Şimdi Ara

SİLİNSİN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir yokluk yav.. Allahım sen insancıkları yokta bırakma.
  • Ben mesajı yeni gönderiyorum hadi hayırlisı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulu çok sevmiş tekrar gelmek istiyomuş
  • Benim adım Saint. Yaşım 20 yabancı kızlarla younow da konuşmayı severim.En sevdiğim dil İnglizcehttps://www.youtube.com/watch?v=fD4w3RYvqkM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khan Aitmatov

Vermeyecek hic zorlama

• quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

Orijinalden alıntı: melo183

benim adım aziz ben 20 yaşındayım ve türkiyede yaşıyorum seni younow da yayın yaparken gördüm seninle biraz konuştum ve sana aşık oldum seni rahatsız etmek istemiyorum ama elimde değil çünkü çok seviyorum amacım seninle dalga geçmek değil ne yaptığımı bende tam bilmiyorum ama seni çok seviyorum bütün bunları bu yüzden yapıyorum bunu yaparken de seni üzüyorum gerçekten çok üzgünüm gözlerin çok güzel kendinde çok güzelsin bütün bunları seni sadece sevdiğim için yapıyorum seni rahatsız ettiğim için çok özür dilerim

evet arkadaşlar bunu çevirebilecek olan var mı

Hello I'm Saint and I am 20 years old. I'm living in Turkey. I saw yo while ypu were streaming on younow and talked with you just a little bit and you made me horny. I dont wanna disturb you but you make me really horny. I'm not kidding with you. I dont know what am i doing but you are making me horny very much. That is why I am doing all of these. If I make you unhappy your eyes so beautiful but your body is more. Sorry for disturbing you

Lan ilk ciddi cevap vermişsin sandım horny i görene kadar

• Sana verecekmiş, anası hastaymış 400 dolar istiyor türkiyeye gelicekmiş
  • Nemaho kullanıcısına yanıt
    Zaten ciddi cevap verdi 10 kisinin onayını aldı bu çeviri aşık olanlar orda horny diyomuş turkceye cevirince kotu gozukebilir ama orda sikinti yok yani bole diyolarmış forumca beni yediyseniz cok yazik oldu bana ama arkadaşa güveniyorum sorun olmaz heralde

• quote:

Zaten ciddi cevap verdi 10 kisinin onayını aldı bu çeviri aşık olanlar orda horny diyomuş turkceye cevirince kotu gozukebilir ama orda sikinti yok yani bole diyolarmış forumca beni yediyseniz cok yazik oldu bana ama arkadaşa güveniyorum sorun olmaz heralde

Yolladınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderstruck7 -- 25 Ocak 2016; 19:03:20 >
  • Sen kimsin bilmiyorum bana neden mesaj atma gereği duyuyorsun ? Falan yazmış
    İdk ( i dont know )
    uzaklaş derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MalumEvinYeriniSoranAdam -- 25 Ocak 2016; 19:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

quote:

Yolladınmı ?

Yolladımm valla türkçesi güzeldi ingilizcesinide siE guvendim dogru mu ya bisey diyin simdi merak ettim ama arkadasa guveniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yolladınmı ?

Yolladımm valla türkçesi güzeldi ingilizcesinide siE guvendim dogru mu ya bisey diyin simdi merak ettim ama arkadasa guveniyorum

Doğru hocam kızın verdiği cevabı atın onuda çevirelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

quote:

quote:

quote:

Yolladınmı ?

Saolum hocam o geç cevap verir amerikayla saat farkımız 8 miş

• Benim adım name.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

quote:

quote:

quote:

Yolladınmı ?

Saolum hocam o geç cevap verir amerikayla saat farkımız 8 miş

• seagate harddisk bakıyordum nasıl buraya geldim valla anlamadım....
  • Hocam başka bir şey yazmak istersen pm at veya beni haberdar et hemen çeviririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

benim adım aziz ben 20 yaşındayım ve türkiyede yaşıyorum seni younow da yayın yaparken gördüm seninle biraz konuştum ve sana aşık oldum seni rahatsız etmek istemiyorum ama elimde değil çünkü çok seviyorum amacım seninle dalga geçmek değil ne yaptığımı bende tam bilmiyorum ama seni çok seviyorum bütün bunları bu yüzden yapıyorum bunu yaparken de seni üzüyorum gerçekten çok üzgünüm gözlerin çok güzel kendinde çok güzelsin bütün bunları seni sadece sevdiğim için yapıyorum seni rahatsız ettiğim için çok özür dilerim

evet arkadaşlar bunu çevirebilecek olan var mı

Hello I'm Saint and I am 20 years old. I'm living in Turkey. I saw yo while ypu were streaming on younow and talked with you just a little bit and you made me horny. I dont wanna disturb you but you make me really horny. I'm not kidding with you. I dont know what am i doing but you are making me horny very much. That is why I am doing all of these. If I make you unhappy your eyes so beautiful but your body is more. Sorry for disturbing you

saint

• Ulan ne adamlar var yaaa
  • Okay tbh on you now I thought you were a girl that's why I was friendly most of the guys are creepy on you now so if I knew you were a guy I probably wouldn't of talked to you but you should not consume your life in this stop making fake accounts and just live we will never see each other in real life so ultimately this is dumb just be a normal guy and secretly stalk my Instagram and keep your feelings to yourself Thankyou bye :) kız bunu yazdı ne demiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.