Şimdi Ara

SİLİNSİN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gülmek isteyenler için güncelliyorum biz acı cekiyoz gülün bakalım
  • Son durum ne oldu Horny Saint
  • hocam okulda neden hep aynı tişörtü giyiyorsun demiştim önce beni yalnız bırak dedi 2 saat sonrada beni takip etmiş dalga mı geçiyor anlamadım ben onu sevmediği pekte umursamadığımı yazsam çevirirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melo183

hocam okulda neden hep aynı tişörtü giyiyorsun demiştim önce beni yalnız bırak dedi 2 saat sonrada beni takip etmiş dalga mı geçiyor anlamadım ben onu sevmediği pekte umursamadığımı yazsam çevirirmisiniz

Çevirmez olur muyum? Sen yaz ben çevireyim kardeşim.
  • quote:

who are you why you feel the need to text me when I don't know you this collage doesn't make sence nedemek bu ya kötü bişey olduğunu anlamış durumdayımda o kadar I dont kullanmış ben kıza ikimizin fotosunu birleştirip attıydım
     SİLİNSİN

EDİT:bütün olayı anlatıyorum şimdi ikimizin fotoğrafını birleştirip attım oda sen kimsin dedi arkadaşlar yardımıyla kendimi tanıttım onu sevdiğimi söyledim o da erkek olduğunu bilseydim seninle hiç konuşmazdım gerçek hayatta birbirimizi görmeyeceğiz bu çok aptalca duygularını kendine sakla dedi. Bende bunları bende biliyorum ama seni çok seviyorum ondan yapıyorum dedim. karşılık olarak, bu adi bir şaka mı çünkü ben gerçekten çirkin olduğumu düşünüyorum dedi eğer söylediğin gibi kötü biri olmasaydın seni seviyorum der bitirirdin bende sana mutlulukla geri dönerdim dedi bende bu mesajı yarı olumlu baktım ve geri mesaj attım senden çok özür dilerim ben biraz heyecanlandım ve napıcağımı bilemedim ama seni seviyorum dedim bana güvenmek istiyorsan telefon numaramı ve facebook verdim oda görüldü yaptı baktım cevap vermiyo bende son bir mesaj atıyım dedim bu sana son mesajım bundan sonra seni rahatsız etmeyeceğim senden çok özür diliyorum eğer benle konuşmak istersen mesaj atabilirsin dedim kapadım konuyu derken 3 gün sonra öyle instagramda dolaşırken dm kutuma girdim mesajları tekrar okuyordum kalp bırakıyım dedim (keşke bırakmasaydım) oda gerçekten son mesaj diyip engelledi

o zamandan beride mesaj atmıyorum aslında kalbide atmayabilirdim ama attım saçmalıktı ve engeli yedim zaten söz verdim daha mesaj atmayacağım diye atmam zaten

7 günlük banım vardı anlatamadım rüyama bile girdi bunları yazıyordum 43 cevap geliyordu

NEYSE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

kimsede kalkana almamış dh bitmiş
    kalkan_v354687632189765316587987463132151581447152626

• quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

benim adım aziz ben 20 yaşındayım ve türkiyede yaşıyorum seni younow da yayın yaparken gördüm seninle biraz konuştum ve sana aşık oldum seni rahatsız etmek istemiyorum ama elimde değil çünkü çok seviyorum amacım seninle dalga geçmek değil ne yaptığımı bende tam bilmiyorum ama seni çok seviyorum bütün bunları bu yüzden yapıyorum bunu yaparken de seni üzüyorum gerçekten çok üzgünüm gözlerin çok güzel kendinde çok güzelsin bütün bunları seni sadece sevdiğim için yapıyorum seni rahatsız ettiğim için çok özür dilerim

evet arkadaşlar bunu çevirebilecek olan var mı

Hello I'm Saint and I am 20 years old. I'm living in Turkey. I saw yo while ypu were streaming on younow and talked with you just a little bit and you made me horny. I dont wanna disturb you but you make me really horny. I'm not kidding with you. I dont know what am i doing but you are making me horny very much. That is why I am doing all of these. If I make you unhappy your eyes so beautiful but your body is more. Sorry for disturbing you

hahaha süper bir yorum olmuş. Gülme krizine girdim

• quote:

who are you why you feel the need to text me when I don't know you this collage doesn't make sence nedemek bu ya kötü bişey olduğunu anlamış durumdayımda o kadar I dont kullanmış ben kıza ikimizin fotosunu birleştirip attıydım
     SİLİNSİN

EDİT:bütün olayı anlatıyorum şimdi ikimizin fotoğrafını birleştirip attım oda sen kimsin dedi arkadaşlar yardımıyla kendimi tanıttım onu sevdiğimi söyledim o da erkek olduğunu bilseydim seninle hiç konuşmazdım gerçek hayatta birbirimizi görmeyeceğiz bu çok aptalca duygularını kendine sakla dedi. Bende bunları bende biliyorum ama seni çok seviyorum ondan yapıyorum dedim. karşılık olarak, bu adi bir şaka mı çünkü ben gerçekten çirkin olduğumu düşünüyorum dedi eğer söylediğin gibi kötü biri olmasaydın seni seviyorum der bitirirdin bende sana mutlulukla geri dönerdim dedi bende bu mesajı yarı olumlu baktım ve geri mesaj attım senden çok özür dilerim ben biraz heyecanlandım ve napıcağımı bilemedim ama seni seviyorum dedim bana güvenmek istiyorsan telefon numaramı ve facebook verdim oda görüldü yaptı baktım cevap vermiyo bende son bir mesaj atıyım dedim bu sana son mesajım bundan sonra seni rahatsız etmeyeceğim senden çok özür diliyorum eğer benle konuşmak istersen mesaj atabilirsin dedim kapadım konuyu derken 3 gün sonra öyle instagramda dolaşırken dm kutuma girdim mesajları tekrar okuyordum kalp bırakıyım dedim (keşke bırakmasaydım) oda gerçekten son mesaj diyip engelledi

o zamandan beride mesaj atmıyorum aslında kalbide atmayabilirdim ama attım saçmalıktı ve engeli yedim zaten söz verdim daha mesaj atmayacağım diye atmam zaten

7 günlük banım vardı anlatamadım rüyama bile girdi bunları yazıyordum 43 cevap geliyordu

NEYSE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Bir kızdan gereksiz yere özür dilersen , ondan sonra bir şeyler yaşama ihtimalin çok düşer. Bu konularda tecrübem daha düşükken ben de bu hatalara düşmüştüm. Çok gerek olmadıkça bir kızdan asla özür dileme. Erkeksi duruşun , gizemin ve karizman otomatikmen yok olur. Daha ilk yorumunu okurken sen tam özür dileme moduna giren mesajlarını attığından bahsederken direk şey düşündüm , tamam bu kız daha yazmaz buna diye.Gerçekten de öyle oldu. O kızı daha kazanamazsın bence.

• quote:

hocam okulda neden hep aynı tişörtü giyiyorsun demiştim önce beni yalnız bırak dedi 2 saat sonrada beni takip etmiş dalga mı geçiyor anlamadım ben onu sevmediği pekte umursamadığımı yazsam çevirirmisiniz

Kız Türk mü yabancı mı , sen yabancı ülkede okuyorsun galiba. Doğrumu anladım ?
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    türkiyedeyim kızı çok sevdim bi çılgınlık yürüdüm gittim
  • quote:

türkiyedeyim kızı çok sevdim bi çılgınlık yürüdüm gittim

Kız neden ingilizce konuşuyor. Üniversitede erasmus öğrencisi falan mı ? Tam anlamadım. Biraz açıklayabilir misin detayını.

• Bu mesaja eklenen görseller:

SİLİNSİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kız amerikada ben türkiyede canlı yayın yapıyordu onları izliyordum sonra canlı yayın yapmayı bıraktı bende instagramdan mesaj attım öyle böyle buralara kadar geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Bu mesaja eklenen görseller:

SİLİNSİN

koptum

• quote:

kız amerikada ben türkiyede canlı yayın yapıyordu onları izliyordum sonra canlı yayın yapmayı bıraktı bende instagramdan mesaj attım öyle böyle buralara kadar geldik

Sorularıma taksit taksit cevap veriyorsun , hiçbir şey anlaşılmıyor. Kız Türk mü yabancı mı ?
    Yabancı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Valensi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

benim adım aziz ben 20 yaşındayım ve türkiyede yaşıyorum seni younow da yayın yaparken gördüm seninle biraz konuştum ve sana aşık oldum seni rahatsız etmek istemiyorum ama elimde değil çünkü çok seviyorum amacım seninle dalga geçmek değil ne yaptığımı bende tam bilmiyorum ama seni çok seviyorum bütün bunları bu yüzden yapıyorum bunu yaparken de seni üzüyorum gerçekten çok üzgünüm gözlerin çok güzel kendinde çok güzelsin bütün bunları seni sadece sevdiğim için yapıyorum seni rahatsız ettiğim için çok özür dilerim

evet arkadaşlar bunu çevirebilecek olan var mı

Hello I'm Saint and I am 20 years old. I'm living in Turkey. I saw yo while ypu were streaming on younow and talked with you just a little bit and you made me horny. I dont wanna disturb you but you make me really horny. I'm not kidding with you. I dont know what am i doing but you are making me horny very much. That is why I am doing all of these. If I make you unhappy your eyes so beautiful but your body is more. Sorry for disturbing you

çeviriden kontrol ettim sakıncalı bir çeviriye benziyor ingilizce bilmiyoruz diye bbizimi trolleyeceksiniz anlamadım

Çeviriye güveniyorsan git o paragrafı sana çevirinin çevirmesini iste, asosyal abazanlık yapıp sevgilisi olan kıza yürüyorsun bir de burada sana yardım etmemizi felan mı bekliyorsun sen ve senin gibiler yüzünden kız arkadaşıma sosyal medya hesaplarını kapatsın diye baskı kuruyorum sonra aramız bozuluyor. Allah sen ve senin gibileri ıslah etsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Maça Asy

quote:

Orijinalden alynty: melo183

quote:

Orijinalden alynty: Maça Asy

quote:

Orijinalden alynty: melo183

benim adym aziz ben 20 ya?yndayym ve türkiyede ya?yyorum seni younow da yayyn yaparken gördüm seninle biraz konu?tum ve sana a?yk oldum seni rahatsyz etmek istemiyorum ama elimde de?il çünkü çok seviyorum amacym seninle dalga geçmek de?il ne yapty?ymy bende tam bilmiyorum ama seni çok seviyorum bütün bunlary bu yüzden yapyyorum bunu yaparken de seni üzüyorum gerçekten çok üzgünüm gözlerin çok güzel kendinde çok güzelsin bütün bunlary seni sadece sevdi?im için yapyyorum seni rahatsyz etti?im için çok özür dilerim

evet arkada?lar bunu çevirebilecek olan var my

çeviriden kontrol ettim sakyncaly bir çeviriye benziyor ingilizce bilmiyoruz diye bbizimi trolleyeceksiniz anlamadym

Çeviriye güveniyorsan git o paragrafy sana çevirinin çevirmesini iste, asosyal abazanlyk yapyp sevgilisi olan kyza yürüyorsun bir de burada sana yardym etmemizi felan my bekliyorsun sen ve senin gibiler yüzünden kyz arkada?yma sosyal medya hesaplaryny kapatsyn diye basky kuruyorum sonra aramyz bozuluyor. Allah sen ve senin gibileri yslah etsin

Aşırı kıskançlık bir hastalıktır. Doktora gitmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 15 Mayıs 2016; 22:27:03 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.