Şimdi Ara

Silinen konumla ilgili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bossbee

Olay nedir anlamadım tam olarak.

Sanırım BRC ve 2A hakkında bir şikayet.

Sormak isterim daha önce bu forumun muhtelif yerlerinde KME hakkında ALİZE03 nickli arkadaşın şikayet konulari niye silinmemişti de, bu konu hemen silindi?

Yanlış anlaşılmasın konuyu anlamaya çalışıyorum, kimseyi suçlamıyorum.

Selamlar.

KME reklami da var sitede. bircok kiez alize03 un basligi kitlendi.. ben takip ediyorum fakat bu konuyu kacirmisim. sikayet sitelerine bir goz atayim..
  • Sezar'ın hakkı sezar'a. Beklemekten başka birşey yok zaten. Faruk bey'in bu konuyu es geçmeyip olayın detaylarını öğreneceğinede eminim. Çünkü amacı sadece uzman olduğu konuda insanlara yardım etmektir. Affına sığınarak belkide hata yaptığını kabul ederek konu hakkında özür diledi zaten. Eğer gerçeklerin orataya çıkmasını istemese zaten konuyla alakalı mesaj yazmaz ve üzerine düşmez. Gereken neyse yardımlarını bekliyoruz. Hem sizin mağduriyetinizin giderilmesi hemde ekmek yediği markanın itibarı için bunu yapacaktır
  • Anlayışlı ve ılımlı yaklaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
    Takipteyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

Olay nedir anlamadım tam olarak.

Sanırım BRC ve 2A hakkında bir şikayet.

Sormak isterim daha önce bu forumun muhtelif yerlerinde KME hakkında ALİZE03 nickli arkadaşın şikayet konulari niye silinmemişti de, bu konu hemen silindi?

Yanlış anlaşılmasın konuyu anlamaya çalışıyorum, kimseyi suçlamıyorum.

Selamlar.

KME reklami da var sitede. bircok kiez alize03 un basligi kitlendi.. ben takip ediyorum fakat bu konuyu kacirmisim. sikayet sitelerine bir goz atayim..

Hocam haklısın da anladığım kadarıyla yorumlayayım;

Umutgültekin arkadaşımızı tanımam etmem ancak konuşma tarzından efnedi, aklı başında ve iyiniyetli olduğunu tahmin ediyorum.

Tahminlerimde kolay yanılmam.

Arkadaşın düzeysiz bir yazı yazdığına ihtimal vermiyorum.

Ancak "Teşekküler KME" şeklinde bir konu dikkat ederseniz bu başlık altında var.

Teşekkür olunca problem yok, reklam değil

Ama şikayet edince hemen sil

Böyle mantık olmaz.

Bırakın adam yazsın şikayetini forumun amacı bu değil mi?

Sonra sorununu çözün, herkesin gözünde "büyürsünüz" takdir görürsünüz, merak etmeyin.

Silince sorundan uzaklaşmak mümkün mü peki ? Sizce ?

Merak ettiğim konu bu.

• umutgultekin arkadaşımızın yazısını okudum ve bende 2anın bir bayisinde montaj yaptırıp daha sonra montajını başka bir bayide tekrar ücreti mukabil düzelttirip günümü harcayan ve başıma gelenleri burada yazdığımda konusu silinen birisi olarak olanlara üzüldüm .Arkadaşın mağduriyeti ortadadır ve mağduriyeti karşısında sadece başına gelenleri hiçbirşey katmadan buraya ve insanlara anlatması ve yazması ama buna karşılık yazdıkarının yalan yanlış olmadığı halde silinmesi anlaşılır gibi bir durum deildir Birzamanlar (bilenler bilir) aynı şeylerin benzerini bende yaşamıştım(yazdık anlattık sildirrildi) bana yöneticilerden birkaç mesaj gelmişti ...herne olursa arkadaşımızın yazısının tekrar yayına konması sanırım zararın neresinden dönülürse kardır şeklinde algılanacaktır Aksi taktirde bu forum forum niteliğini yitirip reklam ve ticaret olayından başka biryere gitmeyecektir yöneticilerden ricam arkadaşın yazdıklarının tekrar yayına konması ve insanların okuması bir sepette 150 domates varsa 150side birinci sınıf demeye gerek yok zaten 150 domateslik popülasyonda hepsininde 1.sınıf olmasına imkan yok...

aşşağıdaki tırnaklı sözle sayın faruk sevgiliye aittir

''Yanlız regülatörün motorun üzerine monte edilmiş olmasına inanasım gelmiyor.
    Ben TOMDER toplantılarında boşunamı dütümü yırtıyorum distribütörler hiçmi kaale almıyor beni hayret................................................................
    Bukadarmı önlerine gelene bayilik verecek kadar paragöz bunlar inanamıyorum................................................................................................. ''

benim aracımda yapılan montajdaki hatalardan yanlıca birtanesi regülatörün motora bağlanması idi bu hatalardan sadece biriydi.....ve bu montajı yapanda malesef sizin bayinizdi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 20 Ekim 2008; 18:39:53 >

• bu konuya bende mesaj yazmıstım silinmesine üzüldüm ortada madur olan bir arkadasımız var bir markanın zarar görmemesi için, arkadasımızın gayet medeni bir sekilde burda belirttiği mağduriyetinin gizlenmesi ne ticari anlayısa sığar nede başka bir şeye, herkes bir markadan ve bir ticari kurulustan memnun kalmak zorunda değil , arkadasımızın bu mesajı yazarken ne markayı karalar nitelikte nede baskasının kazancına engel olmak mahiyetinde yazmadığı sadece içine düstüğü durumun baskalarının da basına gelmemesi için bir yol göstermek niyetiyle yazdığı ortadaydı , baskalarınında mağdur olmaması için işini iyi yapmayan bir işletmenin, burda belirtilmesinin nesi yanlıs anlayamadım

umut gültekin arkadasım tekrardar Allah kolaylık versin diyorum
  • Niye haala bu konuyu 2a nın sildirttiği gibi konuşuluyor ticaretten reklamdan bahsediliyor.
    Bu konuyu 2a sildirttirmemiştir arkadaşlar Ben sildirttim ve gerekçemide kaç kez yazdım, Sonuçta ÖZÜR de diledim.
    Benim türkçemde eksiklik falanmı var yoksa, Yazılanları tekrar okuyun lütfen.

Ve bu arkadaşımızın mağduriyetinin karşılanması konusunda arabulucu olacağımıda belirttim haala Neler oluyor burada........

VE YAPILAN İKİLİ-ÜÇLÜ GÖRÜŞMELER NETİCESİNDE ARKADAŞIN MAĞDURİYETİNİN GİDERİLMESİ KONUSUNDA Sn. Kadir ÖRÜCÜ Gerekli kararı vermiştir.

Konuyu arkadaşımızla PM den paylaşacağım müsadenizle gerisini kendisi anlatır artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: pulpa

umutgultekin arkadaşımızın yazısını okudum ve bende 2anın bir bayisinde montaj yaptırıp daha sonra montajını başka bir bayide tekrar ücreti mukabil düzelttirip günümü harcayan ve başıma gelenleri burada yazdığımda konusu silinen birisi olarak olanlara üzüldüm .Arkadaşın mağduriyeti ortadadır ve mağduriyeti karşısında sadece başına gelenleri hiçbirşey katmadan buraya ve insanlara anlatması ve yazması ama buna karşılık yazdıkarının yalan yanlış olmadığı halde silinmesi anlaşılır gibi bir durum deildir Birzamanlar (bilenler bilir) aynı şeylerin benzerini bende yaşamıştım(yazdık anlattık sildirrildi) bana yöneticilerden birkaç mesaj gelmişti ...herne olursa arkadaşımızın yazısının tekrar yayına konması sanırım zararın neresinden dönülürse kardır şeklinde algılanacaktır Aksi taktirde bu forum forum niteliğini yitirip reklam ve ticaret olayından başka biryere gitmeyecektir yöneticilerden ricam arkadaşın yazdıklarının tekrar yayına konması ve insanların okuması bir sepette 150 domates varsa 150side birinci sınıf demeye gerek yok zaten 150 domateslik popülasyonda hepsininde 1.sınıf olmasına imkan yok...

aşşağıdaki tırnaklı sözle sayın faruk sevgiliye aittir

''Yanlız regülatörün motorun üzerine monte edilmiş olmasına inanasım gelmiyor.
    Ben TOMDER toplantılarında boşunamı dütümü yırtıyorum distribütörler hiçmi kaale almıyor beni hayret................................................................
    Bukadarmı önlerine gelene bayilik verecek kadar paragöz bunlar inanamıyorum................................................................................................. ''

benim aracımda yapılan montajdaki hatalardan yanlıca birtanesi regülatörün motora bağlanması idi bu hatalardan sadece biriydi.....ve bu montajı yapanda malesef sizin bayinizdi ....

Faruk hocam sizi takdir ediyordum.

Ancak "kendi yer salkımı, başkasına talkımı" durumu bence yanlış.

Yazılarınızı takip ediyorum, BRC ve kendi firmanızı sürekli övüyor, diğer firmalara zaman zaman "dokunduruyorsunuz."

Çok normal. Tabi ki işinizi ön plana çıkaracaksınız.

Ancak bir öyle bir böyle olmaz.

Birileri de çıkıp sizin firmanızı eleştirebilir. Bunu göğüslemeyi öğrenmelisiniz.

Siz işçi çalıştırıyorsunuz ancak diğer firmaların çalıştırdığı da insan bence.

Ben babamın oğlu olsa farketmez, yanlışa doğru demem.

Olayda kimin suçu var bilmiyorum.

Ancak mesaj sildirilmesi, konunun PM den konuşulup ört bas edilmesi benim biraz midemi bulandırdı.

O zaman tüm üst konular silinsin, hepsi kendi reklamını yapıyor. Yanlış mı?

Kusura bakmayın.

Not: Benim mesajımı da silebilirsiniz veya forumdan uzaklaştırabilirsiniz. Mühim değil.

Gerçek hayatta bu tip problemler yaşayan arkadaşlar e-postadan ulaşsınlar bana.

Bakalım oradaki yazıları kim siliyor, öğrenelim.

Selamlar

• 2A Mühendislik şirketinde Mühendis olarak görev yapan Tarık Özer Beyefendi beni yarım saat önce arayıp, zararımın tazmini konusunda Pazarlama Müdürleri Serdar Bey'in benimle görüşmek istediğini bildirmiştir.

Faruk Bey, iletişim çabalarınız için teşekkür ederim.

Mümkün olan en kısa sürede ilgili görüşmeyi yapıp, sonucu sizlerle paylaşacağım.
  • bu lpg sekteründe acayip işler oluyor.lpg ile ilgili başka bir forumda emkar otogaz boy boy montaj resimleri koymuş.bende ümut kardeşimizin sorununu yazdım konu oradada kaldırılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayavas -- 20 Ekim 2008; 20:46:04 >
  • @bossbee

Takdiriniz için teşekkür ederim,
    Başka markalardaki çözümsüzlüklere ben dahil herkes dokunduruyor,
    iyi olan başka markaları takdir ettiğim yazılarımda olmuştur ama siz kaçırmışsınız, Ben iyi olandan yanayım.
    Başka marka kiti olanlarada malzeme yada fikir yardımında bulunmuşumdur, Ve hiç bir maddi çıkarım olmamıştır tamamen mutlu kullanıcı çabalarımın sonucudur.
    PM den kimseyi susturmadım, umut beyi sakinleştirip çözüm önerimi beklemesini önerdim o kadar.
    Sözümüde tuttum Allahıma şükürler olsun .
    Olay mutlu sonla sonuçlanmıştır, kendileride yarınki görüşmeden sonra bunu buradan sizlerle paylaşacaktır.

İyi akşamlar diliyorum hepinize
  • @bossbee

iyi olan başka markaları takdir ettiğim yazılarımda olmuştur ama siz kaçırmışsınız, Ben iyi olandan yanayım.

Başka marka kiti olanlarada malzeme yada fikir yardımında bulunmuşumdur, Ve hiç bir maddi çıkarım olmamıştır tamamen mutlu kullanıcı çabalarımın sonucudur.

PM den kimseyi susturmadım,
    Umut beyi sakinleştirip çözüm önerimi beklemesini önerdim o kadar.
    semise arkadaşımıda konunun gelişmelerini beklemesi gerektiğini söyledim çünki kendisi dostca görüştüğüm bir arkadaştır.

Olay mutlu sonla sonuçlanmıştır, kendileride yarınki görüşmeden sonra bunu buradan sizlerle paylaşacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@bossbee

PM den kimseyi susturmadım,
    Umut beyi sakinleştirip çözüm önerimi beklemesini önerdim o kadar.
    semise arkadaşımıda konunun gelişmelerini beklemesi gerektiğini söyledim çünki kendisi dostca görüştüğüm bir arkadaştır.

Bu konu açılmasaydı ve bu kadar yaygara yapılmasaydı bu kadar hızlı çözülür müydü mesele ?

Yoksa benim sizinle kişisel bir sorunum yok.

Ben de haksızlığa tahammül edemiyorum.

Olay bu.

Aslında bana ne ya, herkes durumundan memnunsa.

Beni zerre kadar ilgilendirmeyen konuda yorum yaptım, milleti karşıma aldım.

Ama benim kazandığım bir şey yok galiba

Neyse olayda kusurunuz olmadığını söylüyorsunuz. Size inanıyorum.

Sizden özür dilerim.

İyi akşamlar.

• Bence konu kalmalıydı,sorun çözümüde yine burdan açıklanabilirdi.
    Bizde hergün takip edip,2-A nın gerçekten ilgili olup olmadığını görebilirdik.
  • inanın silinmesine bende cok sasırdım, tamam bu siteye 2A mühendislik kurulusu reklam üzerinden cok fazla para akıtıyor malları satılsın diyede, bu kadarıda FORUM DONANIMA hic yakısmıyor, bu forum yanlızca lpg forumu degil isinize gelmiyen ilanı kaldıramazsınız, yani bu bolume bakan admin sunu bilmeliki bir vatandasın magduriyeti var ise bunu ancak firma cozer, sizin haberlere vereceginiz sansur yanlızca tepkiyi arttırır.
  • Aslında konu silinmeyip sadece yorum yapanların okuması için tekrar açılmalıdır ki herkez Umut beyin oturup sayfalarca bence oldukça düzeyli olan eleştirileri okusun ders alsın.

Olay tamamen Ülkemizde adam gibi işlemeyen bayilik müessesesi ve garanti kapsamanın sınırlarını ilgilendirmektedir ve adliyelik bir vakadır. Özellikle fatura bedeli ile kredi kartından çekilen tutur arasında fark olması direk hukuki işlem yapılıp firmanın ceza almasını sağlayacak bir olaydır. Burada büyük firmaların da kusurlarının ortaya çıkması için bayilik verirken gereken titizlik ,eğitim ve sertifikaların ciddiyetinin sorgulanmasını sağlayacak bir vakadır.Herkezin başına benzer olaylar herhangi bir ürün için yarın başına gelebil,r.En azından böyle bir durumda kalan vatandaşlarımızın ADALET arama mekanizmasının yollarını öğrenmesi ve tüketici derneğine başvuru dahil resmi yollarını öğrenmesi açısından SANSÜR uygulanmasına karşıyım.Eğer bir hakaret veya hak yeme olayı olayı varsa olay ayrıca değerlendirilmelidir.Ama hakkı yenen ve mağdur edilen kişi Sayın Umut beydir.BANA GÖRE

• @selsah

Bu Bardağın ne tarafına baktığına bağlı.
    Yukarıda defalarca açıkladım bu sildirme işinin firma ile ilgisi olmadığını.
    Okurluğunuz yok yazarlığınızın maşallahı var. Anlamama konusuna yorum yapmak istemiyorum.
    Benim amacım saldırmak değil çözüm üretmek, sizde deneyin büyük haz alacaksınız. İyi birşeyler yapmak bana haz veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 21 Ekim 2008; 10:57:25 >
  • kme ile sorun yaşayıp buraya sorununu yazan ve yazdıkça başlığı silinen öğretmenin ardından şimdi de bu şekilde benzer oldugunu düşündüğüm (konuyu okuyamadım,donanımhabere teşekkürler) bir konunun daha silinmesi midemi bulandırdı.Olayın mutlu sonla bitmesi sevindirici ancak konunun silinmesi de bir o kadar donanımhaberforuma inanca gölge düşürücü,paranın sınır tanımayan hakimiyetine bir perçim daha atılması demek,serbest piyasa değil serbest PIRASA ekonomisi demek

Bu tarz sorunlar için sadece lpg markalarını övücü yazılara,başlıklara izin verildiği ve bu lpg'den ağzı yanmış,derdine çare bulamayan kişiler için bir forum,internet sitesi açılması düşüncesindeyim.Paranın değil insanlığın hükmünü süredüreceği böyle bir siteyi kurabilecek yetkinlikte arkadaşlar vardır aramızda,onlardan biri böyle bir hareket içine girerse tadından yenmez.Orada vatandaş moderatör lpg firmalrı da kendilerini savunucu pozisyonda olsun isterim,bir baksınlar nasıl oluyormuş mesajın silinmesi.

Ve şunu unutmayınız ki siz onlardan daha güçlüsünüz,birlik olursanız siz onlara muhtaç değil onlar size muhtaç olacaktır.Çözüm örgütlenmedir,düşene sahip çıkmaktadır,bencillik eden yarın o kişinin pozisyonuna düşebilir.Birlik olun arkadaşlar,'bana ne yaa' demeyin sakın,bu yarın başka bir olayda sizin de kaybedeceğiniz anlamına gelmekte.

Örgütlenme,birlikte hareket etme durumundan korktukları,çekindikleri için sizleri susturuyorlar işte.Çünkü rızk denilen ama aslında max. kar olayından başka bir b.k olmayan amaç için sizi susturuyor,birlik olmanızı istemiyorlar.Çünkü 'hep bana,hep bana!' bu sistemin gerçeğidir.

Bu forumdan silinebilirim,hatta silinmeme gerek yok.Bu son olaydan sonra kendi isteğimle ayrılıyorum,çünkü burada çok fena reklam kokusu var,reklamla kirletilmişlik var.

kefeninizin cebi olmayacak beyler,ticaret ahlaklı yapılırsa ticarettir,yapılmazsa hırsızlığa,terbiyesizliğe girer.Bu siteden bahsettiğim yazımda bu kavramları kullanmak istemezdim ama artık dayanılır gibi değil..parayı ikinci planda tutabilen tüm arkadaşlara selam olsun! Hoşçakalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 21 Ekim 2008; 12:26:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: vezir

Aslında konu silinmeyip sadece yorum yapanların okuması için tekrar açılmalıdır ki herkez Umut beyin oturup sayfalarca bence oldukça düzeyli olan eleştirileri okusun ders alsın.

Olay tamamen Ülkemizde adam gibi işlemeyen bayilik müessesesi ve garanti kapsamanın sınırlarını ilgilendirmektedir ve adliyelik bir vakadır. Özellikle fatura bedeli ile kredi kartından çekilen tutur arasında fark olması direk hukuki işlem yapılıp firmanın ceza almasını sağlayacak bir olaydır. Burada büyük firmaların da kusurlarının ortaya çıkması için bayilik verirken gereken titizlik ,eğitim ve sertifikaların ciddiyetinin sorgulanmasını sağlayacak bir vakadır.Herkezin başına benzer olaylar herhangi bir ürün için yarın başına gelebil,r.En azından böyle bir durumda kalan vatandaşlarımızın ADALET arama mekanizmasının yollarını öğrenmesi ve tüketici derneğine başvuru dahil resmi yollarını öğrenmesi açısından SANSÜR uygulanmasına karşıyım.Eğer bir hakaret veya hak yeme olayı olayı varsa olay ayrıca değerlendirilmelidir.Ama hakkı yenen ve mağdur edilen kişi Sayın Umut beydir.BANA GÖRE

Güzel ve yerinde bir istek,yönetimde ki arkadaşlarımızında bu olayla ilgili yorumlarını burada görmek isteriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Powershot S2

kme ile sorun yaşayıp buraya sorununu yazan ve yazdıkça başlığı silinen öğretmenin ardından şimdi de bu şekilde benzer oldugunu düşündüğüm (konuyu okuyamadım,donanımhabere teşekkürler) bir konunun daha silinmesi midemi bulandırdı.Olayın mutlu sonla bitmesi sevindirici ancak konunun silinmesi de bir o kadar donanımhaberforuma inanca gölge düşürücü,paranın sınır tanımayan hakimiyetine bir perçim daha atılması demek,serbest piyasa değil serbest PIRASA ekonomisi demek

Bu tarz sorunlar için sadece lpg markalarını övücü yazılara,başlıklara izin verildiği ve bu lpg'den ağzı yanmış,derdine çare bulamayan kişiler için bir forum,internet sitesi açılması düşüncesindeyim.Paranın değil insanlığın hükmünü süredüreceği böyle bir siteyi kurabilecek yetkinlikte arkadaşlar vardır aramızda,onlardan biri böyle bir hareket içine girerse tadından yenmez.Orada vatandaş moderatör lpg firmalrı da kendilerini savunucu pozisyonda olsun isterim,bir baksınlar nasıl oluyormuş mesajın silinmesi.

Ve şunu unutmayınız ki siz onlardan daha güçlüsünüz,birlik olursanız siz onlara muhtaç değil onlar size muhtaç olacaktır.Çözüm örgütlenmedir,düşene sahip çıkmaktadır,bencillik eden yarın o kişinin pozisyonuna düşebilir.Birlik olun arkadaşlar,'bana ne yaa' demeyin sakın,bu yarın başka bir olayda sizin de kaybedeceğiniz anlamına gelmekte.

Örgütlenme,birlikte hareket etme durumundan korktukları,çekindikleri için sizleri susturuyorlar işte.Çünkü rızk denilen ama aslında max. kar olayından başka bir b.k olmayan amaç için sizi susturuyor,birlik olmanızı istemiyorlar.Çünkü 'hep bana,hep bana!' bu sistemin gerçeğidir.

Bu forumdan silinebilirim,hatta silinmeme gerek yok.Bu son olaydan sonra kendi isteğimle ayrılıyorum,çünkü burada çok fena reklam kokusu var,reklamla kirletilmişlik var.

kefeninizin cebi olmayacak beyler,ticaret ahlaklı yapılırsa ticarettir,yapılmazsa hırsızlığa,terbiyesizliğe girer.Bu siteden bahsettiğim yazımda bu kavramları kullanmak istemezdim ama artık dayanılır gibi değil..parayı ikinci planda tutabilen tüm arkadaşlara selam olsun! Hoşçakalın.

Sorunu olan sorununu yazar dostum, çare için süre tanır hala çözüm yoksa sorun yaşadığı yerle işini halleder.
    Burası önüneze gelen hakeme istediğinizi söyleyebileceğiniz bir stadyum değil.
    Bir kişi için bütün markayı, distrübütörü, bütün montajcıları karalayacağınız bir yer değil.
    Coşmuşun maşallah, sen en iyisi maça git burası sana göre değil bencede.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.