Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buraksevdim -- 12 Eylül 2017; 1:1:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Sadece Pasaportunuzun son geçerlilik tarihine dikkat edin. Kısa bir süre kaldıysa Fransa'ya almazlar havaalanından dönersiniz.
    Fransa'dan Schengen'e dahil olan bütün ülkelere bir işlem yapmadan gidebilirsiniz. Yeşil pasaport olmasına rağmen İngiltere, İrlanda, Kıbrıs Rum Kesimi, ABD gibi ülkelere vizesiz gidemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Sadece Pasaportunuzun son geçerlilik tarihine dikkat edin. Kısa bir süre kaldıysa Fransa'ya almazlar havaalanından dönersiniz.
    Fransa'dan Schengen'e dahil olan bütün ülkelere bir işlem yapmadan gidebilirsiniz. Yeşil pasaport olmasına rağmen İngiltere, İrlanda, Kıbrıs Rum Kesimi, ABD gibi ülkelere vizesiz gidemezsiniz.

hocam pasaportu daha çıkarmadım zaten yeni pasaport olucak yani fransadan belçika veya almanyaya geçiş yapıcam bi işlem yapmama gerek yok dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraksevdim

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok. Sadece Pasaportunuzun son geçerlilik tarihine dikkat edin. Kısa bir süre kaldıysa Fransa'ya almazlar havaalanından dönersiniz.

hocam pasaportu daha çıkarmadım zaten yeni pasaport olucak yani fransadan belçika veya almanyaya geçiş yapıcam bi işlem yapmama gerek yok dimi

Yeşil pasaportu aldıktan sonra birşey yapmanıza gerek yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.