Şimdi Ara

silinsin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bakican126

aynen kardeşim. ne demek :)

kardeşim 32gb indirme dosyasını yandex disk gibi başka biryere yükleyebilirmisin rica etsem çok kişi tarafından görüntülendi ve indirildi hatası veriyor indiremiyorum 1 gün bekleyin diyor
  • ne demek kardeşim. nasıl oldu denedin mi ?
  • gördüm kardeşim onu bi arkadaş pm attı. şuan yandex diske yükleniyor. biter bitmez konuya alternatif olarak eklicem. haberdar ederm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

quote:

Orijinalden alıntı: sokomind

quote:

Orijinalden alıntı: StevieRayVaughan

Bir sorum olacak türkçeleştirme yaptıktan sonra programlarda türkçe oluyormu örnegin titanium backup,whatsapp,google play store gibi programlar yoksa stock ingilizce oldugu icin ingilizcemi kalıyor

orijinal 4.2.2'den direk güncelleme yaparsanız Türkçe olmuyor.

root'lu orijinal 4.2.2'den morelocale vs ile Türkçe yapıp güncelleme yaparsanız Türkçe oluyor.

sistemde aslında tüm diller yüklü Bootloader ile görünmesi engellenmiş o kadar. HTC cihazların romlarında da cid europe ya da Türkiye içnse HTC__M27 mesela, Türkçe ve İngilizce çıkıyor. Bu da öyle.

Bu arada 4.4.2'den 4.2.2 'ye geçiş yöntemi şudur:

4.4.2 Yi root edip twrp ya da cwm yükleyin, herhengi yedeği ya da zip dosyasını cwr twrp ile kurun. yani custom 4.2.2 kurduktan sonra gnqc ile herhangi sorun olmadan com port açılarak orijinal 2.1gb olan 4.2.2 kuruluyor.

4.4.2 yüklü halde com port açılmıyor.

4.4.2 yüklü haldeyken cihaz %100 kapanmıyor bilginize. kapattığınızda cihaz kapansa da mavi led ışık açık kalıyor sürekli neredeyse.

Kısacası arkadasın konuda sonunda bahsettigi türkcelestirme isini kitkata güncellemeden yaparsak güncelledikten sonra programlar türkçe oluyor peki
    4.4.2 ye güncellerken rootlu oldugu icin hata veya güncelledikten sonra root gidiyormu gitmiyorsa güncellestirme yaptiktan sonra cihazi tekrarmi turkce yapcaz

Bu orijinal 4.2.2 gionee romunu kurmanız lazım bu kesin. yoksa OTA alamazsınız.

Bu 4.2.2 yi sırf ota almak için yükleyecekler hiçbirşeyle uğraşmadan ota alıp kursunlar, 4.4.2 de ne istiyorsanız yaparsınız.

Benim cihazım zaten gionee, zaten bu 4.2.2 vardı gione stock rom. root lu türkçe programlarım hepsi vardı.

ota güncelledim sadece.

1) root gitti.
    2) kurulu tüm programlar gitti, root ile sistem programları kaldırmıştım, market sürümü 5.2.13 olup system/app içindeydi, diğer tüm sistem programlarım da data/app tan system/app içine atılıydı, priv_app gibi system içinde olan gereksiz programlar silinmiş temiz bir sistem vardı ama hepsi gitti.

türkçe kaldı. kişiler vs kaldı. 4.2.2 de olup 4.4.2 de silinen programlara ait launcher'da ? leri doldu. haliyle format atmadan kullanılması göze içime sinmedi.

Temiz çalışmak isteyen ilk mesajdakileri yapsın. 4.2.2 kurup hiçbirşeyi ellemenize gerek yok 4.4.2 de ellersiniz. direk ota alıp kurun bitsin.

• Hallettim arkadaslar konudaki gibi bende boyle kullaniyorum artik ama tek sikintim bildirim panelini cektikmi butun hersey geliyor yani eskisi gibi yanyana siralanmiyor wifi, ucakmodu falan onu nasil hallederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakican126 ellerine ve emeğine sağlık teşekkürler.

• quote:

ne demek kardeşim. nasıl oldu denedin mi ?

Yok hocam henuz denemedim, deneyince mutlaka yazarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vizart

bakican126 ellerine ve emeğine sağlık teşekkürler.

Eyvallah kardeşim. Pittechde cwmden yapılanı var ozan hoca atms.yani artik 2 yöntem var isteyen onuda deneyebilir :) benim yaptgm biraz uzun :)

• Tamamdır kardeşim :)

• Kardeşim bilmiyorum ama tahminen gravity boxla yapılır o

• Aynen gionee romu kullanıp rootlayan varsa ilk konuda anlattgm gibi yapmalı herkes

• quote:

Aynen gionee romu kullanıp rootlayan varsa ilk konuda anlattgm gibi yapmalı herkes

Telefonumdan sürekli kontor gidiyordu online islemlere baktim surekli INDIA (Hindistan) a sms gonderilmis 80 kr gidiyor sizdede boyle birsey varmi sms izni isteyen programlarin iznini kaldirdim duzelir insallah yoksa gm romuna donmek zorunda kalicam

• Valla kardeşim ben faturaliyim aboo bi bakaym

• quote:

Valla kardeşim ben faturaliyim aboo bi bakaym

Belki benim yukledigim uygulamalardandir bir bak derim

• allahım ya 7 tane mesaj atmış tanesi 0,6 tlden. hangi uygulama yapıyor acaba bunu. gidip hattımı yurt dışı arama ve mesaj atımına kapattırıcam
  • Arkadaşlar çok çok özür dilerim bilseydim böyle bir konuyu açmazdım. bu arada stevie kardeşim allah razı olsun sen demesen görmicektim. benim faturaya giren giricekti.
  • quote:

Arkadaşlar çok çok özür dilerim bilseydim böyle bir konuyu açmazdım. bu arada stevie kardeşim allah razı olsun sen demesen görmicektim. benim faturaya giren giricekti.

Ben sms mms izni isteyen uygulamalarin izinlerini kapattim sorun kalmadi

• Duzelmemis beyler yanlis alarm

• gm stock dönüyorum kardeşim. aksam pittechde düzeltilmiş hali paylaşılcakmış onu kurarm artık. bu konuyuda sliyorum.
  • quote:

gm stock dönüyorum kardeşim. aksam pittechde düzeltilmiş hali paylaşılcakmış onu kurarm artık. bu konuyuda sliyorum.

Bende akşam donucem bence konuyu silme millet baksin sonra baska sitelerden bulup kurmak gibi hata yapmasin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.