Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 31 Mayıs 2016; 17:48:20 >

• Slmlar Fiyat neydi ilanda yok da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er1710

Slmlar Fiyat neydi ilanda yok da

600 TL şu an için
  • pm
  • p.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatCat

p.m

attım
  • Siz bu rakamları çektikçe, 2 saat sonra yapacağım gibi sahibindendeki satıcılar kazanacak parayı, siz de ilan güncellemeye devam. Temizmiş bilmem ne diye överken piyasanın 2,5 katına satmaya çalışın, adam çiziksiz full aksesuarlı garantili z1i 500e veriyor. 700 nedir ya z1 için. Forum eskiden yardımlaşma noktasıydı şimdi daha fazlaya nasıl çakarım alanı oldu sayenizde. Tabi birazdan sanane mal benim geyikleri havalarda uçuşur (:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN
    3 gün önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanane ben satıyorum memnunum cihazımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: meshood

Siz bu rakamları çektikçe, 2 saat sonra yapacağım gibi sahibindendeki satıcılar kazanacak parayı, siz de ilan güncellemeye devam. Temizmiş bilmem ne diye överken piyasanın 2,5 katına satmaya çalışın, adam çiziksiz full aksesuarlı garantili z1i 500e veriyor. 700 nedir ya z1 için. Forum eskiden yardımlaşma noktasıydı şimdi daha fazlaya nasıl çakarım alanı oldu sayenizde. Tabi birazdan sanane mal benim geyikleri havalarda uçuşur (:

Bu arkadaş sıkıntılı biri. Bir başka konusunda fritöz konusu açmıs 2 sene kullanmış cihazi nerdeyse . 0 ından 60 lira altına koymuş acıklamayada biz ailecek fritöze alışamadık gibi komik birşey yazmıs alışma nasıl olur onu bir kenara koydum 1.5 sene sonra fark edilmiş bu :)) oyüzden ne yapsa yeridir fazla üstüne gitmeyin forumdaki saçma sapan telefon fiyatları belli zaten 950 liraya 3sene önceki m8 satılmaya calısılıyor :)

• beğenmeyen msj atmasın fiyatım bu umrumda değil piyasa miyasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 26 Mayıs 2016; 20:10:20 >
  • Mert1905x ne fritözü rahat mısın sen?böyle bir konuyu nerede açmışım. Gözünden element uydurup rahatsızlığını vurma dışarı?!

• meshood M kullanıcısına yanıt
    Satıcı hakkında yazdım dostum tekrar oku :)
  • gruplasa gelip milletin fiyatına laf atıp ,,,dısarda kazık fiyata satan sahtekarlar defolup gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 26 Mayıs 2016; 22:21:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.