Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gel ve gerceklerle yuzlestir:

Erol Kaya Sok. Yenimahalle/Ankara

Gelecegin zaman haber ver sokagin basinda karsilayayim seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara genel merkeze gitsene (tabi ankaradaysan) bi kac sene once kayit suresi dolduktan 2 gun sonra kayit yaptiran biri varmış rehber hocam söylemişti ankaraya gitmiş orda halletmisler

• 221B baker street kullanıcısına yanıt
    Ya senin gibi osym maratonunda elenip giden hayatta hicbi vasfi olmayan ve olmicak insanlardan bu laflari duymak cidden umrumda bile degil.bu zamanlari iyi hatirla belli bikac sene gectikten sonra insanlarin onunde onunu iliklemeye baslicaksin vasifsiz insanlarin sonu bu olur.klavyede ozgursun ama devam et..

• limons kullanıcısına yanıt
    Hahaha bu da ayri bi dunya.yurdumdan 300k manzaralari

• quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

Belki de böylesi senin için daha hayırlı olmuştur. Allah her şeyin en iyisini bilir kardeşim. Sağlık, huzur, mutluluk olsun. Her şeye çare bulunur. Ancak ölülerden ümit kesilir. İçini ferah tut

Allah razı olsun kardeşim kaderimizde varmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melez_Prens

Elimden gelen yardımı yaptım. Umarım bir sonuç elde edilir.

Teşekkür ediyorum eksik olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzes

mail atarım bir örneğini yazsana

"ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAZILARI OLARAK ÇEŞİTLİ SEBEPLER VE AKSAKLIKLAR YÜZÜNDEN LYS SINAV BAŞVURULARIMIZI YAPAMADIK BU ÜLKENİN GENÇLERİ OLARAK SADECE 1-2 GÜN BİZE LYS BAŞVURU SÜRECİ VERİLMESİNİ İSTİYORUZ.BU SENE YGS İÇİN DOĞUDAKİ ÖĞRENCİLERE VE GEÇEN SENELERDE BİR ÇOK SINAVDA BU SÜRE VERİLMİŞTİ.AİLELERİMİZ PERİŞAN OLDU,LÜTFEN SESİMİZİ DUYUN SADECE ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRMEK İSTİYORUZ GELECEĞİMİZ EMEKLERİMİZ HAYATIMIZ BU SINAVA BAĞLI.SAYGILARIMLA."
  • quote:

Orijinalden alıntı: limons

Yardim edelim beyler bayanlar

sağ ol kardeş elin dert görmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet demirkol 123

Saçma falan gelebilşr ama başvuramayanlar toplanın eylem falan yapım ÖSYM binasının önünde vb. Yerlerde . her şeyi denemeniz lazım .

inşallah bir gelişme olur kardeşim elimizden gelen her şeyi yapıyoruz inan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Haklısın. Zor durum yine yardimci olmak lazimda adam pcyi teli atip 25 saat ders calisiyor galiba nasil gorulmez
    ..

Sağ ol kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insurgent

Kampanyatı imzaladım mail de atacagım insallah emekleriniz bosa gitmez

ellerin dert görmez sağ ol kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbsan

geçmiş olsun hocam vallahi bende son gün öğrendim komşunun çocuğuda gircekmiş konuşurlarken duydum sınav stresi çalışma derken gerçekten unutulabiliyor ama sıkcam canını yarına çıkma garantimiz yok fani dünya için değmez.

doğru diyorsun hocam kader diyoruz artık sağ olasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: billcipher

Ankara genel merkeze gitsene (tabi ankaradaysan) bi kac sene once kayit suresi dolduktan 2 gun sonra kayit yaptiran biri varmış rehber hocam söylemişti ankaraya gitmiş orda halletmisler

hocam bu işin aslı astarı nedir ne değildir lütfen bana ulaşır mısın yarın ösym ana binasına gideceğim sabah başka şehirden yola çıkıp.
  • İnan çok üzüldüm. Keşke böyle bir durum olmasaydı umarım bir an önce çaresine bakarlar. Mebe mail gönderdim. Güçlü kalmaya çalışmalısın

• yazık olmuş. sbs zamanında vardı ek süre tanıyorlardı ama şimdi tanırlar mı bilemem. inşallah tanırlar ne diyeyim
  • Mail attım inş iyi bir şey çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

evet arkadaşlar arayıp bi gerekeni yapsanız kaybedeceğiniz iki dakika ama diğer tarafta binlerce insan 1 senesini kaybedecek.mezun olup bilgisayar falan kullanmayan var internete girmeyen.geçen sene nisan sonuydu bu sene nisan başı yaptılar mal gibi kaldık haberimiz olmadığından.

Hocam suçu internette ösymde mezun senesinde arama avamlığında ara

bak çok büyük konuşuyorsun. büyük lokma ye büyük konuşma demişler. allah göstermesin ilerde bir gün bu tarz hata yaparsan aklına bu yazdığın mesaj gelir ne demek istediğimi anlarsın. "kul kınadığını yaşamadan ölmez"miş.

geçmiş olsun hocam. zor bir ihtimal ama inşallah lys ye girebilirsin. giremezsen bile sakın isyan etme. ya da ygs puanın ile aklında hiç olmayan saçma sapan tercihler yapma. bu sene yapacağının üstüne koyacakların ile seneye çok daha iyi sıralama elde edeceksin. bence bu gayet iyi bir şey. her ne kadar 1 sene daha sınava çalışmak stresli, yorucu, yıpratıcı bir şey olsa da. belki bu sene kazanacağın üni de mutsuz olacaktın. bu başvuruyu kaçırman onu engellemiş bile olabilir.

Kulun kendi sorumsuzluğunu söylemeye islam ne zamandır kısasa kısas mantığıyla bakıyor? Bariz arkadaşların hatası üzülmedim değil ama madem bu kadar hayati başvuru tarihlerini de takip ediceksin.

• ÖSYM ye kadar gittim kardeşim hatta ben parayı yatırıp saddce oturum secmemistim 2 yıl önce ama adamlar yapacak bir şey yok dedi ne dilekçeler yolladim ankaraya osym yı kaç yerden aradım ama maalesef...cok üzüldüm adına geçmiş olsun :(

• abi ösym sms atsın ne demek yav sen hiç öyle bir devlet kurumu gördünmü, sınav zorunlu sanki, suçun büyük bölümünü kabul ediyorum demişsinde tamamı size ait suçlayacağınız kimse yok. pek mümkünatı yok ama umarım açarlar.
  • Öncelikle üzüldüm cidden empati yapınca zor bir durum olduğu anlaşılıyor zaten.

Bu konuda moralini/moralinizi bozmak istemem ama uzatılma ihtimali çok düşük çünkü başvuruların böyle sebepsizce uzatılması demek kısa vadede bir sıkıntı oluşturmuyor gibi dursa da kurum açısından sıkıntı oluşturacaktır.Mesela gelecek senelerde de böyle unutan kişiler olacak ve ÖSYM o zaman başvuruları uzatmasa 2016'da niye uzattınız o zaman diyerek dava açabilir ve gayet de kazanabilirler yani.

Bu yüzden bu duruma kendinizi hazırlamanızı öneriyorum ama yine de umarım istediğiniz gibi uzatılır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.