STRONG hacım sen yaşıyormusun, seni görünce pacıfıkte geçirdiğim zamanlar aklıma geldi pacıfıkteki ortamı hiç bir yerde yakalayamadım
Bende bayadir oynamiyordum arkadaşlar rica etti yeniden başladim. Ortam pek yok burda şu yönden ben globalleri hiçbirini daha okumuyorum kapatiyorum pencereyi malum birbirlerine sövüyorlar. Ne anliyorlarsa sövmekden yüz yüzü edemediklerini uzaktan yapiyorlar. Herneyse.
Biraktim yine başladim ama malum yine ayni seyler. Biri diğerini keser zoruna gider söver iftira atar bide globalden yazar. Eşşek kadar adamlarda yapiyor 12 14 yaşindakilerde.
Başka server a geçeyim dedim ordada ayni olacağina eminim. En iyisi birakmak oda olmuyor belli bir emek sarfediyorz. Herneyse konuyu dağitmayayim.
Silkroadmax.com adina kimse birşey konusamaz, konussada boş konusuruz bizim siteyi açma amacimiz zaten bellidir.
Fakat şu exnoob sahtekarlarinin arkadaşindan keylogger kayitlarini aldım. 100 lerce sayfa vardi. hepsi mevcut halen. hala yok biz soymuyoruz cart curt diyorlar. Kimi inandiracaksin bu yalanlarinla.
+ Türk ve Müslüman düşmani siteye girenlere beddua ediyorum... Yahudi destekçisi siteye girenler mevcut ya şaşiyorum gerçekten...
Asagidaki Listede belirttiklerim exnoob sitesini karalistesine alan sitelerdir. Cogu Global sitedir... Iftira diceksiniz fakat yabancilarin işi yoktu size iftira aticaklardi değilmi