Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 31 Ekim 2016; 21:19:6 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dün aldığınız ürünü neden yarı fiyatına satıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boritz

Dün aldığınız ürünü neden yarı fiyatına satıyorsunuz?

önümüzdeki ay yurtdışına gideceğim. bunun rengi tam içime sinmedi. ordan belki siyah alırım dedim. başka bir nedeni yok.
    soruları pm üzerinden sorarsak sevinirim.

• İade hakkınız var kullanamıyor musunuz (Geç mi kaldınız ?) ? Bence boş yere 400 liranızdan olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sCandaL3.8 -- 7 Nisan 2016; 10:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sCandaL3.8

İade hakkınız var kullanamıyor musunuz (Geç mi kaldınız ?) ? Bence boş yere 400 liranızdan olmayın

tavsiye için teşekkürler. ben satmayı tercih ediyorum

• ihzone89 kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan başka bir şey var yani hocam bugün iade edip 800tlnizi almak varken neden 400tl altına satasınız ki? Yani satma nedeninizi daha açık söylerseniz bence satılması o kadar kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fimi

Anlaşılan başka bir şey var yani hocam bugün iade edip 800tlnizi almak varken neden 400tl altına satasınız ki? Yani satma nedeninizi daha açık söylerseniz bence satılması o kadar kolay olur.

Arkadaşım ne demek anlaşılan başka bişey var!?
    Mağazada indirim hakkım vardı, orada yazandan daha ucuza aldım ben ürünü. Şimdi de aldığım fiyata satıyorum. Ucuz ürün görünce illa bi pislik olmak zorunda mı? Ürün ortada, kalitesi ortada. Alıcı isen buyur, yoksa parazit yapmayalım.
    Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 9 Nisan 2016; 12:34:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ihzone89 kullanıcısına yanıt
    işte bunu söylüyorum dostum ben bu fiyata almadım ben indirimli aldım o yüzden kaybım çok olmayacak dersin olur biter. Üründe bir şey var demedim, sıfır kayıpla iade yapmak varken durduk yere 400tl kimse zarara girmez altında belli ki başka bişey var dedim. Ki öyleymiş de zaten yani kaybınız o kadar da çok olmayacak, ki bu mantıklı bir satış nedeni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.