Şimdi Ara

Silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Byc

Geçmiş olsun fakat böyle sorumsuz kişilerin belli yerlere gelmemesi bizim geleceğimizi aydınlatır.

Cevap vermeye değmez ama galiba yazıyı okumadın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Ohh rakipler eleniyor, gerçi lys başvurusunu kaçıran adama rakip bile denemez ama

Küçük dünyanda küçük adam olmaya devam etmen dileğiyle,korkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Hayir bu kadar plansiz biri olmamaliydiniz,cezasinu cekmekisiniz.

Nick-entry uyumu olmuşsun güzel kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

hayırlısı buymuş demekki belki kayıt yapsan kötü bir yer tutturup oraya gidecektin ama 1 sene daha hazırlanıp çok daha iyi yerler kazanabilirsin iyi tarafından bakmak lazım üzüldüm ama yapacak bir şey yok

2.senem zaten hocam daha da hazırlanamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Bu kadar önemli gördüğünüz bir sınavın başvurusunu ilk günden sizin yapmanız gerekir. Ben de destek verdim ama olumlu sonuç çıkacağını sanmıyorum.

Ben 2 senedir ygs lys ygs başvurularını ilk günden yapan birisiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Seneye girersin artık.Bana kalırsa sınavı umursayan adam başvuru tarihini falan unutmaz ilk günden yapar başvuruyu.

Sınavı umursamadığımdan 2 sene hazırlanıp sürekli ders çalışıp hastanede yattım doğru diyorsun.
  • aeffes kullanıcısına yanıt
    Bu inanilmaz tesbitlerini seneye basvuru zamani yapmani bekliyorum,hadi kolay gele 2017 ygs icin basarilar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

quote:

Orijinalden alıntı: Byc

Geçmiş olsun fakat böyle sorumsuz kişilerin belli yerlere gelmemesi bizim geleceğimizi aydınlatır.

Cevap vermeye değmez ama galiba yazıyı okumadın.

Yazının tamamını okudum ve yorumumu buna istinaden yazdım. Beni kendinizle karıştırmayın. Ben bu yazıyı okumaya üşenmedim ama siz üşengeçlikten tarihini bile bilmediğiniz başvuruyu nasıl olsa yaparız rahatlığı ile son güne bırakmışsınız ki onda da yanılmışsınız. Geçmiş olsun tekrardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saçma10

Bu inanilmaz tesbitlerini seneye basvuru zamani yapmani bekliyorum,hadi kolay gele 2017 ygs icin basarilar dilerim.

Tesbit olsa duramazsın tespittir o.
  • aeffes kullanıcısına yanıt
    Tmm

• Madem bu sınavı hayat mamat meselesi olarak görüyorsunuz başvuru tarihlerini merak ederdiniz. Hatta ösymnin sitesinde sabahlardınız. Veya ne biliyim televizyon da falan hiç mi haber izlemiyorsunuz arkadaş. Bana çok saçma geliyor. Başvurunun önemini bilmeyenlerin sınava dahi çalıştığını düşünmüyorum. O yüzden boş geliyor bu tarz şeyler arkadaşım elimi bile kıpırdatmayacağım sizin için.

Hani bu başvuru 1-2 gün süren bir şey de değil adamlar size koskoca 14 gün süre tanımış. Ve sizin ruhunuz bile duymuyor. Yav he he blok

• gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

quote:

Orijinalden alıntı: ÇantayaBakBe

Ohh rakipler eleniyor, gerçi lys başvurusunu kaçıran adama rakip bile denemez ama

Küçük dünyanda küçük adam olmaya devam etmen dileğiyle,korkak.

Korkak ne alak, küçük dğnya nerden çıktı. 9 kelimende 99 mantıksızlık var. Bizimle deyilsin, zaten okusan da faydası olmazmış,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğu illeri için uzatıldı batıdakiler insan değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.