Şimdi Ara

SILINSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygs2016 -- 29 Haziran 2015; 3:22:54 >

• nick-entry uyumsuzluğu
  • leonidas45 kullanıcısına yanıt
    Anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs2016

Anlamadım?

başarılar diyorum kardeş
  • 3 günde kazanabillrmiyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bir boğaziçili olarak söylüyorum matematik asla yazmayın, bu sene 3. sınıf olucam görünürde ama daha 1. sınıf bile tam bitmedi ve işletme veya iktisat için hazırlanıyorum. boğaziçi'nde matematik ve fizik asla ama asla okunmaz eğer olimpiyatlardan çıkmış bir adam değilseniz, haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqueperson -- 18 Haziran 2015; 1:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqueperson

beyler bir boğaziçili olarak söylüyorum boğaziçili adam böyle başlık açmaz. bir de matematik asla yazmayın, bu sene 3. sınıf olucam görünürde ama daha 1. sınıf bile tam bitmedi ve işletme veya iktisat için hazırlanıyorum. boğaziçi'nde matematik ve fizik asla ama asla okunmaz eğer olimpiyatlardan çıkmış bir adam değilseniz, haberiniz olsun.

Hocam işletme nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ILAN IPTAL
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten çok zor. fizik departmanının hocaları ekstra sıkıntı yaratıyor ayrıca, matematik de fazla soyut ve teorik; liseyle alakası yok. çoğunlukla kanıt ve ispat.
  • işletme herkesin hayali, benim de öyle. hani boğaziçi'nde çekilmiş fotoğraflarda çimlerde yan gelip yatan adamlar var ya, işte işletmeciler onlar. hem okuması rahat, hem dersler güzel ve zevkli, hem iş olanağı çok ama çok fazla; sayılamayacak kadar çok avantajı var. okulun girmesi en zor birkaç bölümünden biri ama aynı zamanda da okuması en kolay bölümlerinden.
  • uniqueperson U kullanıcısına yanıt
    Yönetim bilişim sistemleri hakkında bilginiz var mı hocam? Birkaç yerde YGS6'dan aldığı puan türünün değişebileceğini okudum ama kesin bir şey yok gibi.

• arptez A kullanıcısına yanıt
    ne söylesem yalan olacak, okuyan arkadaşım da yok maalesef fikir alabilmem için.
    hocam kurumiçi yatay geçiş olmuyor mu?
    bir de sosyoloji veya uluslararasi ticaret hakkında bilginiz var mı?
  • selim3434 S kullanıcısına yanıt
    ikisi de rahat denilebilecek bölümler.

kurum içi yatay geçiş evet var, ama epey yüksek ortalama istiyor. başvurmak 3.5 gibi bir ortalamayla olsa da bu pek yeterli olmuyor çünkü not ortalaması yüksekten alçağa sıralanıyor, en yüksekler yapabiliyor genelde yatay geçişi. yatay geçiş için geçeceğiniz bölümle aranızda belli bir ders ortaklığı olmak zorunda, zaten her bölümün sitesinde yazıyor hangi bölümlere yatay geçiş yapılabildiği. ayrıca bir de bölüme geçiş için bir sınav var diye biliyorum. böyle anlatınca epey zor gözüktü biliyorum ama gerçekte de zor maalesef. yani boğaziçi "gireyim sonra yatay geçiş yaparım" diyebileceğiniz bir yer değil çok fazla.

"fOtoğraflarda çimlerde yan gelip yatan adamlar var ya, işte işletmeciler onlar." Ne alaka? makine ve endüstri de güneyde.Onlar da çimlere uzanıp yatıyolar.Ayrıca kuzeydekiler de ders çıkışı güneye gelip yatıyo ne alaka ????
  • usta politika hakkında ne dersin yazalım mi yoksa başka bi yerde hukuk mu?

• ff_07 kullanıcısına yanıt
    hayır fizik bölümündeki hocalar da çok sıkıntı çıkartıyorlar

• güzel kardeşim, makineci endüstrici adamın o math202'ler, phys201'ler arasında güneyin çimlerinde yatacak vakti olmuyor. kastettiğim buydu ama zaten trollsün belli, cevap vermemek lazım.

• ff_07 kullanıcısına yanıt
    özcan veya akdoğan'ın derslerinize denk gelmesi ne yazık ki epey düşük ihtimal, çok az ders veriyorlar. dönem başı bir, belki de nadiren iki tane. mungan'dan ders almadım hiç, arkadaşlarımdan da alan olmadı. şimdi burada açık açık isim vermek istemiyorum ama bir iki hoca var ki kitle derslerinde her dönem olur ve o dersi geçmenizi imkansız hale getirir. mesaj atarsanız isimlerini paylaşırım.

• Konuyu acan Ergen nereye kacti
    Bogazici Uluslararası ilişkiler bölümü hakkında herhangi bir bilginiz var mı hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.