Şimdi Ara

Silinen verileri kurtarmak için tavsiye?[1,81 TB] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden tüm dosya türlerini barındıran bir memory' e format atıp bu memory üzerinde deneme yapmıyorsun? bence örnekleme yaparak nasıl bir kurtarma faaliyetine girişmek gerektiğini tecrübe etmelisin. ayrıca dosya taraması değil bence disk taraması yapmalısın. tarama sonucunda en kötü ihtimalle dosya uzantılarını belki göremeyebilirsin. fakar dosya isimlerine aşina olduğundan hareketle bu dosyalara uzantılarını elle girerek yine ne olduğu belirsiz görünen dosyaları kurtarma durumu söz konusu olabilir. ben olsam linux üzerinden kurtarma faaliyeti denerdim. crackli program da kullanmana gerek kalmaz. bir de bu tarz yüksek boyutta depolama yapan disklerde, neden şu mmc pro tarzı küçük memory kartlarındaki kilit sistemini yapmıyorlar? yani yazılımla değil, yazılım da sorun yaratabiliyor. bence mekanik olarak böyle bir sistem geliştirilebilir.
  • Virüs vardır ondan dolayı sana dosyalar gözükmüyordur kardeş.
  • Tarama bitti 26bin fotograf buldu kayıt ettim fakat daha bunlar neredeyse arşivin yarısı sadece,şimdi tekrardan taratıyorum disk taraması yaptırıyorum bakalım bu şekilde neler çıkıcak...Bu arada evet recuvada dendi .Recover my files olmazsa ise hirens boot ve recuva var sırada onlar ilede deniyecegim şuanda zaten bilgisayar üzerinde tarama programı ve firefox dışında birşey kullanmıyorum.Virüsle ilgili bende düşündüm başlarda fakat biraz zor sanırım o ihtimal çünkü norton 360 sürekli açık halde.Bu arada speakerphone2010 bahsettigin linux üzerinden kurtarma nasıl oluyor acaba ve cd üzerinden çalışan linuxlarda yapabilirmiyim bunu?Dedigin gibi mekanik bir sistem gelirmek firmalar için çok basit olsa gerek ama pekte umursamıyorlar sanırım bu tarz konuları maalesef.
  • 2 tb lik veriden bahsediyorsun birbir üstüne defalarca yazmıştır çoğunu kurtaramama riskin mevcut dene yinede zamanına kıyacaksan farklı programları deneayrı ayrı yapmanda yararvar programın verimli çalışması çabuk bitirmesi açısından resim belge vs ayrı ayrı yap
  • öncelikle klasörlerin görülüp görülmediğini kontrol edin daha sonra recovery my files bu proğramı deneyin...
  • Aynı sorun benimde başıma geldi bir çok programı denedim işe yaramadı taki EASEUS DATA RECOVERY adlı programı deneyene kadar bütün verilerimi kurtardım. Bu programı deneyebilirsin yanlız ücretlidir deneme sürümü ile 1 gb veri kurtarabiliyorsun pm atarsan full sürümü gönderirim.
  • bende 1 tblik disk var virüsten dolayı diske format attım verilerimi zevk amaçlı kurtarmak istedim
    Roadkil's Unstoppable Copier kullandım yakaşık 100 gb lik datayı 30 dkda geri aldım...
  • Arkadaşlar bir iyi bir kötü haberim var ,artık lanetlenmiş olduguma inanmaya başlayacagım bu gidişle .Dün öglen başlattıgım disk taraması bugün 45 dakika önce bitti ve dosyaların hemen hemen hepsini isimleriyle birlikte buldu ,bu iyi haberdi.Fakat sevindigim anda tam kaydedecegim sırada dosyaları rezalet bişey oldu sigortalar attı .Kafayı yiyecegim ,şanssızlık peşimi bir türlü bırakmıyor.Şimdi tekrardan disk taraması için bastım umarım dosyalar zarar görmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskeron

Arkadaşlar bir iyi bir kötü haberim var ,artık lanetlenmiş olduguma inanmaya başlayacagım bu gidişle .Dün öglen başlattıgım disk taraması bugün 45 dakika önce bitti ve dosyaların hemen hemen hepsini isimleriyle birlikte buldu ,bu iyi haberdi.Fakat sevindigim anda tam kaydedecegim sırada dosyaları rezalet bişey oldu sigortalar attı .Kafayı yiyecegim ,şanssızlık peşimi bir türlü bırakmıyor.Şimdi tekrardan disk taraması için bastım umarım dosyalar zarar görmemiştir.

• umt_prds kusurabakmada ben bu kadar keyiflenerek gülecek birşey göremiyorum.Konu hakkında yardımcı olacak bir fikriniz yada düşünceniz yoksa lütfen kirletmeyelim başlığı.
  • quote:

umt_prds kusurabakmada ben bu kadar keyiflenerek gülecek birşey göremiyorum.Konu hakkında yardımcı olacak bir fikriniz yada düşünceniz yoksa lütfen kirletmeyelim başlığı.

bırak aldırma sen ona. direk disk taraması yaptınız sanırsam bu defa recover my files ile dosyaları bulmanıza sevindim sorun çıkacağını zannetmiyorum zaten hdd nin üzerine birşey yazdırmıyorsunuz ? data lar bozulmaz büyük ihtimalle verilerinizi sorunsuz kurtarırsınız hadi hayırlısı
  • quote:

Arkadaşlar bir iyi bir kötü haberim var ,artık lanetlenmiş olduguma inanmaya başlayacagım bu gidişle .Dün öglen başlattıgım disk taraması bugün 45 dakika önce bitti ve dosyaların hemen hemen hepsini isimleriyle birlikte buldu ,bu iyi haberdi.Fakat sevindigim anda tam kaydedecegim sırada dosyaları rezalet bişey oldu sigortalar attı .Kafayı yiyecegim ,şanssızlık peşimi bir türlü bırakmıyor.Şimdi tekrardan disk taraması için bastım umarım dosyalar zarar görmemiştir.

dostum sen bi ups al =) durumdan bizleri de haberdar edersen hangi programı kullandığn ve ne kadarını kurtarabildiğinle ilgili yani...
  • GitarxtanbuL evet disk taraması yaptırdım ve isimleriyle birlikte buldu çoğu dosyayı tek sıkıntım uzantısı Mkv olan dosyalarımı bulamadı onun dışında neredeyse hepsi bulundu.Mkv filmler mevcuttu harddiskte 720p ve 1080p neyse artık onlar tekrardan elde edilir önemli olan resimler ve belgelerdi.Şimdi tekrardan disk taramasına başladım 8'de 1'i tamamlandı henüz yarın yine öglen vaktinde sanırım tamamlanır.Bu arada birşey farkettim elektirik kesilmeden önceki disk taramasında öncelikle dosyaların hepsini kendine göre saçma sapan isimlerle buluyor program fakat en sonunuda tamamlanmaya yakın tüm dosyaların ismi geliyor.Evet Ups artık şart oldu ne yapıp edip almak gerek çünkü sistem ve odadaki elektronik eşyalar oldukça arttı bu şekildeki elektrik kesintilerinde büyük maddi ve manevi kayıplarım olabilir.Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar,gelişmelerden ve son durumdan haberdar edecegim.Sık sık buradan paylaşırım bi gelişme olursa.Tekrar tekrar sagolun

• "kendine göre saçma sapan isimlerle buluyor program"

vallahi bende öyle bile kaydetmişti kendi bulduğu isimlerle mafetmişti ama onada şükür dedim tek tek aynı klasöre atıyor bulduklarını

mesela resim çekiyorsunuz klsörler farklı "tatil köy ev araba sinema" bilmem ne diye içinde ayrı ayrı olarak hepsini bir yere topluyor eğer sizdeki diğer türlü yapıyorsa çok şanslısınız
  • Arkadaşlar son olaylardan sonra tekrar tarattım harddiski ve bu öglen saatlarinde bitmiş fakat ancak görebildim işte oldugumdan dolayı.Çok güzel bir haberim var harddiskte bulunan herşeyi buldu program ve tüm klasör,dosya yerleri ve isimleri formattan önceki nasıl şekildeyse o halde buldu .Toplamda kurtardıgı veri 1.74 TB yani kurtardıgımda harddiskim herşeyiyle eski haline dönmüş olucak.Yarını bekliyorum kurtarmak için çünkü harici 2 TB bir disk alıp ona aktaracagım ne olur olmaz .Yardım eden herkese çok teşekkürler,sayenizde benim için hayati değer taşıyan dosyaları kurtardım.Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için tamamen dosyalarımı aktardıktan sonra bu başlıga ayrıntılı bir şekilde programın kullanımı yazacagım.
  • hadi gözün aydın
  • quote:

Arkadaşlar son olaylardan sonra tekrar tarattım harddiski ve bu öglen saatlarinde bitmiş fakat ancak görebildim işte oldugumdan dolayı.Çok güzel bir haberim var harddiskte bulunan herşeyi buldu program ve tüm klasör,dosya yerleri ve isimleri formattan önceki nasıl şekildeyse o halde buldu .Toplamda kurtardıgı veri 1.74 TB yani kurtardıgımda harddiskim herşeyiyle eski haline dönmüş olucak.Yarını bekliyorum kurtarmak için çünkü harici 2 TB bir disk alıp ona aktaracagım ne olur olmaz .Yardım eden herkese çok teşekkürler,sayenizde benim için hayati değer taşıyan dosyaları kurtardım.Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için tamamen dosyalarımı aktardıktan sonra bu başlıga ayrıntılı bir şekilde programın kullanımı yazacagım.

Hangi program ile sonuca ulaştınız ?

• recovery my files sorunun varsa dene yararlı program. bu program önerimiz sayesinde 2 arkadaşın daha bilgileri kurtuldu.
  • get data back for ntsf (full) bende bunu kullanıyorum, klasör yapısından tutun mkv'lere hepsini geri getiriyor. yalnız bir okadar da boş hd olmalıki verileri oraya kopyalasın.
  • o sıkıntı adamın 2 tb lik harddiki var bitane dahmı alsın gerk yok ona
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.