Şimdi Ara

SILINSIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    : (
    halbuki gezmeye gitmiştim 1.5 sene önce falan
  • Ygs 1.6k mat 42 geo 23 obp 83,3 Boğaziçi bilgisayar mühendisliği şansım devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uniqueperson U kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi sosyoloji mezunları şuan nerde ne yapıyolar bi bilgin var mı? Burayı yazıp pişman olanlar veya mezun olunca istediği işi bulamayanlar oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uniqueperson U kullanıcısına yanıt
    . ben de endüstrideyim. mat 202 dediğin ders sınavdan önce 3 gün önce çalış bb+ notla geçilir. Çimlerde yatmaya vakti kalmayacak hiç bi ders yok endüstride sen o konuda bi rahat ol. Makine eyv. Ama o da abartı, ders çıkışı 3-4 saat çimlere yatarım sonra gider evimde dersimi çalışırım ne gerek var abartmaya ? - trol değilim.( En azından bu konu için )
  • bilgisayar 1200 le mi ne alıyor geçen sene acayip yükseldi puanı.Şansın çok düşük.Fende +27 şer net yapman gerekir

edit: obp ni yeni gördüm .. Fenin Hepsini full yapsan giremezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terane94 -- 18 Haziran 2015; 17:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Ygs 1.6k mat 42 geo 23 obp 83,3 Boğaziçi bilgisayar mühendisliği şansım devam ediyor mu

Sana cevap veren arkadaşı sallama hepsinden 27 + yapman gerekir diyor obp ni gördüm feni fullesen giremezsin diyor. Lan ben görmedim yeminle - 46 obp ın var sandım. Şu an bence gayet ortadasın senden iyi olup senden kötü yapan da çok kişi var senden kötü olup senden iyi yapan da. Şansa bağlı biraz işin ama içini ferah tut bence şansın gayet yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Ygs 1.6k mat 42 geo 23 obp 83,3 Boğaziçi bilgisayar mühendisliği şansım devam ediyor mu

Sana cevap veren arkadaşı sallama hepsinden 27 + yapman gerekir diyor obp ni gördüm feni fullesen giremezsin diyor. Lan ben görmedim yeminle - 46 obp ın var sandım. Şu an bence gayet ortadasın senden iyi olup senden kötü yapan da çok kişi var senden kötü olup senden iyi yapan da. Şansa bağlı biraz işin ama içini ferah tut bence şansın gayet yüksek

Saol dostum takmıyorum zaten arkadaş troll sanırım buradda Boğaziçinde okuduğunu iddia ederken başka konuda itüde okuyorum demiş bir başka konuda itüyü yerin dibine sokmuş.http://forum.donanimhaber.com/m_105964041/f_//tm.htm#msglink_106611107

Veya eğitim sisteminde bug bulmuş çok zeki aynı anda iki üniversite okuyan birisidir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Saol dostum takmıyorum zaten arkadaş troll sanırım buradda Boğaziçinde okuduğunu iddia ederken başka konuda itüde okuyorum demiş bir başka konuda itüyü yerin dibine sokmuş.http://forum.donanimhaber.com/m_105964041/f_//tm.htm#msglink_106611107

Veya eğitim sisteminde bug bulmuş çok zeki aynı anda iki üniversite okuyan birisidir.

vay be hocam güzel yakalamışsın helal olsun valla :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.