Şimdi Ara

SİLİNSİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bomshack

Ya arkadaşım ne fanmış ya amma dert ettin yok bu iyimi yok şu nasıl,zaten burda tavsiye veren ustalar bilerek söylüyor bu parçaları.Necmi hocam söylüyorsa sanada o parçaları en uygun yerden almak düşer.Dert etme

Son düzenlediğim sistem nasıl ? Lütfen soruları cevaplayın pişman olmak istiyorum sonuçta para veriyoruz
  • Sende bakıver bir usta
  • ParaylaBurnunuSilenAdam P kullanıcısına yanıt
    Seagate iyidir,senin yerinde olsam o kasa yerine Zalman z3 plus alırdım takılı 4 fanla geliyor ve fan kontrolcüye sahip,ilerde birde işlemci soğutu alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Seagate iyidir,senin yerinde olsam o kasa yerine Zalman z3 plus alırdım takılı 4 fanla geliyor ve fan kontrolcüye sahip,ilerde birde işlemci soğutu alırsın

Valla kasada çok kararsızım Zalman güzel bir görünüme sahip fakat malzeme kalitesi kötü diyorlar. Alacağım kasanın metal olmasını isterim siz böyle dediniz kafam karıştı
    Dostum şimdi bak tüm parçaların kutu açılımı,performans testi,kullanıcı yorumları vb şeyleri hepsini izle kafana otursun tüm parçalar.Sonra tekrar sor .Zalman z3 ü şahsen beğeniyorum,sonuçta kasaya 500-600 vermiyoruz parasına göre malzeme kalitesi ama o fiyata bence çok iyi içindeki fanlarla zaten insanı cezbediyor...

• quote:

Dostum şimdi bak tüm parçaların kutu açılımı,performans testi,kullanıcı yorumları vb şeyleri hepsini izle kafana otursun tüm parçalar.Sonra tekrar sor .Zalman z3 ü şahsen beğeniyorum,sonuçta kasaya 500-600 vermiyoruz parasına göre malzeme kalitesi ama o fiyata bence çok iyi içindeki fanlarla zaten insanı cezbediyor...

Valla kafam fena karıştı elimdeki paraya en iyi donanımları almak istiyorum. Ne yapacam of şimdide kasada kararsızım
  • buda olabilir amd düşünürseniz.

SİLİNSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Selam 2000 Lira bütçem var. Bu paraya alınabilecek en iyi sistemi istiyorum. Sadece kasa olucak. Parça eklemeden ortalama 5 yıl kullanmak istiyorum. Oyun amaçlı sistem istiyorum GTA 5 bf4 gibi oyunları kasmadan açsın. EksenBilgisayar tercihimdir.

Kafa karışacak birşey yok, hayırlı olsun 100 liran cebine kalsın.

MSI
    H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
    230 TL

Intel
    Core i5 4460 Soket 1150 3.2GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    530 TL

Kingston
    HyperX 8GB (2x4) 1600MHz DDR3 Savage Ram
    212 TL

Zalman
    Z3 Plus Mid Tower Kasa/Beyaz
    138 TL

Zalman
    ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı
    166 TL

Sapphire
    R9 280 OC Boost 3GB 384Bit GDDR5 16X
    619 TL

Toplam : 1900 TL

• Beyler resim attığım sistem iyimi

• Up

O bütçeye göre bu sistemler alınıyor,necmi hocamın dediğini al işte kasayı zalman z3 plus la değiştir,ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı al tamamdır uzatmaya gerek yok...
     SİLİNSİN[simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomshack -- 5 Nisan 2015; 11:15:06 >
  • quote:

O bütçeye göre bu sistemler alınıyor,necmi hocamın dediğini al işte kasayı zalman z3 plus la değiştir,ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı al tamamdır uzatmaya gerek yok...
     SİLİNSİN[simage]

Z3 kotu diyorlar birde eksende yok galiba

• Bu bütçeye toplanacak sistemler bellidir, i5 + R9 280 + 8gb ram temel üçlüsü ile, 1tb hdd + kasa (psu'lu ya da psu'suz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Bu bütçeye toplanacak sistemler bellidir, i5 + R9 280 + 8gb ram temel üçlüsü ile, 1tb hdd + kasa (psu'lu ya da psu'suz)

Hocam birde siz liste yapın eksenden ben kasa ve anakart konusunda çok kararsızım

Birader git bi araştır burda milleti sorguluyo gibisin Z3 bazı yönleri iyi bazıları kötü işte kafana yatan kasayı al zaten ana parçalar belli git kasa bak kendine Psuyuda Zm 600 al Ekran kartıını sakın düşürme r9 280 iyidir. MühendisMuratın söylediği bileşenlerin üstüne kendine kasayı seç işte
  • Necmi hocanın sistemi aynen toplatabilirsin, Eksen'den yazmış sistemi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.