Şimdi Ara

EXTRALOOB WE DİKMEN UYARI LUTFEN GIRIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende extralooba üyeyim ve ecsro ile ilgili no dc autopot filan herşeyi ordan indirdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

1) Reklamın iyi kötüsü olmaz diyerekten topic sahibine önce teşekkürlerimi iletiyorum.

2) sitemiz olarak bizler fazlaca kalabalık bir yönetim kadrosuna sahibiz ki sırf bu viruslu olan topicleri silmek için bizim sitemizde asla viruslu bir program bulamazsınız hepsi tarafımızdan denenip kontrol edilip öyle yayına sunuluyor aksi bir durum söz konusu olsaydı bizimde charlarımız çalınırdı yaklaşık 5 yıldır sro oynuyorum bir tane charım soyulmadı neden ? ayrıca yönetim kadrosu olarak çoğumuz sro oynuyoruz onlarında charları soyulmadı neden ? sebebi basit bizler akıllı kullanıcılarız sistemlerimizde virus ve firewall programları mevcut bu ve bir programı indirmeden önce güzelce taratıp temiz olduğuna emin olduktan sonra kuruyoruz sizlerde böyle yapın hiç sorun yaşamayın.

3) sitemize bu tarz suçlamalarda bulunanlar emin olun ki kendi hatalarını başkalarına atmaktadırlar haa biz bunlarla yaşamaya alıştık çok sorun etmediğimiz gibi hakkımızda kötü bir global bile atılsa seviniyoruz artık neden derseniz bir global 1 üye getirir felsefesini matematiksel olarak kendi bünyemizde ispatlamışız.

4) Türkiye'nin en büyük silkroad bilgi paylaşım sitesi olmak kolay değil.

hadi lan yürü git
    bende 4-5 yıldır sro oynuyorum
    sizin loaderlerinizi kullanmaya başladığımda soyulmaya başladım ne iş ?
    siz programları iyi güzel taratıonuz temiz olduğuna emin oluonuz sonra içine kendi keygollerinizi vs koyuyorsunuz yayınlıyorsunuz dimi ?

• Herkes aynı şeyi diyor; ama onların yaptığına dail bir kanıtın var mı? Gerçekten merak ettim gerçekleri?
  • kardeşim ben başka loader kullanıodum yeni wersionunu bulamadım
    bende exl den indirdim indirdiğim gece 1 kere soyuldu
    aa flaan dedim kullanmaya devam ettim 2 gün daha geçti gene soyuldu
    soora ortaktan sakladımş ifreyi o yapıyodur falan dedim gene soyuldu
    1 haftada 3 kere 67 xbowum soyuldu

sonra başka bir loaderleri vardı onu kullandım 2-3 hafta sonra
    o hafta 2 kere soyuldu şu an hiç bir şey kullanmıon
    pc ye formatta attım
  • extraloob'u cekemiyenler var sözlerindende anlaşiliyor

silkroadmaxin parasizliktan siteyi kapatıp yardım bekliyoruz yazısını koyduklarından beri silkroadmax bir hiçtir
  • Konu silkroadmax' a nereden geldi anlayamadım?
  • Extra'nın küfürlere bile "reklamın iyisi kötüsü olmaz teşekkür ederim" demesi çok abez oluyor
  • ne kadar karalamaya çalışsanızda şuan en büyük türk sro siteleri dikmen ve extraloob :D
    ve dedikleriniz tamamen palavra 3-5 kişi yüzünden bütün siteyi nasıl kirletiyorsunuz
    ki dikmende illegal yasak yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Extra'nın küfürlere bile "reklamın iyisi kötüsü olmaz teşekkür ederim" demesi çok abez oluyor

Yarabbi şükür xD
  • extra ya takılmadım açıkçası ama dikmen de baygı takıldım öle bişey olacagını sanmam binbir türlü yolla virüs bulaşabilir pc ye bu illa o sitelerle mi alakalı olacak siteleri karalama olabilir
  • Extranoobû bilyioruz daha dikmen hakknda kesin birşey bilmiyorum (;

Ama 2 Charımız Gitti Adamla Modların referans gösteriyor Ve ModLar araclıyla çalınıyor!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

quote:

Orjinalden alıntı: .bedo.

quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

quote:

Orjinalden alıntı: extraloob

1) Reklamın iyi kötüsü olmaz diyerekten topic sahibine önce teşekkürlerimi iletiyorum.

2) sitemiz olarak bizler fazlaca kalabalık bir yönetim kadrosuna sahibiz ki sırf bu viruslu olan topicleri silmek için bizim sitemizde asla viruslu bir program bulamazsınız hepsi tarafımızdan denenip kontrol edilip öyle yayına sunuluyor aksi bir durum söz konusu olsaydı bizimde charlarımız çalınırdı yaklaşık 5 yıldır sro oynuyorum bir tane charım soyulmadı neden ? ayrıca yönetim kadrosu olarak çoğumuz sro oynuyoruz onlarında charları soyulmadı neden ? sebebi basit bizler akıllı kullanıcılarız sistemlerimizde virus ve firewall programları mevcut bu ve bir programı indirmeden önce güzelce taratıp temiz olduğuna emin olduktan sonra kuruyoruz sizlerde böyle yapın hiç sorun yaşamayın.

3) sitemize bu tarz suçlamalarda bulunanlar emin olun ki kendi hatalarını başkalarına atmaktadırlar haa biz bunlarla yaşamaya alıştık çok sorun etmediğimiz gibi hakkımızda kötü bir global bile atılsa seviniyoruz artık neden derseniz bir global 1 üye getirir felsefesini matematiksel olarak kendi bünyemizde ispatlamışız.

4) Türkiye'nin en büyük silkroad bilgi paylaşım sitesi olmak kolay değil.

DEMEK BUNLARIN ANASINA GLOBALDEN SÖVSEN ODA REKLAM OLCAK YORUMU YAPARKEN BİRAZ DÜŞÜNÜN 1 EN BÜYÜK PAYLAŞIM SİTESİ silkroadmax veya donanimhaberdir 2 kendi çapınızda + basma yöntemleri arayın siz BUDA 3..............

''�,.,�'' FaCeBooK'da DeğiliZ PokemiZ OlsuN, Ekşİ'de DeğiliZ AğzımızdA KüfüR OLsuN, BiZ DH'deyiz ArkadaŞ BırakdA MuhabbetimiZ BoL OlsuN ''�,.,�'

herşey tamamda one yahBenimsmndeki ufak kızanlar koyuyo öle saçma yazıları

SENİN VERDİĞİN CEVAPLARIDA BİZİM MAHALLENİN PALELERİ VERİYO ;)

Neymiş o cevap merak ettim gerçekten.Koyda görelim

Al bak geliyo bi tane daha bunu koyarsın Başka bulursam pmle atayım sitersen
    KıZ DiYe ÖneM wErNi, GüZeL DiyE KaşAr Seweni PaRa DiYe ArkAdAş SatAnı MafyA OlSa MEKANINı KRAL OLSA TAHTINI .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArjesT -- 3 Kasım 2008; 20:59:59 >

• extraboob apar ama dikmenden sanmam
  • Bide benim anlamadığım bu siteler nasıl silkroad sitesi oluyor?
    Silkroad sitesi dediğin silkroad içeriği yaparsın üyeler sıkılmasın diyede bir tanede off topic açarsın
    Bu sitelerde filmden tut programa, forum oyunlarından tut araba bölümüne kadar herşey var sonrada valla biz en iyi silkroad sitesiyiz
    Açıkçası ben bu sitelere girdiğimde sro ile ilgili aradığımı çok zor buluyorum
  • Kardeşim üşenmeyin kendiniz virustotal'e gönderin. Sırf üşengeçliğiniz yüzünüzden soyulursunuz(bazıları). Babana bile güvenmemen gereken bir zamanda elin adamına nasıl güvenebilirsin. Çok zor değil yolla oraya ve sonuçları gör. Bu kadar basit!
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_nterpoL

ne kadar karalamaya çalışsanızda şuan en büyük türk sro siteleri dikmen ve extraloob :D
    ve dedikleriniz tamamen palavra 3-5 kişi yüzünden bütün siteyi nasıl kirletiyorsunuz
    ki dikmende illegal yasak yani

Ne duruyon bu sitede koş extraloobuna.Bu Sitenin farkını hala anlayamadılar.extrallooba üye olanalr sırf program ve illagal program için üye oluyolar.Neyse size daha fazla anlatamam bir daha DH ye uğramazssın olur biter.Türkiye'nin en büyük forumalrından biri DH.Dhdeki 10larca bölümden bir tane silkraod onlıne bölümü sizin kıyasladığınız bölüm hala buyuk diyonuz o siteye.

• sro sitesi demişim
    dh sro sitesimi
    ayrıca nerde dh ile extraloob ve dikmeni karşılaştırmışım merak ettim [ b] [/b ] ye alıp gösterebilirmisin

kendi saflığınızı başkalarının üzerine atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 3 Kasım 2008; 23:21:35 >
  • ya bunlarla ugraasma ya degmez 2 aydır gırmemeye basladım extranooba dun sıfre gonderdıller bu yenı sıfrenız dıye ..gırelımdde basımız belaya gırsın hadı uyelerınızı de alın dh yı terk edınnnn..
  • oğuz aklını başına al boş boş konuşma... milletin işi gücü yok senin 45 lvl charını mı soyucak
    ben niye soyulmuyorum aynı loaderı bende kullanıyorum üzerimde 3 tane 9d sun var ben dururken senmi soyulucaksın? bu kastığım 2.90 char bundan önce 80-70 lvl charların sayısını bilmiyorum...2,5 senedir hiç bir şey olmadı allaha şükür....bitarafınızdan element uydurup milletin aklını bulandırmayın
    quote:

Orjinalden alıntı: fener1907

ya bunlarla ugraasma ya degmez 2 aydır gırmemeye basladım extranooba dun sıfre gonderdıller bu yenı sıfrenız dıye ..gırelımdde basımız belaya gırsın hadı uyelerınızı de alın dh yı terk edınnnn..

• Extraloob u sevmem pacific serverindada bol bol küfür ederlerdi . Küfür edenden nefret ederim. Ama bişey belirtmek istiyorum. Extraloob un sitesinden onlarca arkadaşim hack lenmiş sofmod kullandi zamaninda bir kerebile hirsizlik olduğunu duymadim. Doğruya doğru Sevmem o şahsiyeti ama kimseyide kriletmemek lazim.

Chariniz mi çalindı ilk önce bakicaksiniz başkasi biliyormu şifreyi sakin demeyin arkadaşim yapmaz deme. Sizin emeğiniz bu arkadaşnizin değil.

Sağlam virüs korumasi için bir antivirüs programi ve yukardaki arkadaşlardan birinin dediği gibi gönderin dosyayi taratin güvenmiyorsaniz. öyle yükleyin. Zaten o tür programlari yüklüyen riskinide göze alicak. Ya 0x33 den yada srobot dan alicaksiniz . Kimse bedavaya iş yapmaz illaki bir çikari olur.

Şu ana kadar ben karakterlerimi farkli bir pc açmadim. Ve kimsenin yanindada şifremi girmedim.

Ve şuana kadar soyulmadim 2 seneyi aşkin oynuyorum. Onlarca karakter yapmama rağmen. Soyulan kişi kabahati kendinde arasin. İllaki bir hata yapmiştir. Özellikle Karakter değiştirenler satanlar da meydana geliyor char soyulamlari. Hepsi olmasada büyük çoğunluk böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 4 Kasım 2008; 9:50:28 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.