Şimdi Ara

Silinen verileri kurtarmak için tavsiye?[1,81 TB] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam geçmiş olsun. Hepsinin gelmesine inanın ki kendi hdd miş gibi sevindim. Hadi hayırlısı.
  • iskeron, acaba sendeki recover my files programının boyutu ne kadardı ?
  • Recover ı boşver.bu programla kesin geri getirirsin. uzun sürer ama..

http://www.filesonic.com/file/1346595694/Active.File.Recovery.v8.1.2.rar

Sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum. Herkeşe..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 17 Temmuz 2011; 19:16:45 >
  • ben de recovery my files yazmak için girmiştim ama gördüm ki sorun çözülmüş
  • mikail teşekkür ederim ancak ben recovery yapmak için sormamıştım. Yine de saol. Sadece onunla aynı şeyi indirip indirmediğimi merak ettm.
  • ARKADAŞLAR File Scavenger I KULLANDIM, DOSYALARI KURTARDIM. KURTARMADAN ONCE VİDEOLARI İZLEYEBİLİYORDUM, KURTARDIKTAN SONRA İZLEYEMEZ OLDUM. BOYUTLARI ONCEKI HALIYLE AYNI. SADECE OYNATMA SORUNU YASIYORUM. CODECLERI YUKLEDIM, İSİMLERİNDEKINDEKI KARAKTERDENDIR DEDİM DEĞİŞTİRDİM OLMADI...

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • dsyaların içeriği zarar görmüştür yada farklı video programlarını dene bakalım genelde veri gözükür ama ya eksik kurtarmıştır yada tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahkartal

dsyaların içeriği zarar görmüştür yada farklı video programlarını dene bakalım genelde veri gözükür ama ya eksik kurtarmıştır yada tam

zarar görmüşse bi cozumu var mı peki?
  • Merhaba birkaç gündür uzaklardaydım bu yüzden foruma bakamadım pek,öncelikle teşekkürler hepinize.Dosyalarımı recover my files ile kurtardım onun dışında birkaç programda denedim fakat hiçbiri recover my files kadar verimli degildi.Fakat şu şekilde recover my files ile disk taraması yapmanızı öneririm diğer tarama şeklindede buluyor fakat disk taramasında daha saglıklı bir şekilde ve daha düzgün buluyor.Tabi yukarıda arkadaşlarında yazdıgı gibi ben harddiskteki bilgiler silindikten sonra hiçbir şekilde harddiske dokunmadım yada herhangibir dosya yazdırmadım bunun yararıda çok büyük ölçüde yansıdı bana.Kurtardıgım dosyaların hiçbirinde şuana kadar kontrol ettigim kadarıyla bir sorun gözükmüyor 17gb Mkv dosyasını bile sorunsuz çalıştırıyor hatta elimde İnception filminin blurayi diski vardı harddiske kaydettigim onda bile hiçbir sorun yok.karoten hangi programı deniyorsun acaba videoları açmak için?Kmplayerı öneririm çünkü eğer video zarar görmüşse veya hatalı ise belirtiyor.Baktın olmadı yinede recover my files ı öneririm birde onla tarama yapmayı dene .Bu arada bendeki recover my files ın boyutu 21,5 MB.Ve birşey daha ben kurtardıgım dosyaları farklı bir harddisk alarak ona kopyaladım ne olur olmaz diye,imkanın varsa sanada bu şekilde yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskeron -- 21 Temmuz 2011; 15:33:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iskeron

Merhaba birkaç gündür uzaklardaydım bu yüzden foruma bakamadım pek,öncelikle teşekkürler hepinize.Dosyalarımı recover my files ile kurtardım onun dışında birkaç programda denedim fakat hiçbiri recover my files kadar verimli degildi.Fakat şu şekilde recover my files ile disk taraması yapmanızı öneririm diğer tarama şeklindede buluyor fakat disk taramasında daha saglıklı bir şekilde ve daha düzgün buluyor.Tabi yukarıda arkadaşlarında yazdıgı gibi ben harddiskteki bilgiler silindikten sonra hiçbir şekilde harddiske dokunmadım yada herhangibir dosya yazdırmadım bunun yararıda çok büyük ölçüde yansıdı bana.Kurtardıgım dosyaların hiçbirinde şuana kadar kontrol ettigim kadarıyla bir sorun gözükmüyor 17gb Mkv dosyasını bile sorunsuz çalıştırıyor hatta elimde İnception filminin blurayi diski vardı harddiske kaydettigim onda bile hiçbir sorun yok.karoten hangi programı deniyorsun acaba videoları açmak için?Kmplayerı öneririm çünkü eğer video zarar görmüşse veya hatalı ise belirtiyor.Baktın olmadı yinede recover my files ı öneririm birde onla tarama yapmayı dene .Bu arada bendeki recover my files ın boyutu 21,5 MB.Ve birşey daha ben kurtardıgım dosyaları farklı bir harddisk alarak ona kopyaladım ne olur olmaz diye,imkanın varsa sanada bu şekilde yapmanı tavsiye ederim.

kurdum o programı da. kurtardıgım dosyaların boyutları hep 1kb olarak gorunuyor, durum daha feci.
    kmplayer da da actım dosya zarar gormus diyor

• Peki sen silinen dosyalarının oldugu harddiskin üzerine yazım yaptınmı acaba hiç,yani aktif olarak kullandınmı sonrasında o diski?
  • quote:

Peki sen silinen dosyalarının oldugu harddiskin üzerine yazım yaptınmı acaba hiç,yani aktif olarak kullandınmı sonrasında o diski?

zaten 512 mb lık bi hafıza kartı. kurtardıgım dosyaların boyutuna bakıp karta tekrar attım, çalışmadı. format atılmadı karta hiç. ben 1.5 tb lık hardıma aynı işlemi yaptım kurtardım dosyaları. aklıma takılan nokta da bu zaten, kullandıgım programla yaptıgım işlemi yapıyorum, ufacık bi kartı yola getiremiyom
  • quote:

ben kurtardıgım dosyaları farklı bir harddisk alarak ona kopyaladım ne olur olmaz diye

Hocam zaten kurtardığınız dosyaları aynı diske kaydedemezsiniz. Aynı diske sadece C yi kurtarıyorsan D ye atabilirsin ama c ye atamazsın.
  • arkadaşlar benimde 1 TB lık harici diskte bulunan 6 ayrı film klasörü vardı,yanlışlıkla 3D klasörünü sildim.(300 GB civarında) şimdi kurtarmak için recovery myfiles kullanıyom,hariciyimi taratmam lazım yoksa C yide taratmak gerekiyomu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coban393

arkadaşlar benimde 1 TB lık harici diskte bulunan 6 ayrı film klasörü vardı,yanlışlıkla 3D klasörünü sildim.(300 GB civarında) şimdi kurtarmak için recovery myfiles kullanıyom,hariciyimi taratmam lazım yoksa C yide taratmak gerekiyomu.

Dosyayı sildiğin bölümü taratman yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

arkadaşlar benimde 1 TB lık harici diskte bulunan 6 ayrı film klasörü vardı,yanlışlıkla 3D klasörünü sildim.(300 GB civarında) şimdi kurtarmak için recovery myfiles kullanıyom,hariciyimi taratmam lazım yoksa C yide taratmak gerekiyomu.

silinen yeri (harici yi) taratıyorum 2 farklı programda,recovery my files ve get data back ile 33 adet 3D filden sadece 2 tane lg tanıtım videosunu buldu.diğer filmler 0 byte görünüyo,ama recovery my files in taraması bitmedi.Acaba bitince bulurmu.

Silinen verileri kurtarmak için tavsiye?[1,81 TB]

• quote:

quote:

quote:

silinen yeri (harici yi) taratıyorum 2 farklı programda,recovery my files ve get data back ile 33 adet 3D filden sadece 2 tane lg tanıtım videosunu buldu.diğer filmler 0 byte görünüyo,ama recovery my files in taraması bitmedi.Acaba bitince bulurmu.

Dosyalar silindikten sonra hiç veri yazmamanız gerekir. Konuyu açan arkadaşta belirtmiş hiç üstüne yazmadım diye. Belki bu yüzden olmamıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dosyalar silindikten sonra hiç veri yazmamanız gerekir. Konuyu açan arkadaşta belirtmiş hiç üstüne yazmadım diye. Belki bu yüzden olmamıştır.

filmler silindikten sonra hiç bişey yazmadım üstüne.Aslında olay şöyle oldu.hdd yi açınca içinde filmler diye bir klasör var ve 8 adet rar dosyası var,rar ı açıp filmi çıkarttım ve filmler klasörünün içinde bulunan 6 adet gruplanmış klasörden 3D klasörünün içine attım filmi,sonra geriye gelip 8 adet rarı seçtim shift del yaptım,filmler klasörü seçili değildi ama çerçeve içindeymiş tam silinirken fark ettim ve iptale bastım durdu.ama filmler klasörü içindeki 3D klasörünü tamamen silmişti.Yani 2-3 sn de oldu.Normalde 3d kılasörü 300 GB civarında bunu hemen bu kadar sürede tamaman silmemesi lazım.Hadi sildin hdd ye hiç bişey yazmamama rağmen niye 33 filmden ikisini buluyo.çok garip.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.