Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,başlık da belirttiğim gibi hipermetropluğu doğal yolla çözen veya çözen birinin tanıdığıysanız nasıl doğal olarak düzeltmiş yazabilirsiniz.Bu soruyu gören doktorlar varsa onların da olumlu veya olumsuz cevap yazmalarını bekliyorum.Arkadaşlar doğal derken ne yapılmalı düzeltilmesi için.Ben heral de çok düşük dereceli hipermetrobum çünkü bir karışlık kitabın içindeki küçük yazıları 7 cm ile 9 cm arasını zorlanarak okunulacak kadar bulanık görüyorum.9,5 cm den sonra rahat görüyorum.10 cm den sonra da çok rahat zorlanmadan okuyorum.Yani düşük dereceli hipermetrobum.Çok düşük olduğu için doğal yollarla iyileşebileceğini düşünmekteyim.Buna bu kadar çok takmamın sebebi yaşım 15. 18 Yaşına gelip liseden mezun olunca kara harp okuluna başvuracağım.Tüm konularda mülakat ve diğer testleri geçiyorum.Sadece bu konu beni kuşkulandırıyor.Lazer tedavisi olanı almıyorlar.Zaten benim gözlerim de düşük seviyeli hipermetrop olduğu için lazer yapılmaz.Arkadaşlar bana bir çare.Nasıl olursa olsun önerilerinizi bekliyorum.Gözlük takınca da kendi kendine belirli bir sürede iyileşiyor mu? Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.Arkadaşlar cevabınız olumsuz ise de yazın olmaz diye.İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakp20 -- 13 Eylül 2016; 11:12:48 >

• Arkadaşlar lütfen cevap verin.Cevap olumsuz ise de yazınız.
  • Göz egzersizlerini biraz araştır. Dr william bates , mirzakarim norbekov, leo angart ...
    Bu adamlar bu işin doktorları. Türkçe çok kaynak yok ama ben biraz uğraştım. 1.25 miyobum ben de. Bi gelişme sağlayamadım. Belki sen başarabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.