Şimdi Ara

Silinen Torrenti Devam Ettirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • THE WİTCHER 3 indiriyordum %97 felanda bitmesine az kalmıştı fakat yanlısıkla torrenti durduracağıma sildim...
    birşey olmaz dedim çünkü başıma hep gelen birşey, torrenti tekrar koydugumda her zamanki gibi kontrol ediliyor yazdı fakat bütün dosyaları görmedi

ne yapmam lazım kaldığı yerden devam etmesi için dediğim gibi dosyaların yarısını görmediği için torrent %46 dan başlıyor normalde %97 olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptography

Aynı torrent dosyasını eklediğinizde kontrol edip indirmeye devam edecektir.
    Tabi siz indirileni silmediyseniz

dosyaları ellemedim, dosyalar aynen duruyor fakat dosyaların sanki yarısını görüyormuş gibi %46 dan başlıyo indirme(normalde %97 olması lazım)
    defalarca kontrol ettirdim ama sonuç aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davuthunt -- 21 Mayıs 2016; 22:44:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: davuthunt

quote:

Aynı torrent dosyasını eklediğinizde kontrol edip indirmeye devam edecektir.
    Tabi siz indirileni silmediyseniz

dosyaları ellemedim, dosyalar aynen duruyor fakat dosyaların sanki yarısını görüyormuş gibi %46 dan başlıyo indirme(normalde %97 olması lazım)
    defalarca kontrol ettirdim ama sonuç aynı

Virüs olduğu için anti virüs tarafından yok edilmiş olabilir keşke iso olanını indirseydiniz

antivirüs devre dışı hem silsede antivirüsün kasasında felan olması lazımdı dosyaların, ama kasa tamamen boş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.