yazılır. C veya D olması farketmez

o harddiski kullanmamak önemli.

geçmiş olsun hocam. 60$ zaten bu tarz işler için çok ufak bir meblağ. adamlarda muhtemelen bizim gibi basit bir programla taratmışlar

• 1000$razıymısın 100/25 ini alırım pm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.