Şimdi Ara

silinsin. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yaktın bizi bakican
  • Yanlışlık Y kullanıcısına yanıt
    maalesef kardeşim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakican126

maalesef kardeşim :(

Kardesim nasıl stock roma döndün ben donemedim hata veriyor sürekli farklı bilgisayarlarda demedim ayni sanırım sorun gionee romundan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski romu kuramadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanlışlık -- 3 Mart 2015; 22:03:34 >
  • bakican126 B kullanıcısına yanıt
    eski roma nasıl döndün bakican ben her yolu denedim GNQC ile ancak olmuyor yüklenmiyor bunun yolunu bulan varsa bizimle paylaşsın sanırım gione romda koruma var ne root atabiliyoruz nede dönüş yapabiliyoruz
  • uzun uğraşlar sonucu stock roma dönebildim yapamayan olursa bana ulassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanlışlık -- 3 Mart 2015; 22:17:44 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Bende GM Elite 4.2.2 den E7 4.2.2 ye oradan da OTA ile 4.4.2 ye geçtim. Kitkat ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım, ama belli aralıklarla Vodafone'dan mesaj geliyor. " Yurtdışına mesaj atmak için bakiye yetersiz" diye. Bir tek bende mi oluyor diye foruma gireyim dedim ama anlaşılan hepimizde var.
    Benim yurt dışı mesaj kapalı yani maliyet yok galiba ama bu Hindistana mesaj atma 4.4.2 Kitkat E7 rom güncellemesi sonrası oldu. Daha öncede Elite'ten E7 stock ROM'a geçmiş beğenmeyince Elite ROM'a geri dönmüştüm ama o zaman ki E7 ROM 1,50 GB civarıydı. Bu konuda ki E7 stock ROM 2 GB civarı önce neden farklı diye düşündüm. Galiba birileri bu konu linkindeki E7 Stock ROM dosyası ile oynamış, ki o yüzden Hindistan'a mesaj atıyor sistem.

Bu konuda ne yaptınız, GM Elite Stock ROM'a mı döndünüz?

Açıkçası ben Kitkat kullanmak istiyorum ama şu mesaj atma probleminin bir çözümü yok mu?

Bir çözüm bulan varsa paylaşsın da bizde ona göre hareket edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanlışlık

uzun uğraşlar sonucu stock roma dönebildim yapamayan olursa bana ulassın

kardeşim ben telefonu garantiye yolladım bu sorun yüzünden ama yinede sorunun cevabını bilmek istiyorum yazarsan sevinirim
  • recovery modda telefonu actim ozaman kabul etti bilgisayardan yukledim

• NeSeMa N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim pittechde ozan hoca cwmden kurulan versiyon yayınladı. Ondada ayni sorun vardı konuştum ozan hocayla. Bugün düzeltmiş. Bir fix paketi hazirlams. Build.prop dosyasına gionee eklemiş 2 tane numara sürekli orayasj atyor. Pitteche girerseniz sağlam şekilde kitkati kullanirsnz. Bende yarn gecicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanlışlık

recovery modda telefonu actim ozaman kabul etti bilgisayardan yukledim

kardeşim ben gnqc den yüklemeye çalıştıgımda olmamıştı şimdi sen telefonu Ses Açma (Volume +) ve Güç (Açma Kapama - Power) tuşlarına aynı anda basıp Telefon ekranına görüntü gelir gelmez Power tuşundan Elimizi çekelim. (Ses Açma tuşuna basmaya devam edelim.) yani bildigimiz normal telefonu recovery moda alıpmı gncq den yükleme yaptım öger öyleyse bende öyle yüklicemde dedigim gibimi hallettin sen stock roma döndün ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.