Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugzwang97 -- 16 Mart 2015; 22:08:42 >

• D Yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D

• D

• D

• Bir sanatçının doğal çevresi elbette içinde yaşadığı ülkedir. Onun bu çevre ile bağını koparması düşünülemez kuşkusuz. Ama "konu" tek başına bir estetik değer de taşımaz. Nereden alınırsa alınsın, anlatılanlar sanatçının yaratıcı kişiliğiyle kaynaşarak esere dönüştüğü için yabancı bir konu ile yerli bir eser vermek de her zaman mümkündür.
  • D Yaptım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • D
  • zugzwang97 Z kullanıcısına yanıt
    Kardeş C seçeneğini yanlış yazmışsın.Orada ''Sanatçı yabancı konularla yerli eserler verebilir'' diyordu ki cevapta o
  • "Sanatçı yabancı konularla yerli eserler verebilir" gibi bir seçenek vardı mohan55 arkadaşın söylediği gibi cevap o olmalı.
  • paragraflardan bi şeyimi anlamadığım için hangi şıkkı işaretlediğimi hatırlamıyorum ama inşallah d yapmışımdır bunu ezan okunurken çözdüm boş bırakmıştım
  • D yapanlar dogru yaptı.
  • bu soruyu ösym açıklamıştı galia cevap c olmalı

• abi bunu ösym açıkladı. cevap da ''dolayısıyla yabancı bir konuyla yerli bir eser vermek her zaman mümkündür.''
  • Bende Mohan'ın söylediği şıkkı yaptım, yani "Sanatçı yabancı konularla yerli eserler verebilir"
  • Böyle bir soru yoktu
  • Aynen internetteki versiyonuyla degistirmişler ben de buradan almıştımhttp://www.dibpersonel.com/kpss-sinavlari/3458-paragraf-bilgisi-2.html neredeyse birebir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.