arkadaslar bu sıtedekıler tum kullanıcıları hacker loader yusune bu oyundan ekmek parası kaszanan arkadaslarının carını alıp sıfreyı degıtırıyorlar ustune bırde carın ıtemlerı satısta sız para werın carı alın gıbı yuzsuzluk yapılar boylelerını .. gerısını anladınız sız ..
türkçesini yazar mısın ?
Evet şu an eldoraddo da bi adam HALGAN_2 yi hacklemiş bunları soyluyor ama dikmen i de kotuluyor, dikmen saglam bir yer bence adam Karalama yapıor..
orhan yanı DaB Ben oguz ya sen bılıon kaç carım gıttı . dıer arkadasım ole bı sınırle yazdımkı farkında bıle degılım kusura bakma bolelerıne asırı delı oluyorum ...Orhan ben LOrd drizzt
Bazı anlama kıtlığı çeken arkadaşlar için Türkçesini yazıyorum
"Arkadaşlar dikmen.org ve extraloob.com sitelerindeki kullanıcılar hackerdir.Loader yüzünden bu oyundan ekmek parasını çıkaran arkadaşların charlarını çalıp şifrelerini dağıtıyorlar.Üstüne birde itemleri sahiplerine para yolu ile satmaya çalışıyolar.Böylelerini ..............."
Biliyorum ama dikmen in guvenilirilğinden şüphe etmem adam biraz yalan soyluor gibi..Ama extra nin loaderlarında sorun var zaten
neyse bende aynı duyguları paylaşıyorum ANTİ DOLANDIRICI
Not:Oguz sen bu oyunu oynuyonmu daha :D ..Hangi chardasınn..
ya bende cok gırdım her ıkı sıteye hatta seın kullanıcınla ama bole duyumlara asırı bozuluyorum ne yapamayım bende bastada anlamasdım ama bır cok aratrma yaptım .kendı capımda ama ne yazıkkı o nalet olası bı wırus bırde bole olaylar oluyo yanı orhan
gene basladım bıraz sp kastık falan Kral adlı car var bı tane ordayım orhan onuda serserimle kasıyom sımdı ..
Onlinegames virüsü ise kaspersky siliyormuş
eet o wırus sonunda hallettık ya o nun ısını su anda eldoradoda kapının onundeyım dw de adamların yaptıgı serefsızlıge kızıyorum ..Adam dıo 2 gun bekle verecem paranı falan oyanda beklemm ıyı teklıf gelıre sıteden satarım..
+1
quote:
Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_
Onlinegames virüsü ise kaspersky siliyormuş
orhan bakk
Biliyorum bende oyundayim birebir dinledim
Extraoob!un loadrinde sorun var bi giridm onlara sonra chara baktım 1 m gitmiş zaten 1 m vardı ong farm ediyordum :D
Dikmen.org hack mi yapıyormuş ? Ya adamlar resimlerdeki illegal siteleri bile yasaklıyorlar.Dikmen.org sitesinde sadece bilgi paylaşımı,resim ve video paylaşımı mevcut ben hiç download edilecek bişey görmedim.
Extraloob.com sitesine gelirsek siteye eskiden girerdim ancak 6-7 aydır uğramıyorum bile.Herkes korkmaya başladı bu siteden.^^
Dikmen Ustayı Tanırım Ondan Öyle >Bişey Beklemem Adını Karalama Bence
Extra Loader Konusunda Ona Bişey Diyemem Kerndisi Yapmıyordur Ama Üyeleri Yapıyordur Eminim
Extra Bu Kadar da Ezik Değildir Kendisi Loaderine Virüs Koyacak Kadar
resimde hersey belli olaydan sonra ..istedıgınızı yapın vala karısmama ben sadece soyluyum dedım
1) Reklamın iyi kötüsü olmaz diyerekten topic sahibine önce teşekkürlerimi iletiyorum.
2) sitemiz olarak bizler fazlaca kalabalık bir yönetim kadrosuna sahibiz ki sırf bu viruslu olan topicleri silmek için bizim sitemizde asla viruslu bir program bulamazsınız hepsi tarafımızdan denenip kontrol edilip öyle yayına sunuluyor aksi bir durum söz konusu olsaydı bizimde charlarımız çalınırdı yaklaşık 5 yıldır sro oynuyorum bir tane charım soyulmadı neden ? ayrıca yönetim kadrosu olarak çoğumuz sro oynuyoruz onlarında charları soyulmadı neden ? sebebi basit bizler akıllı kullanıcılarız sistemlerimizde virus ve firewall programları mevcut bu ve bir programı indirmeden önce güzelce taratıp temiz olduğuna emin olduktan sonra kuruyoruz sizlerde böyle yapın hiç sorun yaşamayın.
3) sitemize bu tarz suçlamalarda bulunanlar emin olun ki kendi hatalarını başkalarına atmaktadırlar haa biz bunlarla yaşamaya alıştık çok sorun etmediğimiz gibi hakkımızda kötü bir global bile atılsa seviniyoruz artık neden derseniz bir global 1 üye getirir felsefesini matematiksel olarak kendi bünyemizde ispatlamışız.
4) Türkiye'nin en büyük silkroad bilgi paylaşım sitesi olmak kolay değil.